Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.525
Cevap
81
Favori
256.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yankiuslu

    İyi günler,

    2011 Ağustos trafiğe çıkışlı aracıma, 2012 Mart ayında, 8600 km'deyken Üçel Oto'da Landi Renzo lpg kiti taktırdım. Sorunsuz kullandığım aracımın tüm bakımlarını zamanında yaptırdım. Aracım şu an 19000km'de.

    Dün 1. köprüden gece 00:15 civarı geçerken aracımın direksiyonu kilitlendi, ABS ışığı yandı ve dörtlüleri yakıp aracımı zorla gişelerden önce sağda durdurabildim. Aracın deviri kendiliğinden yükseliyor, göstergede F yazıyor akü ve tüm göstergeler yanıp sönüyor ya da yanıyordu. Çekici hizmetinin köprü üstünde verilemeyeceğini öğrendikten sonra bir müddet bekleyip üstün bir çaba sarfederek arabamı evimin önüne kadar 1 saatte stop ede ede getirdim.

    Aracın sorunu, araştırdığım kadarıyla, LPG kaynaklı bir sorun olmamasına rağmen, hiç bir Opel servisi aracımı garanti kapsamında tamir etmeyeceklerini söylüyor. Nedeniyse LPG kiti takılı olması.

    Sizce sorunun garanti kapsamında çözülmesi için ne yapmam gerekiyor?

    İnanın sinirlerim çok bozuk. LPG'den kaynaklı olmasa da arabamın LPG yüzünden garanti dışı kaldığını bilmek çok üzücü. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Merhaba

    Öncelikle geçmiş olsun.Sorununuz ilgili yerlere aktarıldı ,size geri dönüş yapılması için lütfen iletişim bilgilerinizi bize gönderiniz.Selamlar...




  • İlgi ve alaka için teşekkürler. Gerçekten çok kısa sürede dönüş yapıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yankiuslu

    İlgi ve alaka için teşekkürler. Gerçekten çok kısa sürede dönüş yapıldı.

  • Ustam bir sorun mu çıktı. Dönmediniz bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dafkanat

    Ustam bir sorun mu çıktı. Dönmediniz bana.

    montaj yapan yetkili servise bilgi verilmişti. size dönecektir. olamadı ben tekrar ilgilenirim yarın. sizi tekrar ararım.
  • Teşekkür ederim ustam zahmet verdim size de.
  • Ustam araç 2000 almera 1.5 motor.
    montaj fiyatı nekadar acaba?bir de landirenzonun bu araca tek kitimi uygun oluyo yoksa bikaç çeşit kit olabiliyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esalm

    Ustam araç 2000 almera 1.5 motor.
    montaj fiyatı nekadar acaba?bir de landirenzonun bu araca tek kitimi uygun oluyo yoksa bikaç çeşit kit olabiliyormu?

    öncelikle merhaba

    arcınıza LANDİRENZO OMEGAS PLUS orjinal italyan otogaz kiti tavsiye ederim. arcınızı benzinde nasıl kulanıyorsanız otogazda aynı şekilde kulanırsınız

    1- 10 taksit fiyatı 1650 tl

    2- peşin fiyatı 1500 tl

    daha detaylı bilgi icin bizimle irtibata gecebilirsiniz iyi günler .
  • merhabalar.

    Benim sorum 1998 model opel tigra 1,6 aracım var. yaklaşık 5 senedir bende, malum benzin fiyatları yüzünden son 1 senedir neredeyse binemiyorum desem yeridir. Bu araca lpg taktırmayı düşünüyorum maliyeti ne olur. sorun çıkartıp başımı agrıtırmı? Hiç lpgli arac kullanmadım o yüzden biraz çekimserim bu konuda. izmitte 3 yetkili bayii görünüyor nerede taktırmamı önerirsiniz... ?
  • Ustam motor sıcakken yani stoptan sonra 5-10 dakika sonra çalıştırdıktan direk lpg ile çalıştırsak bunun bir zararı olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dafkanat

    Ustam motor sıcakken yani stoptan sonra 5-10 dakika sonra çalıştırdıktan direk lpg ile çalıştırsak bunun bir zararı olur mu?

    motor sıcaken bir sorun teşkil etmez
  • Teşekkür ederim ustam. bu arada mert otogaz bana hala dönmedi. Sİmit deponun şamandırası çalışmıyordu. Onu değiştirecekti. Acaba o şamandıranın gelmesini mi bekliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dafkanat

    Teşekkür ederim ustam. bu arada mert otogaz bana hala dönmedi. Sİmit deponun şamandırası çalışmıyordu. Onu değiştirecekti. Acaba o şamandıranın gelmesini mi bekliyor.

    merhaba son görüşmemizde salı günü sizinle irtibata gecip şamandıranızı degiştirip gerek işlemi yapma icin sizinle irtibata gececeklerini söylediler.
  • Teşekkür ederim ustam ilgi ve alakanız için
  • 2010 Cruze 1.6 113 ps düz vites araci yarin servise götürücem, uygunsa alacagim. Sizin kitinizi taktirmak istiyorum.ileride karşima cikacak masraflar nelerdir? Pek bi bilgim olmamakla beraber okudugum yorumlarda 50.000 km icinde sübaplarin degismesi gerektigi kafama takilan tek sorun.Arac 30.000 kmde bir ücret karsiliginda garanti, kasko gibi birsey yapmamiz mümkunmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehesr

    2010 Cruze 1.6 113 ps düz vites araci yarin servise götürücem, uygunsa alacagim. Sizin kitinizi taktirmak istiyorum.ileride karşima cikacak masraflar nelerdir? Pek bi bilgim olmamakla beraber okudugum yorumlarda 50.000 km icinde sübaplarin degismesi gerektigi kafama takilan tek sorun.Arac 30.000 kmde bir ücret karsiliginda garanti, kasko gibi birsey yapmamiz mümkunmu?

    merhaba

    öncelikle arcınız hayırlı olsun. arcınıza LANDİRENZO omegas plus otogaz kiti ve arcınıza haricinden yaglama sistemi mutlaka uygulanacaktır arcınızın sibop ve sibop yatakları magnezum alışımlı oldu icin mutlaka yaglama sistemi takılmalıdır . yaglama sistemi ile yaptıgımız 1.6 113 ps. 70.000-80.000 km yapmış arclarımız mevcut hiç bir sorun sıkıntı yok arcınıza benzinle nasıl kulanıyor iseniz benzinden farksız sürüş keyfi yaşar.arcınızı gönül rahatlıgı ile kulanırsınız.daha detaylı bilgi icin bizimle irtibata gecebilirsiniz. iyigünler.




  • Hocam araci inşallah yarin alacagim.önerdiğiniz kitin taksitli fiyati ne kadardir? Yillik veya aylik bir bakim ayar gerektiriyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehesr

    Hocam araci inşallah yarin alacagim.önerdiğiniz kitin taksitli fiyati ne kadardir? Yillik veya aylik bir bakim ayar gerektiriyormu?

    LANDİRENZO omegas plus otogaz kitin taksitli fiyatı 1650 tl 10 taksitir harcinden 500 tl yaglama sistemi vardır.

    toplamda 2150 tl 10 taksitir. otogaz sistemi takıldıktan 1000 km sonra konturoleri vardır. her 10.000 km bir bakımları vardır. iyi günler
  • Bişey sormak istiyorum.sabahları aracı çalıştırdığımızda 5-10 dk benzinde kullanmamızmı gerekiyor lpg'ye geçmesi için.yani kısa bir süre bekleyip geçmiyormu gaza devir yükselince.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

    quote:

    Orijinalden alıntı: juventa

    Golf 2007 1.6 fsi var landirenzo iyimidir aciklarmisiniz?

    öncelikle merhaba

    fsi arclarda LANDİRENZO otogaz kiti uyumludur arcınız %90 lpg %10 benzin yakar yakıt tasarufunuzda %30 ila %33 arası degişir. daha öncede uygulama yaptık gol 1.6 fsi arclara sorun sıkıntı yok gönül rahatlıgı ile kulana bilirsiniz daha detaylı bilgi icin bizimle irtibata gecebilirsiniz iyigünler




    fiyatlar ne civarda acaba 1.6 fsi araçlar için?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.