Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
75.013
Cevap
903
Favori
2.451.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mavi bilgisayardan %10 indirimm kampanyasından bişey almak isteyen olursa görüşebiliriz. yalnız sadece internet şubesinden sipariş verebilirim.
  • limitim yetersiz falan diye üzülmeyin.
    yukarda bir arkadaşın dediği gibi nakitiniz varsa gidin fb kartınıza yatırın limitiniz o miktarda artar.


    diyelim bir ürünün fiyatı 100 ytl
    fb kartla 75 ytl.
    limtiniz yok yada yetersiz.
    karta 75 ytl yatırın ve alın.peşin parayla indirimden faydalanmış olursunuz.
    ertesi günde ilk taksit tutarını düşüp kalan miktarı da karttan çekebilirsiniz icabında.
    böylece hem indirim hem taksit olayı oluyor.
    özellikle limiti düşük öğrenci arkadaşlar için iyi bir çözüm.
  • ben de yardımcı olabilirim bu konuda ancak bir yere gelerek değil de havale ile hesabıma para yatırıldıktan sonra internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen satın alımlarda olabilir.

    şimdilik size ayırabileceğim limit 700 ytl civarında. öyle yok komisyon yok ıvır zıvıra bilmemneye de gerek yok. bonus kazanıosun zaten yaptıın her işlemden. o bana yeter.

    düşünen arkadaşlar internet sitesinde kredi kartı girilmesi gereken yere kadar gelirler, ödenmesi gereken toplam miktarı gördükten sonra bana parayı havale ederlerse okuldan eve geldiğim anda onunla ilgilenirim. adres ve isim kısmında da bi yanlışlık olmaması için satın alacağınız site üzerinden bana kullanıcı bilgilerini verebileceğiniz yeni bir hesap oluşturursanız ve o oluşturulan hesap bilgilerine isminizi adresinizi kaydederseniz herşey sorunsuz bir şekilde gerçekleşir.

    Garanti Bonus kartım var. kartım ek kart. daha yüksek ücretli satın alımları söylerseniz ek kart limitini arttırarak işlemi gerşekleştirmeye çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 29 Aralık 2007; 12:53:37 >




  • Bu konu tuttu walla...sabitlenmeli diye düşünmekten kendimi alamıyorum...Yönetim???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: corner4815

    BRAVOOOOOOOOO

    forum, paylaşım budur......

    fikri canı gönülden tebrik ederim

    finans katım gelmek üzere bende ekleyeceğim....

    şu an hsbc var pek işe yaramaz sanırım
    ama yinede yazayım izmir de yaşıyorum işine yarayan olursa yardımcı olurum.....


    Eyw

    Ben genel olarak her kartı ekliyorum buraya, HSBC, World falan bunlarda pek indirim olmuyor dediğin gibi işe yaramayabilir. Ama belli mi olur. Belki EXA da HSBC ile anlaşacak Onun dışında normal sitelerde genel olarak standart avantajlar sunuyorlar zaten.

    Ben sürekli olan indirimleri yazacağım yanına veya altına kartın, Vatan ve MB a yazdığım gibi. Böyle sürekli indirimleri görürseniz (geçici değil, G.O.L.D unkiler gibi (bunun ismi neden düzgün çıkmıyor yaw ) bana söylerseniz yazarım.

    Bu arada yarın Vatan da Acer lara %25 indirim varmış, peşini olanlara duyurulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 29 Aralık 2007; 16:16:09 >




  • lordareon arkadaşım sen düşüncenden dolayı kutluyorum. Bende bu yardımlaşmaya katılmak istiyorum.

    Bonus ve HSBC

    Ankaradayım dileyen arkadaşım olursa online alışveriştede yardımcı olurum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TrDr_22

    330 okuma 19 cevap bu iş yatar..!!

    Sonucta herkes ucunda kar var mı diye bakıyor

    Uzulerek goruyorum ki bu iş yatar);



































    Biraz tahrik iyidir
  • gercekten guzel fikir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lordareon

    quote:

    Orjinalden alıntı: tonythetonguc

    "Mesela Vatan a gidiyorsunuz %25 indirim var bir laptopta veya harddiskte fakat Cardfinans ınız yok veya limitiniz kalmamış. Ancak peşin paranız var, bu alışveriş yapmanıza maalesef yetmiyor. "
    Böyle bi durumda git peşin parayı cardfinansa yatır yeterli limit açılır alışverişini yaparsın... Ancak Kartı olmayanlar için güzel düşünce Hakikaten peşin paraya indirim yapmayıp kartlara yapmaları tam bir gıcıklık ve insanları kart kullandırmaya iyice bağımlı hale getirmekten başka bişey değil. bende Cardfinans yok arkadaşımdan istiyorum lazım olunca peşin olarak parayı veriyorum oda taksitle alıyor cihazı bana.

    Aslında kart borcu sıkıntısı çekenler içinde süper bir fırsat olur... Faiz ödemeden kart borcunu taksitlendirmiş oluyorsunuz.


    Bak bunu bilmiyordum ben, emin misin? yani ben 2000 YTL yatırırsam 2000 YTL lik taksitli alışveriş yapabilir miyim?

    Eğer öyle ise güzel bir seçenek ancak belki peşine ihtiyacı olan olur, böylece onlara da bir faydan dokunmuş olur



    Aynen öyle... Ama toplam limitin 1000YTL dir. Hepside dolurdur. 2000YTL yatırıp 2000YTL alış veriş yapamayabilirsin ona emin değilim. Belkide yaparsın onu bankaya sormak lazım. Sorarsanda madem peşin paran var niye bankaya yatırıp taksitli alış veriş yapıyosunki? diye sorarlar adama:) Ama toplam limitin 5000YTL dir hepside doludur. 2000YTL bankaya yatırıp 2000YTL lik taksitli alışveriş yapabilrsin Ona eminim ve yukarda yazdığımda buydu..




  • Öncelikle güzel bir fikir, desteklemek lazım. Olayın güzelliği sayıyla ölçülmemeli, 1 kişinin bile işi görülse kardır. Çünkü hiç kimseye artı bir maliyeti yok. Kartını kullandıracak arkadaşın %2-3 yada 5-10 ytl gibi artı bir rakam almasını kar yada fırsatçılık olarak görmemek lazım. Sonuçta mağazaya gelmek için zaman ve para harcayacak. Mesala vatanda %25lik indirimden yararlanacak biri 1000ytllik bir üründe kazanacağı 250ytllik kısımdan 20-25ytlsini kartını kullandıran arkadaşa verse (ki ben veririm) zararmı eder. veya maviden %10 indirimle (bana göre indirim baya düşük mavi için çok büyük) indirimden kazanılacak 100ytlnin 15-20ytlsini kartı olmayan ama kartı olmadığı içinde indirimden yararlanamayacak biri için çok değil ama çok karlı bir alışveriş

    quote:

    Orjinalden alıntı: Qantas

    limitim yetersiz falan diye üzülmeyin.
    yukarda bir arkadaşın dediği gibi nakitiniz varsa gidin fb kartınıza yatırın limitiniz o miktarda artar.


    diyelim bir ürünün fiyatı 100 ytl
    fb kartla 75 ytl.
    limtiniz yok yada yetersiz.
    karta 75 ytl yatırın ve alın.peşin parayla indirimden faydalanmış olursunuz.
    ertesi günde ilk taksit tutarını düşüp kalan miktarı da karttan çekebilirsiniz icabında.
    böylece hem indirim hem taksit olayı oluyor.
    özellikle limiti düşük öğrenci arkadaşlar için iyi bir çözüm.





    Aman bir yardımlaşma yapalım derken kazaya sebep olmayalım.

    1-Limitiniz 1000ytl olsun, kullanılabilir limit 50ytl, alacağınız ürün 2000ytl diyelim. Siz karta 2000ytl yatırırsanız limitiniz yine 1000ytl dir ama kullanılabilir limitiniz 2050ytl olur (kalan kullanılabilir limit+yatan tutar) çünkü bu durumda banka size borçludur. Bu limiti istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

    2-Bu kısım çok önemli!
    Güncel dönem borcunuz 500ytl, toplam borcunuz (taksitli alışverişler+hesap kesimden sonra yaptığınız alışverişler) 750ytl olsun. Siz karta 750ytl yatırdınız, daha sonra dönem borcu 500ytl bankada fazla para kalmasın düşüncesiyle 250ytllik size göre fazla kısmın tamamını veya bir kısmını çektiniz. ÇEKTİĞİNİZ KISIM İÇİN NAKİT ÇEKİM FAİZİ ÜZERİNDEN FAİZ ÖDERSİNİZ. ANCAK TOPLAM BORCUNUZUN ÜZERİNDE BİR TUTAR YATIRDINIZ İSE O FAZLA KISIM İÇİN FAİZ ÖDEMEZSİNİZ. Yatırdığınız tutar 750ytl değilde 800 ytl olsaydı (yatan kısım-toplam borç / 800-750=50ytl-bu durumda banka size 50 ytl borçlu) çektiğiniz 50ytl ye kadar olan kısım için faiz ödemez ancak aşan kısım için borcunuzun vadesi gelmemiş olmasına rağmen FAİZ ÖDERSİNİZ.




  • Arkadaşların dediği gibi, bu işe nicelik olarak bakmamak lazım. Her zaman işlem beklemek ve sürekli aktif olmasını beklemek yanlış olur. Sonuçta direk nakit ödemeye değer iyi bir kampanyanın çıkması gerek (Bugün kü Acer Laptop kampanyası gibi - bence) ve bu kampanyadan yararlanmak isteyen ancak kred kartı olmayan birisi gerek. İşte bu konu tamamen bu şartlar gerçekleştiğinde işlev görebilir. Tabii diğer normal durumları da geçmeyelim.

    hegoatANKARA ya da verdiği bilgiler için teşekkür ederim. Kimsenin başının benim açtığım bir topic yüzünden ağrımasını istemem, her ne kadar sorumlusu ben olmasam da. Kredi kartı gerçekten çok dikkatli kullanılması gereken bir meret.

    Şu an herkesi ekledim sanırım ve tam 43 kredi kartı gözüküyor. Sanırım bir işlem yapmak isteyen arkadaş çok rahat birini bulabilecek halde. Bazı kredi kartlarında çoğunluk var gerçi ancak yine de sağlam bir veritabanımız olur 1-2 haftaya.

    Buraya yaptığımız işlemleri de yazarsak çok daha aktif ve teşvik eden bir konu olabilir

    Ben iki tarafında bu işlemden karını yazıyım da kar arayanlar cevap bulsunlar

    Alışverişi yapan kişi -> Acil kredi kartı ihtiyacının kalkması, İndirimden yararlanabilmesi, İşinin görülmesi,
    Kredi Kartı Sahibi-> Nakit para, Alışverişten kazanacağı bonus, Sevap ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 30 Aralık 2007; 11:31:39 >




  • YA ARKADAŞLAR İYİ HOŞ HERKES CANI GÖNÜLDEN YARDIMLAŞMAK İÇİN BURAYA BİŞEYLER YAZIYO DA,PEKİ BUNU HAYATA GEÇİREN ARKADAŞLARIMIZ VARMI?VARSA BUNU FORUMA YAZARLARSA DAHA İYİ OLUR.hEM BU İŞİN TEORİDEN UYGULAMAYA GEÇTİĞİNİ GÖRÜRÜZ VE DE BU SİSTEM OTURMAYA BAŞLAR..
  • Bende de Bonus var yardımcı olmak isterdim ancak Yurt dışına çıkıcam ve kartı kapattırıcam çok yakında. 3-5 gün içinde Ankara içinde ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: taksoyy


    quote:

    Orjinalden alıntı: TrDr_22

    330 okuma 19 cevap bu iş yatar..!!

    Sonucta herkes ucunda kar var mı diye bakıyor


    Bence biraz ilgisiz olmus. Misal ben konuyu okudum kartım da var limitim de ancak taksit olayını hic sevmem, kendime bile sorunlu olmadan taksit yapmam onun icin de ustune para verseniz bu işe girmem. (kişisel tercih) Yazın 2 arkadaşıma vatandan bi şeyler aldık benim finanscardla dedim "bana vermeyin parayı, şimdi harcarım, sonra ödemesi gücüme gider." diye ama ikisi de zorla verdi (ikisi de yakın arkadaşım, yani vermemeleri gibi bi ihtimal yok) Sonra ben harcadım tabi parayı cebe girince, şimdi her ay geliyo onların taksitler kendime kızıp duruyorum

    Insan kendi harcamayınca unutuyor... Bu nedenle cidden o anda nakit ihtiyacı olmayana tavsiye etmem bu işi çünku yok yerden, ihtiyacı yokken nakit kredi faizsiz de olsa nakit kredi cekmis oluyor sonra onu kontrolsuz harcarsanız, oderken uzulursunuz...



    Aynen katılıyorum, düşüncelerimi ne güzelde belirtmişsin. Bazılarına göre mantıklı gelebilir. Bu tamamen kişisel tercih. Açıkcası sıcak para cepte durmaz ilkesi




  • YKB - Ankara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluksengul -- 26 Nisan 2008; 21:11:47 >
  • ankara vatan bilgisayar card finansla yapacağınız alışverişlerde yardımcı olabilirim.yalnız evim bağlumda bu yüzden 400 ve üstü olarak sınır koyayım.daha aşağısı için ancak o taraflarda işim olursa yardımcı olabilirim)

    limit arkadaşların belirtiği gibi para yatırınca anında açılıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eren229

    YA ARKADAŞLAR İYİ HOŞ HERKES CANI GÖNÜLDEN YARDIMLAŞMAK İÇİN BURAYA BİŞEYLER YAZIYO DA,PEKİ BUNU HAYATA GEÇİREN ARKADAŞLARIMIZ VARMI?VARSA BUNU FORUMA YAZARLARSA DAHA İYİ OLUR.hEM BU İŞİN TEORİDEN UYGULAMAYA GEÇTİĞİNİ GÖRÜRÜZ VE DE BU SİSTEM OTURMAYA BAŞLAR..



    daha önce üç dört kişi ile bu şekilde işlem zaten yaptık.profilimde yazılı ancak hangisine ne almıştık hatırlamıyorum :)
  • Sevgili arkadaşlarım;

    İyi niyetli bakarsan çok iyi bir fikir, fakat günümüzde o kadar dolandırıcılık hikayeleri varki emin olun bu fikride malzeme olarak kullanacak çok insanlar çıkacak ve çok iyiniyetli kart sahibi arkadaşların canı yanacaktır.

    Bu fikrin dezavantajları ve avantajlarına şöyle bir göz gezdirirsek;

    Dezavantaj

    1- Kart sahibi yıllık kart aidatı yatırıyor ve o kartın limitini sizin aldığınız kendi faydası olmayacak bir ürün için kullanmış oluyor.
    2- Kendisi uygun bir ürün görmüş olsa aynı mağazada limiti sizin tarafınızdan bloke olduğu iiçin bu fırsatı kaçıracaktır.
    3- Kart sahibi yol parası vererek istenilen mağazaya gelecektir. v.s.
    4- Kartınızdan ürün ücreti çektirildikden sonra parayı alma aşamasında dolandırıcılıkğa maruz kalma ve sizinde posdan kartınızı geçirttiğiniz için ve şifrenizide kendiniz girdiğiniz için çaresiz kalmanız hiç bir bankanın size paranızı geri almanız için bir yardımda bulunamaması gibi bir durum.

    Avantaj

    1- Eğer bu riskleri göze alabilirseniz peşin parayı nakit ücret komisyonsuz alıp çeşitli vadelerde geri ödemenizdir.
    2- Parapuan bonus gibi faydaların size olmsaı

    Bunun dışındada bir avantaj düşünemiyorum.


    Varın bu yazılanlara göre siz karar verin artıları ve eksileri bir kefede toplayın ve ağır basan tarafı uygulamaya sokun.



    Son olarak Önerimi söylemek isterim;

    Alışveriş merkezlerinde veya sanal alemde en fonksiyonel kartlardan çıkartmanızdır kendi adınıza(bu konuda özellikle vatan bilgisayar çok yardımcı oluyor Biliyorsunuz vatan bilgisayar Finansbankın iştirakidir hemen oracıkta başvurunuzu alıyorlar)

    Kart ücretleri konusuna gelince ilk sene tüm bankalarda ücretsizdir.

    Eğer öğrenciyseniz

    Hemen hemen her bankanın öğrencilere özel kartları mevcuttur; Bunların kart ücretleri ve alışveriş faizleride düşüktür.


    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoksan -- 31 Aralık 2007; 0:20:02 >




  • @redoksan,

    Fikirlerin ve uyarıların için teşekkür ederiz, hepsi doğru ve önemli maddeler. Ancak unutmayın, her zaman en kötüsünü düşünün fakat bunun sizi engellemesine izin vermeyin

    Bu tip olaylar her türlü insan olduğundan dolayı gerçekleşebilir, ancak bu demek değildir ki yanlış yapılan şeyler doğruları engellemelidir. Yine de dikkatli olmak lazım.

    Bu arada her bankanın kredi kartını almaya zorlayan ve herkesi cardfinans / bonus / world almaya hatta hepsini birden taşımaya zorunlu kılan pazarlama stratejilerini kınıyorum Benim 1 tane kredi kartım var ve sadece onun borcunu kafama takıyorum, gerisi yalan.

    Liste güncellenmiştir




  • Axess'im var. Istanbul / Göztepe'deyim. Anadolu Yakasi'nda 500 YTL ve üstü alışverişleriniz için iletişim kurabilirsiniz. 900 YTL limiti var, kullanmadigim bir kart pek. + olarak Online alisverislerinizde önce para havalesi sonra alisverisi gerceklestirmek uzere de kontak kurabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.