Şimdi Ara

Kurulum Ücreti Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba, geçen hafta çarşamba türknet e başvurdum. bugün bir çalışan gelip kuruluma geldim dedi ve tesisatınız nerede dedi. Bende tesisat vs kurmaya gelen olmadığını belirttim. Ben kurulum ücreti de ödedim buraya 60 tl yani bu kurulum ücretini neden alıyorlar anlamış değilim. gelen çalışan anladığım kadarıyla modemi bağlayıp arayüzü yapıp gidicekti onu bende yaparım eğer onun için 60 tl alıyorlarsa saçmalık ötesi. Kurulumun içinde benim bildiğim hat çekilmesine kadar herşey var fakat bana gelen giden olmadı hat için. @TurkNetDestek




  • Hocam sözleşmede ve sitede aslında her şey yazıyor diye biliyorum. Kurulum ücreti "Ankastre kutunuza bırakılan kablo ile iç tesisat kablosunun birleştirilmesi, modem kurulumu vs" gibi şeyleri kapsıyor diye biliyorum. Sitelerinde ve sözleşmelerinde yazdığına göre de Türknet "İç hat yoksa kablo çekiyor ancak metre başına ücret uygulanıyor" şeklinde olması lazım.

  • Bana kablo birleştirme bile yapmadılar. YENİ MÜŞTERİSİNİZ PORT AÇMA VS ÖDEMEK ZORUNDASINIZ diyip ödettiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Eğer öyle ise de bana gelen çalışan direk tesisat nerede dedi ben yok gelen kimse olmadı dedim. Bana ücret karşılığı yapabiliriz vs de demedi. Direk elektrikçi çekmesi lazım dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wewewer -- 7 Ekim 2020; 20:33:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de herkes birbirini dolandırır bu şey papaz kaçtı gibi papaz kimde kalırsa babayı o alır.

  • kurulum ücreti faturaya yansımıyor mu? elden mi veriliyor?

  • teamwork kullanıcısına yanıt
    Karttan ödedik biz, kart ile ödersen daha ucuza geliyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline ile yaptığım görüşmede internet kurulum dahil çalışır vaziyette size teslim edilecek dendi gelen eleman elektrikçi gelmesi lazım hat çekilmesi lazım vs dedi söyledikleri ile yaptıkları farklı oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_dpu kullanıcısına yanıt

    muhtemelen iç hattınızın olduğunu varsaymışlardır. İç hat tamamıyla müşteri sorumluluğunda sayılıyor. Hatta bazı durumlarda ankastreden sonrası müşteri sorumluluğunda sayılıyor (genelde bu). Benim bulunduğum apartmanda ankastre kutusu kapının tam yanında değil. Binamızın içinde ufak bir kutu var iç tesisat ile altyapının (internetin geldiği kablo) birleştiği kutu. Gelen telekom ekipleri sağolsunlar hattı çekerken ankastre kutusunda bırakmak yerine apartmanın girişinde bırakmışlar (netspeed abonesiyim. Türk telekom kendi müşterilerine iç tesisatla birleştirmeyi de yapıyor). Netspeedin kurulum ekipleri geldiğinde kapının önündeki kablo ile iç tesisatımın arasına ek kablo yapmışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 6 ay öncesi için metresine 3 lira ödemiştim işçilik de dahil olarak(tabi ki bir de tam olarak hatırlamadığım kurulum ücreti vardı. kablo ve işçilik ücreti o kurulum ücretine dahil değildi).





  • Hocam @Sacred Spirit 'in de dediği gibi bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Size gelen ekip bilgilendirebilirdi aslında kendilerinin yapacağına dair neden yapmadığı konusunda bir fikrim yok kimseyi zan altında bırakmak istemem. Kablonuzu sıva altından geçirmeyecekseniz youtube'da pek çok video var kendiniz döşeyebilirsiniz. İsterseniz bir elektrikçi çağırarak da bu işi halledebilirsiniz.


    Ben netspeed kullanıyorum bir üst yorumda da belirttiğim gibi ek yapılması gerekti ve bu eki metresini 3 liradan gelen ekip yaptı. Çok fazla da bir ek yapılması gerekmedi 20 30 lira gibi bir ücret ödedim elden

  • Merhaba, modem kurulum hizmetimizde iç tesisat kablolaması dahil değildir. Talep etmeniz durumunda metre başına 4.5 TL elden alınmaktadır.

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Elektrikçi çağırdım bi tesisat kurulumu gerçekleştirdik. Şuanlık internete erişim var ama 35mpbs diye pazarlanan internet şuanlık 4mpbs olarak geliyor bana. Şikayet kaydı başlattım onu bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    35mbps olarak aldığım internet şuanlık 4mbps olarak geliyor şikayet kaydı başlattım düzelmesini bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sadece modem kurulumu için 99tl çok güzel bir fiyat

  • wewewer W kullanıcısına yanıt

    Hocam bu konu ile ilgili ayrıca forum da uzunca bi konu da açın ilgileneceklerdir yoksa teknik desteğe bilgisiz biri bakarsa yandınız siz

  • eskiden abonelik açma ücreti de almıyorlardı, sanırım o ücreti kurulum ücretinin içine yedirdiler, maliyeti karşılanabilir kalsaydı bu kurulum ücreti olayı zorunlu olmazdı diye tahmin ediyorum.

  • Şu türknet e abone olmayın. Hizmet alamadığınız gibi çözümde bulamazsınız. Eğer başınız ağrımasın istiyorsanız firmadan UZAK DURUN.

    Tutanaklar TÜRKNET firmasının göndermiş olduğu elemanın tutanağı. Boş boş tutanak tutuluyor.


    Kurulum Ücreti Sorunsalı
    Kurulum Ücreti Sorunsalı
    Kurulum Ücreti Sorunsalı




  • wewewer W kullanıcısına yanıt

    Merhaba, teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri arızayı çözümleyerek bilgi verecektir. Arıza çözüm süreci 3 iş günüdür.

  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sanırım dalga geçiyorsun benimle. Sil baştan başlayıp duruyorsun. Daha önce birçok kez istendi ve bende birçok kez gsm numaramı PM üzerinden bildirdim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.