Şimdi Ara

Kylian Mbappe vs Erling Haaland

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar. Senelerdir Messi ve Ronaldo tartışması yaptık. İkisi de artık kariyerinin sonlarında. Bu üst düzey rekabete senelerce şekilde şahit olduk. İyi ki izledik kendilerini. Şanslıyız. Malum bir kaç yıl içinde ikisi de futbol kariyerlerini noktalayacaklar..


    Messi ve Ronaldo sonrası en büyük kıyas, tartışma, kavga sebebi şüphesiz Mbappe ve Haaland'ın arasında geçecek.


    Şahsi fikrim Mbappe şu an milli takım kariyerini göz önünde bulundurduğumuz da bir tık önde. 24 yaşında neredeyse 2. Dünya Kupasını kazanıyordu.. Fransa Milli Takımı'nda kaptanlığa yükseldi. Dünya Kupası kazandı. Fakat artık daha rekabetçi, daha zorlu bir lige gidip kendini göstermeli. PSG'de ancak Fransa Ligi'ni kazanır durur. Farmer ligden bir an önce ayrılmalı. Sözleşme yenilemesi tam bir fiyasko, kariyeri için yanlış bir karardı.


    Haaland'ın ise şanssızlığı kesinlikle milli takımı. Norveç ile bir başarı elde etmesi mümkün değil. Fakat kulüp kariyerine baktığımız da kesinlikle Mbappe'nin önünde olduğunu düşünüyorum. Salzburg ile Avrupa'ya adım attı. Dortmund ile kendisinden bekleneni boşa çıkarmadı. City ile nasıl bir canavar olduğunu, komple 9 numara tanımını dünyaya gösterdi ve kendini tamamen kanıtladı. Ligin bitimine 5-6 hafta kala Shearer, Suarez, Salah gibi isimleri geride bırakıp PL tarihinin bir sezonda en çok gol atan oyuncusu ünvanını eline geçirdi. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de müthiş bir grafik sergiliyor.


    Sizce kim daha iyi veya daha iyi olacak? Daha iyi şeyler yapacak?








  • Mbappe'nin futbolu bıraktıklarında daha parlak bir kariyeri olacak o kesin. Fransa millî takımı çok büyük bir şans. Yakında Madrid'e de kapağı atarsa iş tamam olur.

  • Takım çok iyi değilse kesinlikle MBAPPE'yi takımımda görmek isterdim. Golleri kendisi yaratabilen, muhteşem asistler yapan bir futbolcu.


    Takım muhteşemse Haaaland'ı alırdım. CİTY Haaland için en doğru tercih. Takım kötüyken kimse Haaland'dan yaratıcı bir oyun beklemez.



    Mbappe komple forvet. Tıpkı Luiz Suarez gibi . İçinde her şey var. Haaland pastanın üstündeki çilek gibi.

  • Mbappe çok komplike bir forvet kenara koy oynar 2. forvet oynar tek forvet oynar yani Prime Cr7 tarzı bir oyuncu mental olarak da ona yakın bir egosu var Fransa sayesinde uluslararası olarak kazanımları olacak kariyeri bittiğinde elinde daha önemli şeyler kazandım argümanı olacak.

    Haaland ise fizik olarak uzun yıllar hiçbir oyuncunun ulaşamayacağı bir seviyeye gidiyor ama Haaland nedir dersen mükemmel takımın makina gibi sayan 9 numarası bu adam. Topu alıp gitmez ama topu ona getir işi bitirir.

    Mbappe Cristiano ya yakın iken Haaland daha çok Gerd Müller tarzı ne bileyim Alan Shearer gibi bir bombacı olacak.

    İyi takımın vardır Haaland'ı alırsın 50 atar üstünü de atması için beklersin çok benzemez iki forvet.

  • anket ekleseydin kanka.

    dün Dortmund-PSG işleşmesini izledim. Mbappe ile Haaland'ın şu ana kadarki tek karşılaşmalarıymış sanırım.

    Haaland başta seken topu tamamlayıp beleş gol attı. hah dedim tam haaland golü. ama sesimi duymuş olacak ki sonra 20 metreden bi abandı topu tam 90'a gönderdi Haaland. evde 1 dakikalık saygı duruşu yaptım.

    https://www.youtube.com/watch?v=-Bhsu-DCt9k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Mayıs 2023; 16:58:38 >
  • Mbappe sadece dünya kupası görünce coşan balonun teki. Tabii ki Haaland.

  • Bu kıyaslamaya girmedik daha.




    Mbappe farmer liginde berbat sezon geçiriyor. Üstelik PSG gibi takımda.


    Diğer arkadaşta taze taze premier lig rekoru kırdı.



    Mbappe PSG'de kalmakla hata etti. 20 yaşındaki çocuğa açık çek sundular tutmak için. Dünya kupası kıyası olmayacağı için ŞL tablolarına bakmak kalıyor geriye.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.