Şimdi Ara

Kulaklıktan cızırtı geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
232.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar benimde bu konuda bir deb-neyimim oldu bugün.Burada yazı yazıp cevap veren herkese teşekkür ediyorum.Yıllardır muzdarib olduğum bir problemi, buradaki ufuk açıcı bilgiler sayesinde çözüme kavuşturabildim.Sizlerlerde paylaşmayı istedim ki buna benzer problemi olan arkadaşlara faydası olur.Benim ses kartı Via Vinyl (VIA VT2021 ).Ön kulaklıktan cızırtı geliyordu. Mouseyi hareket ettirince de ses artıyordu.Yazılımsal olarak yapmadığım şey kalmadı.Bugün söktüm ve kasaya bağlayan vidalarını çıkarttım,bir anda çızırtı kesildi.Vidalar metal bir ayağa giriyordu.Ondan ayırınca cızırtı kesiliyor,vidalayınca tekrar başlıyordu.Bende vidaların gireceği ayak ile kart arasına yalıtkan olması için birer kağıt koyup öylece vidalamadan kapağı taktım.Şu an yerinde sağlamca duruyor ve cızırtı yapmıyor.
  • Kulaklığın kendisinin sesini kısıp bilgisayardan sesini aç o zaman cızırtı kayboluyor ben denedim
  • knk bende aynı sorunu yaşıyorum

  • Biraz gecikmiş olabilirim ama bende de aynı problem oluyordu; her yazılımsal durumları yaptım, format attım, sıfırladım, kafayı paraladım olmadı. İşte bir gün kasa içini temizlerken dedim ki "Madem ön ses kartına takınca cızırtı oluyor, arkaya taksam ne olur?" taktım cızırtı gitti, şoke oldum. Tüm rizikoları göze aldım öndeki ses kartını çıkardım, temizledim, kabloları tak-çıkar yaptım. Geri taktım kartı, açtım sınama sesini; cızırtı falan yoktu. Korkmayın bu arada ses kartları o kadar kırılgan bir yapıda değil. Islak yıkama yapmayın alın bir eski boya fırçası arkeolog gibi nazikçe ses kartının üzerindeki tozları temizleyin.

     Kulaklıktan cızırtı geliyor Sakın karta vurmayın, cızırtı gider de sıkıntı işte. (Örnek ben)

    Neyse biri bakarsa umarım ve yüksek ihtimal ile çözüme ulaşır. Hadi öptüm.  Kulaklıktan cızırtı geliyor 





  • @omerdesouza


    Aynı durum bendede var bendede garip olan kulaklığın kablosuna elimi fln yakınlaştırdığımda cızırtı kesiyor ama kulaklığı telefona takınca cızırtı vesaire kalmıyor.

  • Arkadaşlar eğer harici bir ses kartı, ya da güç gerektiren büyük bir kulaküstü kulaklık kullanıyorsanız. Cızırtı dipten sinir bozucu bi şekilde mouseunuza tepki veriyorsa. bilgisayarınızdaki usb ya da jak girişi yeterince güç veremiyor demektedir. önceki cevaplardaki çözümlerden sonra buraya geldiyseniz. Tüm usb cihazlarınızı çıkarıp yine deneyin eğer hala ses geliyorsa bir "powered usb hub" almanız sorununuzu çözebilir (almadan başka bir anakartda denemeye çalışın bi ahbabınız olur ailenizdeki birinde olur.) ama güç gerektiren bir kulaklıksa sorun muhtemelen bu diğer güç çeken cihazları çıkartın çıkartamıyorsanız powered hub.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.