Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
75.011
Cevap
902
Favori
2.452.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 2 defa Orgeneral_ ve ankara1234 rumuzlu arkadaşlar için kredi kartımı kullandım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Bence tamamen güven meselesi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahapurusha

    Ben 2 defa Orgeneral_ ve ankara1234 rumuzlu arkadaşlar için kredi kartımı kullandım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Bence tamamen güven meselesi


    Tebrikler valla, sistemin işleyebildiğini ve zaten bu tip sitelerin tamamen güven sistemi ile işlediğini gösterdiğin için teşekkürler. Arkadaşlar sonuç olarak bu da 2. El gibi bir sistem. Dedikleriniz herkesin kulağına küpe olsun. Güveniyorsanız yapın. Güvenmiyorsanız zorlayan yok ancak kredi kartı listemiz her geçen gün artıyor. Bu da demek oluyor ki çokta büyük bir güven problemi yok şimdilik. İnş bir çıkarcının tekinin sabotesine uğramaz projemiz de, bu böyle baya gider

    Listeyi gelen PM lere ve mesajlara göre güncelledim.




  • arkadaşlar mantıklı olabilir ancak ekonomik bişey değil verdiğiniz sistemde kredi kartı paylasılacaksa hergirenin kredi kartı olması lazım eğer bankaların herhangi birinden kredi kartı bulmuşsak diğer bankalarda zaten kredi kartı vermek için fırsat arıyor eğer kredi kartımız yoksa sistem saçma olacaktır bunun yerine gidip kredi kartlarına başvursak bence daha mantıklı çunku adam bulmak için burda zamanını harcıyaaksın sana bunun bi maliyeti var bunu en iyi yapan yer vatan ne yapıyor 12 taksite %8 indirim 100ytllik bişeyde 80 ytl indirim yani.1000 ytllik bişeyi 1000/12 duruyoken peşin 920 ytlye almak hiç mantıklı değil.Kaldıki internet sitelerinde falan bir sistemle karsılastıgınız için kar falan sabit ben mesela 1000ytllik bir urunu vatanın sitesinden almak yerine açıyorum telefonu pazarlıgımı yapıyorum mail order ile odememi yapıyorum sistemle pazarlıgın mumkun değil.Kaldıki diğer bir mevzu ise garanti olayı fatura kime kesilecek garanti kime olacak yarın birgun hukuki olarak herşeyi onun üzerine yaptın yarın birgun adam çıkar benim kredi kartımla alışveriş yapılmış ben yapmadım derse hukuki olarak sorun yaratır.Yani ailenizde bi araştırsanız size kredi kartını peşin parayı al kredi kartından taksitli olarak ben çektireyim teklifini kabul edecek birçok insan bulabilirsiniz.




  • ahmet ve mehmet vatan şubesinden önce cardfinans atm sinde buluşur ..mehmet parayı ahmete veriri ahmet bankamatiğe yatırır sonra vatan şubesine giderler ve mutlu mesud alışverişlerini yaparlar...ahmet yolda kaçmaya kalkarsa ki buda sonuçta hırsızlığa girer...şimdi aramızda dolandırıcı var mı sorusunu hırsız var mıya çevirmeyebilirizde !
    mehmetin kötü rolden çıakrıp topu ahmete attım ya alın siz oynayın artık...!
    not:mehmet ahmein kartındaki ad soyadı görmek isteyebilir yolda kaçarsa şikayetçi olacağı ismi bilmek için!
  • card finans
    hsbc
    axess

    Konyadayım. borç içindeyim süper olur walla
  • cardfinans ve maximum war yardımcı olabilirsem ne mutlu online alışverişler içinde havale ilk plandadır mecburen
  • izmir hsbc bornova-migros ve bornova-çarşı şubelerinde stand da advantage card satış temsilcisiyim. dileyen arkadaşlar sadece kimlikleri ile gelirlerse kayıtlarını yapıp kart çıkartılması konusunda yardımcı olabilirim.
  • card finanslari kapatin gitsin herkese aidat geçiriyorlar.Sahte paraya karşı en iyisi e-para yani eft/havale
  • friendlyboy

    citibank
    cardfinans
    advantage

    istanbuldayım isteyen arkadaslara yardımcı olabılırım
  • Tek tek tüm mesajları okudum. Süper bi fikir olmuş en azından kartı olmayanlar için :)

    Vatan'daki tüm ürünlerde %25 indirimi sırf kartım olmadığı için kaçırmış ve çok üzülmüştüm. Çünkü 1000ytl lik alışveriş yapıcam bu aralar ve indirim kolluyorum sürekli. Geçen Tekmar'da vardı ama oranında stokları tam bi fiyasko hiç ürün yok :)
    İzmir'deyim Vatan'da yine böyle iyi bi indirim furyası olursa yardım alabileceğim 1 kişi var sanırım. corner4815 nickli arkada$.
    Şimdilik yazıcaklarım bunlar , fikir için tekrardan tebrikler , inşallah yardımda buluncak arkadaşlar gün geçtikçe artar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 4 Ocak 2008; 16:25:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Evoo

    Tek tek tüm mesajları okudum. Süper bi fikir olmuş en azından kartı olmayanlar için :)

    Vatan'daki tüm ürünlerde %25 indirimi sırf kartım olmadığı için kaçırmış ve çok üzülmüştüm. Çünkü 1000ytl lik alışveriş yapıcam bu aralar ve indirim kolluyorum sürekli. Geçen Tekmar'da vardı ama oranında stokları tam bi fiyasko hiç ürün yok :)
    İzmir'deyim Vatan'da yine böyle iyi bi indirim furyası olursa yardım alabileceğim 1 kişi var sanırım. corner4815 nickli arkada$.
    Şimdilik yazıcaklarım bunlar , fikir için tekrardan tebrikler , inşallah yardımda buluncak arkadaşlar gün geçtikçe artar


    Teşekkürler. Umarım işlemini gerçekleştirir ve karlı bir alışveriş yaparsınız, ikiniz de. Özellikle şehir farkı gerçekten önemli olabiliyor. Bu yüzden şehirlerin çeşitlenmesi güzel olacaktır. Farklı şehirlerden farklı kişileri listemize bekliyoruz.

    Listeyi güncelledim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: danny1977


    quote:

    Orjinalden alıntı: eren229

    YA ARKADAŞLAR İYİ HOŞ HERKES CANI GÖNÜLDEN YARDIMLAŞMAK İÇİN BURAYA BİŞEYLER YAZIYO DA,PEKİ BUNU HAYATA GEÇİREN ARKADAŞLARIMIZ VARMI?VARSA BUNU FORUMA YAZARLARSA DAHA İYİ OLUR.hEM BU İŞİN TEORİDEN UYGULAMAYA GEÇTİĞİNİ GÖRÜRÜZ VE DE BU SİSTEM OTURMAYA BAŞLAR..



    daha önce üç dört kişi ile bu şekilde işlem zaten yaptık.profilimde yazılı ancak hangisine ne almıştık hatırlamıyorum :)




    Banada @danny1977 ile Samsung 2232 monitör almıştık Kasım ayında
  • Vatan Bilgisayar da notebook kampanyası başlıyor bende yardımcı olmak isterim. Kullanılabilir limitim 2000 civarı,

    Card Finans
    Vatan Elmadağ, Bostancı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ismailon

    Vatan Bilgisayar da notebook kampanyası başlıyor bende yardımcı olmak isterim. Kullanılabilir limitim 2000 civarı,

    Card Finans
    Vatan Elmadağ, Bostancı.



    Gerçekten güzel bir kampanya, Vatan genelde bindirim yapmadan indirim yapıyor ve gerçekçi oluyor. Bu arada adamlar neredeyse 10 gündür laptop indirimi yapıyorlar şimdi de bu Yeter ya, bizim laptop umuz var. Laptop la doldurdular heralde depoları.

    Listeye ekledim
  • HSBC advantage Kayseri-internet bankacılığı

    limit 1000 YTL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 16 Ocak 2008; 3:45:13 >
  • Wallahi yahu laptop laptop milleti laptopmania ettiler iicene trde...adam mağazaya kendine eve bilgisayar almaya gidiyo yada oğluna ulen bakiyor masaüstüm sistemlerle laptoplar aynı fiyat hatta daha ucuza bile geldiği oluyor, adam tutuyor laptop alıyor, sonrada satışlara bakıyorsunuz trde bu yıl içerisinde bilmem kaçbin laptop satışı oldu, biz artık mobil millet oldu, haydi yürün lan uzaya gidiyoruz diye gaza geliyoruz...Vatan Bilg, yavaş biraz yavaş diyerek buradan seslenmek istiyorum, evde 2 laptop 1 masaüstü bilg var ama TV yok, yap bize bi %25 LCD/Plazma indirimide gözlerimiz şenlensin...Projektörde olur...Kaçıranlar için
  • Kullandığım Kartlar ve Limitleri Aşağıda

    Advantage 1500 YTL
    Asyacard 1000 YTL
    Axess 1950 YTL
    Bonus 1150 YTL
    Maximum 200 YTL
    World Card 800 YTL


    İstanbul Avrupa Yakası için kullanılmak üzere forum üyesi arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • sahte para konusunda haavale eft veya beraber gidilcekse magazaya arkadasa bankamatikten cekip parayı ödemek daha iyidir bnce herşey tam güven içinde olsun.zaten bu forumdaki cogu kullanıcı eskiden kayıtlı belirli bi yer edinmiş kişiler.bağzen ankarada card finans ve mavide asyakart lazım olabliyor bana bu seklde bi arkdas yaprdımcı olabilirse ne mutlu.
  • bu kervana bende katılmak isterim arkadaşlar
    gokdeniz26
    şehir AYDIN

    hsbc 1500
    worldcard 1500
    garanti bonus 1000
    teb 1000
    maksimum 1000
  • benide yazın bi zamet. yer istanbul. ayrıca 12 taksite fatura tutarı üzerinden % 10 indirimde yapabilirim.

    bonus 12.000 ytl
    axess 2.000 ytl
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.