Şimdi Ara

Kredi kartı limiti kazanılmış hak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kredi kartlarının limiti gelirin 4 katı ile sınırlandırmadan önce 4 bankaya ait kredi kartım vardı. İş Bankasına ait maximum kartı kapatmak istiyorum ancak mevcut gelirimin 4 katı önceki limitime ulaşamaz. Şimdi ben 5 bin TL limiti olan maximum kartımı kapatırsam başka bir bankadan 5 bin TL'ye kadar kredi kartı çıkarabilir miyim yoksa kartı kapatınca yeni kart için 4 kat engeline mi takılırım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tendürek -- 4 Haziran 2015; 14:05:54 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tendürek

    Kredi kartlarının limiti gelirin 4 katı ile sınırlandırmadan önce 4 bankaya ait kredi kartım vardı. İş Bankasına ait maximum kartı kapatmak istiyorum ancak mevcut gelirimin 4 katı önceki limitime ulaşamaz. Şimdi ben 5 bin TL limiti olan maximum kartımı kapatırsam başka bir bankadan 5 bin TL'ye kadar kredi kartı çıkarabilir miyim yoksa kartı kapatınca yeni kart için 4 kat engeline mi takılırım?

    Yasa yürürlüğe girdiği anda çatı limitiniz içerisinde maximum kartınız var ise bu kartı iptal ederek yeni alacağınız kart maaş engeline takılmaz.
  • Evet yasa yürürlüğe girmeden önce vardı. Bu hususu bir bankanın şube müdürüne sorduğumda net cevap alamadım. Hatta olumsuz bakıp yeni kart alamazsınız gibisinden birşeyler söyledi. Tabi konu hakkında bilgi sahibi olmadığı belliydi. Teşekkür ederim.
  • eğer diğer bankalardaki kartlara otomatik limit arttırım talimatı vermişseniz
    kartlardan birini iptal edince diğer bankalar hemen limit artışları yapabilir
    bu durumda yeni kartı çıkartamayabilirsiniz veya çıkartırsınız ama düşük limit oluşabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.