Şimdi Ara

Kredi kartı olmadan internet üzerinden alışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapmak mümkün müdür arkadaşlar ? Ziraat Bankasına ait Bankkartım var, burs kazandığım için verdiler. Fakat bu karta neredeyse hiçbir özellik atanmamış sadece para çekilebiliyor ATM ile, yatırılmıyor bile düşünün yani. Her neyse geçen gün gidip hesaba internet bankacılığı tanımlattırdım, artık bir sürü işlemi yapabiliyordum ( karta para yatırabilme, havale vs) ama yine de internet üzerinden hiçbir alışveriş yapmama izin vermiyor. Yapmaya çalıştığımda bankanız izin vermiyor gibisinden hatalar alıyordum. Biraz araştırıp sanal kart çıkarmam gerektiğini öğrendim. Arkadaşım da aynı şekilde banka kartına sahip(fakat garanti bankasından) ve sanal kart yaratıp PayPal aracılığı ile internetten alışveriş yapabiliyordu. Ben de denedim fakat yaratmaya çalıştığımda kredi kartınız yoktur hatası alıyorum. Sizce bi yolu var mıdır yardımınızı bekliyorum.



  • Forumda arattırırsan ininal kart var yada paypal kart

    İlla atm yada banka kartı diyorsan Garanti sanal kart uygulaması gayet iyi

    Madem öğrencisin belgelerle gidersen kart aidatı almaz

    Benim 2 senelik hesabım var sanal kart açarken dediğin hatayı almıyorum ziraate öyle bi uygulama yok bildiğim kadarıyla

    Eğer diğer bankaya geçiyorsan öteki banka hesabını kapattır çünkü artık yeni kanuna göre bakiyesinde para olmayan hesaplardan bile eksiye düşürüp borçlandırıp haciz bindirebiliyolar
  • garanti falan napar eder, kesinti yapar, mağdur olursunuz. enpara kullanabilirsiniz. 3d güvenlik uygulaması olan tüm sitelerde alışveriş yapabiliyorsunuz. paypal ve bkm express olarak tanımlarsanız da daha fazla sitede alışveriş yapma şansınız olur. bence öğrenciliğe güvenip aidat ödemem demeyin, bi yerden bi şekilde tırtıklaya tırtıklaya almasını biliyor garanti, iş bankası, akbank vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.