Şimdi Ara

Kuşumu yeni aldım neler yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben bu gün bir tane muhabbet kuşu aldım ama kafasının arkasında birazcık tüy dökülmüş dişi eve yeni geldi durgun ve ötmüyor neden olabilir eve yeni almama ramen parmagıma çıkıyor ve kendini sevdiriyor ilk yazdıgım sorunlar neden olabilir lütfen yazın Kuşumu yeni aldım neler yapmalıyım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Başının arkasındaki tüylerin az olmasının sebebi, diğer kuşlar ile aynı kafeste kaldığını gösterir. Önemli bir durum değildir. Kuşlar birbirini severken enselerini kaşırlar. Hemen ötmesini beklemeyin, ortama yabancı olduğu için yabani davranışlarda bulunabilir. Yalnız kaldığında konuşmaya başlayabilir. Sık sık siz konuşun o dinlesin, arasıra ensesini sevin. Sizden zarar gelmediğini görünce konuşurda, eğlenirde. Kuş bakımında yenisiniz sanırım, rüzgarlı yerlerde bırakmayın, ilgi gösterin, yemini suyunu eksik etmeyin yeterli. İlk bir hafta az yem tüketebilir. Devam ederse veterinere gösterebilirsiniz.
  • DogukanA D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeşim eyw bide acaba hastamı ben ilk defa kuş besliyorum biraz acemiyim pek anlamıyorum nasıl anlayabilirim cevaplarsan çok sevinirim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.