Şimdi Ara

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı/ Kütahya Merkez (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
7
Favori
42.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mse96 M kullanıcısına yanıt

    hocam ben mesajınıza cevap veremiyorum mail attım size

  • Kütahya'da askere gidecek olan arkadaşlara izlemesini öneririm. Birlikle alakalı güzel bilgiler veriyor:

    Asker Kolisiyoutube
    Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Bedelli Askerlik hakkında merak edilen sorulara cevap verdik. Tişört renkleri neden farklı? Yemekler nasıl? Havası çok mu soğuk? Gittiğinizde nelerle karşılaşacaksınız? (DETAYLAR VİDEO'da ve AÇIKLAMADA) Havacı asker malzemeleri, havacı asker fanila ürünleri ve hazır havacı bedelli askerlik setini indirimli fiyatlara Asker Kolisi'nden alabilirsiniz. Link aşağıda: - https://askerkolisi.com/havaci-asker-setleri-bedelli/ (Youtube takipçilerimize özel "YOUTUBE5" kupon kodunu kullanın, % 5 indirim kazanın.) - Trendyol: https://bit.ly/Trendyol-Asker-Kolisi - HepsiBurada: https://bit.ly/HepsiBurada-Asker-Kolisi 00:00 Giriş 1:18 Kıyafetler hangi renk? 1:32 İstihkak olarak neler verildi? 2:34 Askercell ve telefon konusu 3:13 Koğuşlar kaç kişilikti 3:26 Sabah kaçta kalkılıyor? 4:03 Eğitimler nasıldı? 4:46 Yemekler güzel mi? 5:19 Sosyal imkanlar nasıldı? 5:50 Hafta sonu eğitim var mı? 6:09 Nöbet tutuluyor mu? 6:30 Kütahya'ya gidecek havacılara tavsiyeler 7:18 Giderken götürülecek asker malzemeleri 7:53 Kapanış "havacı asker iç çamaşırı rengi 2023, havacı asker atleti, havacı asker fanila, havacı asker kıyafetleri, kütahya hava er eğitim tugayı yürüyüş, kütahya hava er eğitim tugayı yemin töreni 2023, kütahya havacılık bedelli, kütahya hava er eğitim tugayı bedelli askerlik, kütahya hava er eğitim tugayı bedelli, kütahya hava er eğitim tugayı yemin töreni" sorularının cevaplarını bu videoda bulabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=TMnyNXFQKtA&t=322s
  • Merhabalar arkadaşlar. Bot kilidi ve dolap kilidi takılıyor mu? Tuvalet ve duşların durumu nasıl? Kantin fiyatları ne durumda? Bu sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim. Ekim ayında bedelli askerliğe gideceğim Kütahya'da.

  • Ben de ekim ayında Kütahyadayım, yapan başka arkadaşlar detaylı bilgi verirse çok yararlı olur

  • Zahmetolmazsa Z kullanıcısına yanıt

    İçeride tuvalet kağıdı satılıyor mu? Yanımda bir kaç şişe su götürsem içeri sokmama izin verirler mi? Askercell durumu zorunlu mu? İçeri ilaç sokulabilir mi? Yanımda tuşlu telefon götürsem askercelli almam zorunlu mu olur? Bu soruları cevaplayabilirsen sevinirim dostum.

  • 2 gün önce döndüm 14/17 olarak yaptım girişte askercell iteliyolar sivilden aldım ben diyin geçin kapıdaki asker açıp sizin hattınıza bakmıyor sonrasında bavulu aradıktan sonra sizi toplu bi şekilde oturtup bi tane abimiz konuşma yapıyor eşofman takımı yok askerde lazım olucak şeyler vs. diye bişeyler satıyolar gaza gelip alıyosunuz eğer sivilden aldıysanız eşofman takımınıda diğer eşyalarıda almayın. İçeri ilaç sokmak istiyosanız çorabın içine koyabilirsiniz herhangi bi şekilde xrayde gözükmüyor ben aferin soktum iyiki de sokmuşum çok değişik bir havası var hasta ediyor insanı. Koğuşları 10 kişilik o açıdan rahat olursunuz, sıcak su 2 günde bir bölüklere geliyor soğuk su her daim var. Bölükler belli olurken size ne iş yapıyorsunuz diye sorucak şoförlük için taksici, kurye diyebilirsiniz direkt mühürü basıp gönderiyor. 14. bölüğe düşmeyin etmeyin Halis Üsteğmen içinizden geçer eder dediler Halis komutan kadar da iyi bir komutan görmedim ilk hafta sert tavır takınır sonrasında çok eğlenirsiniz beraber bize ses sistemi getirip müzik açıp saz felan çaldırmıştır normalde eğitimleri çavuşlar ve bölükteki subaylar veriyo ama Halis komutan bize eğitim bile verdi hangi bölük komutanının eğitim verdiği görülmüş güneşin altında, cumartesi pazar izinli olmasına ramen bölüğe gelip bizle ilgilenen bir insandı içiniz rahat olsun yani. Sormak istediğiniz sorunuz varsa cevaplarım şimdi istikamet Ankara Bakanlıklar Havacı Ulaştırma 🫡




  • merhaba, bilgiler için çok teşekkürler çok yararlı oldu gitmeden.

    ben de 9 Kasım bedelli için gidiyorum. o tarihte katılacak başka birileri var mı forumdan?
  • Merhabalar, 9 kasımda İSTİHKAM er olarak geliyorum. Sınıfımın tam olarak görevi nedir bir de neler tavsiye edersiniz

  • Joonaita J kullanıcısına yanıt

    1. Ana jet üssünde istihkamda yedek subaydım. Joker eleman gibi olursunuz. Nöbetler zaten fix.

    İstihkama bağlı birkaç kısım var, oralarda çeşitli işler yaparsınız. Astsubaya/uzman çavuşa yardımcılık yaparsınız.

    Mesela bina tesisat atölye kısmı var. Üs içindeki tüm badana, sıva, duvar, tesisat, elektrik vb işlerden onlar sorumlu.

    Meydan bölük kısmı var. Pist bakım onarımına bakıyor.

    Bariyer ve Yangın kıta pist içinde görevli onlar da İstihkama bağlıdır.

    Bir de taburun kullandığı araçların tutulduğu garaj kısmı var. Kepçeden kamyona kadar araçlar var.

    Benim çalıştığım teknik ofis kısmı da 2 er görevlendiriyor. Ama makine, inşaat, elektrik veya mimarlık mezunu er varsa öncelik onlarda.

    Taburda yazıcı veya çaycılık da yapabilirsiniz.

    Verilen görevleri elinizden geldiğince yapın, bağır çağır bir ortam olabilir kişisel algılamayın. 6 ay çabuk geçer. En azından karacılar dağ başında olmayacaksınız.





  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

    verdiğin bilgilendirme için teşekkür ederim. 2. 6 ay uzatmayı düşünüyorum. Onbaşı ve çavuş sınavlarında duyuruyorlar mı acaba peki, sonrasında askerde kalmayı düşünüyorum da

  • Joonaita J kullanıcısına yanıt

    Terhis olalı bugün tam 4 sene oldu. Ben askerdeyken bu yeni askerlik yasası yürürlüğe girmişti. O dönem terhis olacak 95-96 ere sözlü olarak (herhangi bir bağlayıcılığı yoktu) sormuşlardı, 16 kadarı kalırım demişti. Ama yeni yasa çıkınca hepsi terhis olmayı seçmişti. Eskişehir gibi bir yerde, o dönem pandemi falan da yokken kimse kalmayı tercih etmemişti.

    Biz yedek subaylara kalma seçeneği sunulmamıştı. Aradan 4 sene geçti, belki birşeyler değişmiştir. Bizim dönem, ilk elin günahı olmaz gibi oldu.

    Bir ortamı görün, kalıp kalmamayı ona göre tercih edersiniz.

  • pltcooper P kullanıcısına yanıt

    Ben de 9 kasımda katılacağım.

  • arkadaşlar, belgemde:

    sevk tarihi 9 Kasım, yol süresi 2 gün yazıyor.
    katılım tarihi 12 Kasım yazıyor ama çevremdeki birçok kişi pazar günü giriş yapılmaz emin misin yanlışlık olmasın cumartesi günü (11 kasım) teslim olmam lazım diyorlar.

    biletimi 12' si yazdığı için ona göre aldım ama bilen var mıdır?
  • pltcooper P kullanıcısına yanıt

    Eğer öyle olsaydı MSB tarihleri bu şekilde ayarlamazdı. Sevk belgesinde ne yazıyorsa o tarihte gidebilirsiniz. Hafta sonu da gerekirse görevlendirme yazılır, personel görev yapar.

  • 11 Kasımda teslim olacağım ben de, sabah kaçta başlıyor işlemler bilen var mı?

  • sorusu olana yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.