Şimdi Ara

Kredi Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Banka geçmişimi hızlıca özetleyeyim. Gayet başarılı bir banka-müşteri geçmişim varken pandemi dönemi ve sonrasında yaşadığım işsizlik sorunları sebebiyle ödemelerde gecikme sonrasında icraya düşme durumları oldu. 1-1,5 sene önce tüm icra dosyalarını kapattım. Şuan icraya düşmeden banka kanalıyla yapılandırdığım bir kredi kartı ( Kullanıma kapalı ) , 1300 TL limitli Akbank kredi kartı ( puan yükseltmek için kullanıyorum , Ve enparanın 3000 TL KMH limitim var. 2-3 ay öncesine kadar puanım 800 civarında iken Enpara 3000 TL KMH limiti tanımladı. Puanı geçen hafta sorguladığımda 1085 e gelmiş. Bu puan ve geçmiş ile 40.000-50.000 TL civarı kredi kullanmam mümkün müdür acaba ? Yardımcı olabilecek , fikir verebilecek var mı acaba ?




  • Bu duruma bizim yorum getirmemiz zor. Puanınız 800 iken KMH alabilmişsiniz. Ama geçmişiniz de çok uzakta değil. Dolayısıyla belki ana akım bankalardan alamasanız bile odea burgan gibi bankalar verebilir. Şansınızı denemeniz gerek.

  • antizero kullanıcısına yanıt

    Ne yazık ki bulunduğum şehirde hiç biri mevcut değil , online olarak başvurup red durumunda puan düşmesiyle karşılaşmaktan çekiniyorum. Ayın 29 u kartımın son ödeme günü ( yanlış bilmiyorsam puana etkisi son ödeme tarihinden sonra etki ediyor ) ve 30 u maaş günüm. Bu ikisinden maaş bankamdan veya akbank ve denizbankın biraz daha esnek olduğunu duydum o iki banka ile görüşmeyi planlıyorum.

  • Notu 1300 üzerine atmanız lazım. Fazla başvuru yapmayın
  • 40-50 bin için kredi çekilmez hocam hele de bu faizler bu şekildeyken. Çok çok acele ihtiyacınız yok ise girmeyin derim kredi işlerine ama tabi kişisel tercihinizdir bizlerinki sadece kişisel görüşlerimizdir.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Malesef biraz acil olduğu için kullanmam gerekiyor. Açıkcası faizler şu şekilde çok önemli değil. Malum enflasyondan dolayı taksit tutarları her yıl çerez parası olarak kalıyor.


    Bu arada yeni güncelleme findeks notum1147 olmuş

  • Güncel durum ; Garanti ( Maaş Bankam ) 50.000 3.99 dan kredi ve 50.000 TL avans hesap açtı 1137 findeks notum ile

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.