Şimdi Ara

Kulaklıktan cızırtı geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
5
Favori
232.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birşey kopyalaraken çoğalan ve boşta alttan hafif bir cızırtı vardı ses ayarlarından mikrofon ve giriş ayarını kapadım ses cızırtı gitti mikrofon takılı değildi mikrofon ayarı sol kulaklığı yada kolonu giriş ayarı da sağ kulaklığı yada sağ kolonu etkiliyormuş. Başka sitelerde yok harddisk yok anakart yok işlemci değiştir demişler hiç birine gerek kalmadı herkese teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eric_cantona

    Birşey kopyalaraken çoğalan ve boşta alttan hafif bir cızırtı vardı ses ayarlarından mikrofon ve giriş ayarını kapadım ses cızırtı gitti mikrofon takılı değildi mikrofon ayarı sol kulaklığı yada kolonu giriş ayarı da sağ kulaklığı yada sağ kolonu etkiliyormuş. Başka sitelerde yok harddisk yok anakart yok işlemci değiştir demişler hiç birine gerek kalmadı herkese teşekkür ederim.
    uzun süre uğraştım, hatta laptopu servise verdim, kulaklık girişini değiştirdiler. yine de çözüm olmadı. bugun aklıma geldi realtekin ses driverini kaldırdım denetim masasından, sorun çözüldü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: munasipbirdil

    uzun süre uğraştım, hatta laptopu servise verdim, kulaklık girişini değiştirdiler. yine de çözüm olmadı. bugun aklıma geldi realtekin ses driverini kaldırdım denetim masasından, sorun çözüldü.

    Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun vardı ben ayarlardan dengeyi değiştirdim geçti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhantaskin

    bende de aynı sorun vardı ben ayarlardan dengeyi değiştirdim geçti.

    Alıntıları Göster
    Ben çözdüm beyler Sanırım jaklarda sorun var önce lanet olası Mouse'u arkaya takın Kulaklığınızıda ön panel e




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uguray43

    Ben çözdüm beyler Sanırım jaklarda sorun var önce lanet olası Mouse'u arkaya takın Kulaklığınızıda ön panel e

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çok eski bir konu çok uğraştım donanımhaber'i sık kullanan biri de değilim ancak hala görenler, lazım olacaklar vardır belki. Benim sorunum biraz daha farklıydı. Laptopumun fanlarının, motorunun sesini duyuyordum. Klavyede bastığım şeyleri duyuyordum. Epey aradım internette bulamadım. Karıştırırken çözümü buldum kendimde:
    Sağ alttaki ses simgesine sağ tıklıyoruz > Kayıttan yürütme aygıtları > Kayıt > Mikrofon (Birden fazla var ise varsayılan aygıt yazanı seçiyoruz) Özellikler > Dinle > Bu aygıtı dinle seçeneğini kaldırıyoruz.
    Benim sorunum böyle çözüldü umarım birilerine faydam dokunur. Sorun yaşayanlara bol şans.




  • Sadece kulaklik ve mici kasanin arka tarafina taktim duzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lerka1095

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hala yaşıyorum bu sorunu. Tek girişli kulaklık. Driver vb yüklü
  • genelde mousenun jack girişiyle aynı yerde olduğunda bu cızırtı geliyor ben böyle çözdüm
  • arkadaslar mikrofon sesini kısın diyosunuzda zaten mikrofonla kayıt yapan birisiyim youtube vs bu yuzden geliyor ses mikrofonunun fişini cıkarınca zaten gidiyor mikrofon sesini kısınca nasıl kayıt yapmayıp nasıl bir mantık lan bu bu mikrofondan gelen cızırtıyı giderecek bisey yokmu cızırtı deyil bu catur cutur çıra yanıyomus gibi ses geliyor kullandıgım cihaz leptop harici mikrofon taktım ondan olabilirmi acba
  • Bende de böyle bir sorun vardı sorun ev telefonumuzdan kaynaklanıyormuş telefonu uzağa götürünce cızırtı gitti içinde mıknatıs olan ürünleri uzağa taşıyın ben böyle çözdüm sorunu.
  • Asus x556uf laptop'umda da aynı sorun vardı, Realtek High Definition Audio driverını kaldırıp Asus'un kendi sitesinden ses driverı indirip kurdum sorun düzeldi
  • bende de var aynı sorun yarın teker teker deneyeceğim bakalım
  • Ben de hala bu sorun var Realtek HD audio yöneticisini bulamıyorum ki ortam seslerini kapatayım da deneyeyim. Yardım edebilecek var mı ?
  • Strange Night kullanıcısına yanıt
    hocam nereden indirdiniz ses driverını bir link atabilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sansa Magna

    hocam nereden indirdiniz ses driverını bir link atabilir misiniz ?

    Burası hocamhttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin10/Audio/Audio_Realtek_Win10_64_VER6017571.zip?_ga=1.7878836.76505591.1488403904



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 2 Mart 2017; 0:36:58 >
  • çözümü var bir arkadaş bir site tavsiye etti malum benım kulaklıktada aynı sorun vardı. siteden aldım hiç cızırtı gelmıyor isterseniz bir göz atabilirsiniz.ben baktım yararlı oldunu düşündüm.

    http://www.htc.web.tr/kat/154-kulakliklar bakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar
  • arkadaşlar benzer sorun bendede vardı aynı çözüm işe yarıcak mı bilmiyorum ama denemenizde fayda olabilir ses ayarlarında hoparlörün ses düzeylerinde rear pinki kapatınca bende sorun düzeldi
  • Kasanın jack girişlerini söküp çıkardığımda ve incelediğimde ön usb lerin ve jack girişleri aynı pcb üzerinde ve Ground hattı hem usb lerin hem de 3,5mm jack girişlerinin aynı hat üzerinde pcb de. Hepsinin ayakları aynı hatta lehimli. Ama her ikisinin kablolarında hem usb hem de audio kablosunda ground kabloları ayrı ayrı mevcut. Kulaklık takılıyken ön usb girişlerini anakarttan çıkardığımda o cızırtı sesi kesiliyor ama usb leri takınca ses geri geliyor. Usb den yapılan veri data sinyalleri kulaklığa ses yapıyor sanırım. Kulaklığa gelen ses mouse u oynatınca veya ön usb lere flash bellek takıp veri aktarımı yaptıkça değişiyor. Aynı kasada iki farklı asus anakart denedim ikisinde de vardı bu sorun sanırım kasanın o jack girişinin adiliği. Ama bu sorun anakartın arkasından gelen jacklarda yok. Sadece kasa ön çıkışlarda. Tasarımında sorun olan kasanın ön usb ve 3,5mm jack girişlerinde sinyal karışması tekçe problem. Bende çözümü Usb lerle 3,5mm jack ların ortak ground hattını maket bıçağıyla kesmekte buldum. Şimdi cızırtı sorunu yok. Ses çok net hiç olmadığı kadar. Usb ler de çalışıyor ve bellek takınca kulaklık sesinde problem yok. Her iki tarafında bağımsız kendine ait ground hattı var şimdi. Önceden ortaktı. Zaten ayrı ayrı iki kabloda da ground olduğunu belirtmiştim ikisinde de ses ve usb de.


     Kulaklıktan cızırtı geliyor

     Kulaklıktan cızırtı geliyor

     Kulaklıktan cızırtı geliyor

     Kulaklıktan cızırtı geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyurtseven -- 24 Temmuz 2019; 2:0:13 >




  • Benim sorunumu çözdü
  • Aynı problemi Xigmatek kasada yaşadım. Üstte bi arkadaşın dediği gibi yanyana USB port ve kulaklık girişleri varsa ve siz mause ve klavyeyi o USB portlara bağlarsanız elektrik sesi veya uğultu geliyor. Bendeki çözüm malesef oradaki mause ve klavyeyi söküp sadece kulaklık bağlamayla oldu. USB Flash diskte olmuyor sadece mause ve klavye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.