Şimdi Ara

Moneypay Hazır Limit / Colendi / Kredim Findeks Puanımı Düşürdüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarafıma oldukça kolaylık sağladığı için Moneypay Hazır Limit kullanarak yapıyordum. 15.03 Tarihinde olağan şekilde Migros'tan alışveriş yaptım, 2 poşet yerine 1 poşete koyup göndermişler. Kendilerinden 0,25 KURUŞ iade ettiler. Buraya kadar her şey normaldi.

    Ödeme günü yaklaştığında KREDİM.COM tarafından 2 adet kredim olduğuna dair bir mesaj geldi. Bunun üzerine Kredim.com'a giriş yapıp durumla tarafıma 2 kez kredi yansıtıldığını gördüm. İlk alışverişimin orijinal tutarı, ikincisi ise 0.25 KURUŞ indirimli hali idi. Hemen Moneypay ve Kredim ile iletişime geçerek durumu anlattım. Moneypay topu Kredim'e attı. Kredim tarafı ise aşağıda paylaştığım ekran görüntüsünü talep etti. Moneypay üzerinden normal ödemelerini yapmaya devam ettim. Hatalı olan tutar hakkında Kredim ile defalarca iletişime geçmek dışında bir işlem yapmadım. Her görüşmede "süreci hızlandırdıklarını" ya da "önceliklendirdiklerini" beyan ediyorlar.

    Her ay kullandığım NKolay'ın Kolay Kredisini bu ay kullanamayınca Findeks'e girdim ve kredi notumun tam 400 PUAN azaldığını gördüm. Dolayısyla Kredim'in hatası ve aymazlığıyla kredi kullanamıyorum. Bununla ilgili taraflara karşı bir hukuk mücadelesine girişebilir miyim, bilgisi olanların desteklerini bekliyorum. Moneypay Hazır Limit / Colendi / Kredim Findeks Puanımı Düşürdüler Moneypay Hazır Limit / Colendi / Kredim Findeks Puanımı Düşürdüler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalpağan -- 4 Mayıs 2023; 14:39:0 >







  • Hocam once firma ile iletisime geciyorsun. Sonra biz hakliyiz derlerse edevletten tbb hakem heyetine kurumdan aldigin cevabi iletiyorsun. Durumu anlatip tutarin iadesini ve kkb findekse hatali olan bildirimin duzetilmesini istiyorsun. 1-2 ay icinde sonuclaniyor surec. Tbb hakem heyeti sana findeks icin tbb nin birsey yapamayacagini soyleyebilir. Bu durumda tbb sureci lehine sonuclanirsa bankaya findeks bildirimini duzeltmesi icin tekrar sikayet kaydi aciyorsun. Banka findekse bildirimi duzetmesi icin resmi kanallardan bildirim yapinca hersey eski haline donuyor.
  • Az önce borcu kapatmak için para yükleyim dedim yüklendi dedj hesaba geçmedi gerçekten bu sistem beni geriyor borcu kapatıp iptal edeceğim size de geçmiş olsun umarım çözülür
  • findeks puanın sadece gecikmeye girersen düşer

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.