Şimdi Ara

Kuveyt ICC (islamic culture center) hakk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar bu konu icinde uluslararasi ogrencilere ucretsiz arapca egitimi veren(barima +yemek dahil) icc hakkinda kisa bir bilgi verecegim

    icc kuveytin salmiya adli kisminda kaliyor. Kuveyt citye oldukca yakin . Egitimi bu merkezde goruyoruz. Yaz kurslarinda yine ayni binada ust kattaki 5 kisilik odalarda yatiyorsunuz.kursta degisik ulkelerden ogrenciler var. Avrupadan gelmek isteyenlere (islam kulturunu yaymak adina ) oncelik veriliyor. Bir hocamizin verdigi bilgilere gore yillik 500 ogrenci basvurundan sade 180 kisi kabul ediliyor.
    Yaz egitimi 2 ay suruyor. Gunde ortalama 7 ders goruyorsunuz. 7-12 ve 16.30-19.20 gibi bir ders programi var. Oglenleyin ust kattaki odanizda uyuyorsunuz.
    Arapca Hocalarinin 3 te biri gercekten cok kaliteli.Ileri seviyede ingilizce konusuyorlar. Yabancilara egitim vermek konusunda cok iyiler. Bazi hocalar cok iyi degil fakat 1 tane hocanin iyi olmasi yeter sizin icin.
    2 sene once devlet tarafindan icc de her ogrenciye haftalik 25 kuveyt dinari veriliyormus . Bu da haftalik 280 lira gibi birseye tekabul ediyor fakat petrol fiyatlari dusunce bu yardimi kesmisler
    Yine gecen senelerde ogrencilere serbestlik taniniyorken artik cok disiplinli bir yer haline gettirilmis.merkezden tek basiniza cikmaniza izin yok. Yakinlarda emirin evi oldugu bahanesiyle disari salmiyorlar. Sıkıntılı bir durum .

    Siniflarda odalarda koridorlarda klima mevcut. Fakat ilk bir hafta alismasi cok zor. Disarisi (avlu) 40 derece bir kapidan giriyorsunuz ve birden20 derece sogukla karsilasiyorsunuz. Ama hernasilsa klimalari hasta etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.