Şimdi Ara

L520 Backup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son 2 aydır sarjım aşırı hızlı bitiyor, öyle böyle değil telefonu 30dk köşeye koyuyorum %30 pil gidiyor. Arkaplanda uygulama açık değil veri baglantısı kapalı şekilde de denedim yine aynı sonuç. Sorunun bataryadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü telefonun üşt tarafı, yani işlemcisi de durup dururken aşırı ısınıyor. Geceleri sarja koydugumda sabah cayır cayır oluyor işlemcisi. Servise gönderip bekleyecek vaktim de yok. Soracağım soru şu; Rehberimi, whatsapp konuşma geçmişini (sanırım hafıza kartındaydı sorun olmayabilir) nasıl yedekleyebilirim ? Sonra da sıfırlayabilirim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozunaltun

    Arkadaşlar son 2 aydır sarjım aşırı hızlı bitiyor, öyle böyle değil telefonu 30dk köşeye koyuyorum %30 pil gidiyor. Arkaplanda uygulama açık değil veri baglantısı kapalı şekilde de denedim yine aynı sonuç. Sorunun bataryadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü telefonun üşt tarafı, yani işlemcisi de durup dururken aşırı ısınıyor. Geceleri sarja koydugumda sabah cayır cayır oluyor işlemcisi. Servise gönderip bekleyecek vaktim de yok. Soracağım soru şu; Rehberimi, whatsapp konuşma geçmişini (sanırım hafıza kartındaydı sorun olmayabilir) nasıl yedekleyebilirim ? Sonra da sıfırlayabilirim?


    Açık uygulamaları engelleyin bakın şöyle yapacaksınız Ayarlar sağa veya sola kaydırıp arka plan görevlerine gelin ve ordaki uygulamarı iptal edebilirsiniz yani arka planda çalışmazlar eğer sorun devam ediyorsa telefonunzu sıfırlayın eğer yine devam ediyorsa servise gitmesi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.