Şimdi Ara

Kumar borcundan dolayı intihar ediyorum,hakkınızı helal edin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gecmis olsun hocam. borcun fazla degilmis. arttirmamaya calis sadece.


    benim bir arakadasimda bagimli ama onun kumarda yedigi para 1milyonu bulmustur. araba, 2-3 tane daire vs hepsi gitti hala da iceride. etrafindaki herkese borclandi. 2 kere intihara tesebbus etti. bircok psikologa vs gitti. ilaclar kullandi hala da kullaniyor. bankalar artik kredi karti bile vermiyor.


    su an tum banka kredi kartlari bende. maas hesabinin tel numarasi da benim numaram. yani maasi geldiginde borclarina aktariyorum. sende boyle birisini bulabilirsen iyi olur. senin eline para gecmemesi lazim.


    kendine baska ugras verecek seyler bul. ne bilim kitap oku, film izle yada online oyunlar oyna. online oyunlara bagimli olsan bile bundan daha iyidir.

    sonu yok kumar isinin ve kazanan hep kasa oluyor. ve namaza basla. Allah yardimcin olsun. Bu sekilde devam edersen etrafinda Allah tan ve annenden baska yardimcin kalmayacak zaten.

  • 15k borc mu olm ya. git bir işe gir. gerekirse extra mesai yap. tefeciden borç almadıysan kimsenin topuğuna sıkıcağı yok.

  • Konu csb degilse, yapma kardeş. tahmin ediyorum aslan gibi adamsın. taşı sıksan suyunu çıkarırsın.anneni de üzüntüden mi öldüreceksin.!hem de bu dünyada o mübarek anneyi de yapayalnız bırakacaksın. dinimiz anneye öf bile demeyin der. Allaha sığın. kendine uygun bir iş bul. taksitle öde. samimiyetle dua edersen Allahın yardımı ulaşır elbet. borçsuz insan mı var ülkemizde. hepimiz intihar mı edelim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 30 Mart 2022; 17:14:43 >
  • İnan 15 bin TL çok değil bırakması kolay değil ama unutma, bırakmazsan bu meblağ 50 de olur 100 de bunu sakın unutma ve iradeli ol aklına geldigini zamanlar başka şeylerle oyalan film izle, oyun oyna, kitap oku vs. ne zaman bırakırsan o zaman işler iyiye gider. Bırakmadığın her gün daha da kötüye gider çünkü kazanırsanda bu sefer kazandigin için bırakmayacak ve daha fazlasını kaybedeceksin...
  • Kendinize boşa dert edinmeyin.

    Csb yazın sorun değilde insanın manevi duygularını istismar etmeyin ilgi çekicem diye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 30 Mart 2022; 16:2:46 >
  • 15 bin para degil odersin orasi onemli degil de, kumarbazlik cok buyuk bir sorun mutlaka gerekli destekleri al cunku insan uyusturucuyu alkolu her turlu bagimliligi birabilir ama kumari birakamazlar diye duymustum Allah yardimcin olsun mutlaka yardim al oyle oynamiycam artik deyip kendi kendine durma asla.

  • Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Yapacağın tek şey var çalışıyorsan sicilin kötü değilde 15000 kredi çekip biraz fazla ödeme yaparsın ama onu aylık olarak ödeyebileceğin miktarlarda geri ödemek ve birdaha kumara bulaşmamak yoksa daha yüksek borçlara girersin sonuçları daha kötü olur
  • Benim kyk borcum daha fazla. Kyk kredisi alan herkez böyle.
  • ugur3435 kullanıcısına yanıt

    evet güvenilir arkadaş varsa en iyi çözüm bu. ben de bu durumdaydım zaman zaman kendimden biliyorum yani. aynen dediğin gibi eline para geçmemesi lazım. eline geçen para çöpe atılmış para oluyor

  • 15 bin ödenmeyecek para değil bu arada. son paranı kaybettiğin vakitlerde çok pis duygusal bunalıma giriyorsun ama o anları atlatırsan üzerinden bir süre geçince daha mantıklı düşünebiliyosun. duygusal olarak stabil hale gelince yukarıdaki ödeme çözümlerinden birisi ile bu borcu kısa sürede kapatırsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 30 Mart 2022; 19:50:44 >
  • Sene 2017 Evlenme arefesindeyim nişanlıyım arabayı sattık vs iddaa belasına bulaştım 1-2 gün kazanıp yoluma bakmadım sonrasında o dönem 1 haftada 25 bin tl kaybettim çoğunuda zararı çıkartmak amaçlı oynarken.O gün bugündür tövbe ettim bir daha oynamadım mezara girene kadarda oynamayacağım.Uygulamada gördüğünüz hazır kuponlar, kazanmış yüksek rakamlı kuponlar yorumcular vs alayı yalan dolan. Çok pişmanlıklarım var. 15 bin tl'ye şu an 1 tane laptop alamıyorsun orta halli o yüzden büyük bir para değil çalış 1 yılda ödersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 1 Nisan 2022; 9:12:52 >
  • Arkadaşların dediği gibi 15 bin TL bu zamanda para değil. Hem de çalıyorsunuz bir şekilde ödersiniz. İntihar edecek bir durum yok. intihar ciddi bir konu, böyle geri dönüşü olmayacak şeyleri, hem de öbür tarafta çok pişman edecek şeyleri düşünmemek lazım, ne olursa olsun. Başka hobiler edinmeye çalışabilirsiniz mesela. Bir spor dalı olabilir.

  • Yurtdışına kaç borcun falan silinir. Sıfırdan başlarsın. İntihar etmek çözüm değil.

  • Adam öldü beyler yazmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.