Şimdi Ara

Kuran pedofiliyi tecavüzü yasaklamaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HADO77

    bu tür hanımları yazlık hanım diye nitelendirirsek (yazın sıcakta iş görür) şimdi kışlık ilkbaharlık sonbaharlık da koyduk mu al sana 4 hanım mevzuu.

    yıllardır bunu tartışıyorlar bi de.

    Kardeş 4 mevsime göre kadınmı olur ? Bu mevzuyu ilk defa cluydum imkanı olan ve eşlerine eşit muamale yapan her müsluman erkek 4 kadınla aynı zaman dilimınde evlenebilir bunda bir sorun yoktur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6C7EF6CED

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Türk kültüründe, İslam kültüründe yetimhane, kadın sığınma evi, huzurevi, savaş toplama kampı yoktur. Bir insan evladının yeri, sıcak bir yuva ve aile ortamıdır. Bugün Rusya'da ve batı toplumlarında çok sayıda gayri meşru çocuk yetimhanelere terk edilmektedir. Hele ki ortaçağda, doğum koruma yöntemlerinin olmadığı devirde, gayri meşru yollarla çocuk peydahlayan kadın, çocuğunu kilisenin arka duvarındaki çekmeceye bırakırdı. Böylece kimse görmezdi ve kadınlar kimden peydahladığı belli olmayan çocuklarını utanmadan bırakırdı. Bu veledü-zinalar da yetiştirilip bize haçlı ordusu olarak geri dönerdi. Batı kültüründe yetime kimse sahip çıkmazken, Kuran pek çok yerde yetime sahip çıkmayı emreder. Yetimin yeri sıcak bir aile ortamıdır. Yetimhanelerde neler olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dopuş'un, bunlar babadan oğula nesil heralde diye başladığı küfürü iyi biliyoruz. Kadına, yetime sıcak bir yuva vermezsen, sonuç felaket olur.



    Çözüm üret diyoruz, sahip çıkacak kendi insanı yok mu diyosun? Şimdi sen savaştığın bir ülkenin bir şehrini ele geçirdin. Erkekler savaşta ölmüş, bir sürü dul kalmış kadın var. O kadınları, aynı savaştığın ülkenin başka şehrine gönderip, tanımadıkları insanlara yollar mısın? Aynı milletten, aynı kabileden, aynı dinden de olsalar, hiç tanımadıkları dul kadınlara sahip çıkarlar mı? Senin ülkende savaş olsa, İstanbul işgal edilse, dul kalan kadınlar Ankara'ya gönderilse, Ankaralılar hiç tanımadıkları bu dul kadınlara sahip çıkar mı? Daha Ankara otogarına indikleri gibi, otogar mafyası tarafından pavyona sermaye yapılırlar.



    Kadına kendi milleti de sahip çıkmaz. Cariyelik sistemi, kadını evine alma, ilerde çocuk sahibi olup eş yapma, dul kalmış kadını yuva sahibi yapma, bir aile kazandırma sistemidir. Kadın sığınma evleri yapmak çözüm değildir. Kadınları aile ortamından uzaklaştırıp, toplumdan soyutlanmış bir ortamda, rahibe hayatı yaşattıramazsın. O kadın illa ki seks ihtiyacı hissedecek, mecbur kalınca da zinaya başvuracaktır.



    Çözüm gayet basit. Bir insan evladı aile ortamında, sıcak bir yuvada yaşamak zorundadır. Cariye alan adam o cariye den çocuk yapmak zorundadır. Çocuk olunca cariye cariyelikten çıkıp özgür bir bireye dönüşür. Cariye alan adam çocuk yapamazsa cariyeyi başka bir köle erkekle evlendirip çeyiz vermek zorundadır. Böylece ikisi de özgür bireylere dönüşür, sıcak aile yuvasını kurar.



    Çare insanları toplama kampları, yetimhaneler, huzur evlerine atıp kurtulmak değil. Çare onları yuva sahibi yapmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuda müslümanların verdiği cevaplardan anlaşılıyorki

    konuma yazıklarım dibine kadar doğru (zaten doğru olmayan konular açmıyoruz)

    verdikleri tek cevap hakaret saçma sapan kurdukları laf salatası cümleleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Temmuz 2018; 13:1:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6C7EF6CED

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    (Ya Nebi!) Sana yetimler hakkında soruyorlar. De ki: Onları (İslâm’a göre) güzel yetiştirmek (ihmal etmekten) daha hayırlıdır. Eğer onlarla bir arada yaşarsanız, (biliniz ki) onlar sizin (din) kardeşlerinizdir. (Bakara – 220 )



    Sehl bin Sa’d radıyallahü anhü diyor ki:

    Peygamberimiz (s.a.v.) işaret parmağı ile orta parmağının arasını biraz açarak buyurdu ki: “Ben ve yetime bakan kimse, işte cennette bu şekilde (birlikte) olacağız.” (Buhâri – Tirmizî)



    Kuran da tam 21 yerde yetime sahip çıkmak emredilmiştir. Bilmediğiniz İslam konusunda atıp tutmayı kes.



    Beni kurayza kabilesi savaşta arkadan vurmuş bir kabiledir. Müslümanlarla anlaşıp birlikte savaşmayı kabul etmiş, savaş sırasında saf değiştirip müslümanları sırtından vurmuştur. Dünya tarihinde savaşta arkadan vurmak, ihanet etmek, hiçbir millette idam dışında bir ceza ile cezalandırılmamıştır. Sen pkk ile savaşmak için dağa çıktığında, birden saf değiştirip, Pkk'lılar yerine kendi askerine ateş etmeye başlarsan, senin oracıkta ümüğünü sıkarlar. Müslüman aptalmı ki savaş sırasında kendisini sırtından vuranı cezasız bırakacak. Müslümanlar bu yahudi kabilesi tarafından savaş sırasında ihanet edilip arkadan vurulunca, Allah'ın peygamberi de demiş ki siz yahudisiniz. Sizin şeriatınızda savaşta arkadan vurmanın cezası nedir demiş. Onlar da ölüm demiş. Peygamber Efendimiz (sav) de iyi o zaman kendi şeriatınıza göre cezanızı çekin demiş.



    Kuran-ı Kerim'de Allah der ki savaşta ele geçirdiğiniz savaş esirleri sizden aman dilerse salın gitsin ki Allah'ın ayetlerini duyabilsinler. Güvenli olabilecekleri yere kadar götürülmeleri ve salıverilmeleri emredilmiştir. Ancak bazı durumlarda, savaş devam ederken, esir takası ve düşmanın tekrar güçlenmemesi için esirler salınmamış ve savaş bitene kadar elde tutulmuştur.



    Dünya tarihinde hiçbir medeniyet yoktur ki savaş esirleri salıversin. Ancak sadece İslam da görülmüş bir uygulamadır bu. Senin gibi İslam düşmanı, islama saldırmak için ne kadar çabalarsa çabalasın, bataklığa gömülmeye mecburdur. Allah insan için en iyisini bilir. İnsan daha iyisini bulamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk önce başlığı okumadığımı belirteyim ama konuyla ilgili bir yorum yapacağım.

    Bir din bir şeyi yasaklamadığı için eleştirilebilir mi? Mesela kölelik diyelim Hristiyanlık yasaklamıyor olsun bunu, bizim bunu eleştirme hakkımız var mı? Tabi ki var ama rasyonel değil. Köle sahibi bir adam gelip Museviliği köleliğe karşı diye eleştirebilir. Bunların rasyonel bir temeli yoktur, o yüzden kişisel düşüncelerimizin bir dini veya düşünceyi eleştirmeye pek hakkı olduğunu düşünümüyorum.
  • kingman29 K kullanıcısına yanıt
    Potpori şeklinde gömdü daha cevap gelmez sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.