Şimdi Ara

Kyk harçlık avans

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu harçlık avans nasil oluyo? Benim şimdi 350 lira harclik avans limiti var diye gozukuyo kartimda ben burdan 300 lirasini çektim.Bu benim bidahaki ayki harcligimdan 300 lira olarakmi kesilicek yoksa + borç mu oluyo 11.280 lira ya ek ödemesi nasil oluyo heralde bize havadan 300 lira vermiyodur bu devlet cevaplarsanız sevinirim umarim konuyu yanlış yereyazmadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1. Harclik avans nakit olarak cekilmez.

    Harclik avans nedir ?

    Diyelim kartina 425 lira yatti. Sen 425 lirayi ay sonu gelmeden çatır çutur yedin. Daha kredinin yatmasina da var.

    Gidiyorsun bankaya harclik avansi actiriyorsun. Yada onceden actirdin diyelim.

    Sana 350 tl sinir veriyor. Sen 350 tl daha harcama yapabilorsin. Ama nasil ? Sadece pos cihaziyla.

    Yani bime gittin 10 liralik bir şey alirsin . Veya kiyafet alirsin ayakkabi alirsin pasona para yukletirsin falan. Yani kartinda 350 lira daha var ama cekemiyorsun atmler bozulmus gibi düşün.

    Ha bir sonraki ay da , ornegin 350 liranin 300 unu mu harcadin ? 425-300 den 125 lira yatar kartina. Harclik avans limitin yine 350 ye çıkar.

    125 lirayi catir cutur yersin bu sefer. Sonra döngüye girersin boyle. Ben bir senedir harclik avanstan ve kredi karti dongusunden cikamadim

    Ha nakite nasil cevirirsin ? Dedigim gibi kart olarak kullanabiliyorsun sadece. Arkadasin otobus bileti alir rica edersin seksen lira nakit verir sana sen biletini alirsin gibi.

    Veya kuyumcuya gideceksin. Ceyrek altin kac para ? Ornek 236 lira. Kartla 240 a satarlar alirsin sonra 230 a satarsin kuyumcuya. Ha 10 lira da zarara girersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyler ben harclık avanstan harcama yapmıştım devlet paraları yatırdı ama hala düşmedi o borç ödemek için benimmi bişey yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harçlık avansını nakit olarak çekemessin.Harçlık avanstan harcama yaparsan bursun veya kredin yatınca otomatik olarak kesilir.Harçlık avansa hiç bulaşma bence çok sıkıntılı.Krediyi kullanabiliyosan ordan kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.