Şimdi Ara

KREDİ KARTI BİLGİLERİMİ ÇALDILAR(SORUN ÇÖZÜLDÜ,OLURDA BAŞIMA GELİRSE DERSENİZ İÇERİ GİRİP BAKIVERİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar az önce farkettim ki kredi kartımdan benimle alakası olmayan 3000 tl tutarında harcamalar yapılmış ve hepsi provizyonda bekliyor. bankayı aradım kartı iptal ettirdim yarında gidip dilekçemi vericem.

    bu arada harcamaların yapıldığı firmalarla iletişime geçmeye çalışıyorum tabi şu saat itibari ile hiç biri ile telefonla görüşemedim ama mail attım hepsine..ilginçtir az önce ıyzico isimli bi firmadan çekilen 1550 tl provizyondan kayboldu ve limite geri eklendi...

    godaddy, ikitıkla, ıyzıco, turkcell, ve gitti gidiyordan harcamalar yapılmış.gitti gidiyor muhasebeleştiril miş sadece.

    arkadaşlar sizlerin özellikle bu konuda tecrübesi olan arkadaşların varsa tavsiyelerini bekliyorum.

    şuan kart iptal, bu durumda provizyonda bekleyen işlemler iptal olurmu..mantıken düşününce olmaması lazım zira 5000 tl lik bir alışveriş yapsam ve ürünü alsam peşinede gidip kartı iptal ettirsem...neyse sormamış varsayın.



    Evet arkadaşlar 150 tl lik kısmı hariç hallettim sayılır. Öncelikle şunu söyleyeyim bu tür durumlarda ne kadar erken farkederseniz okadar faydalı. Benim kartımla ilk alış veriş 25.10.2015 tarihinde sabahın erken saatlerinde yapılmış ama ben pazartesi günü yani bir gün sonra akşam 21:30 gibi bankadan gelen harcama mesajı ile öğrendim..Akbank ın kredi kartını kullanıyorum yaptığım her harcamaya mesaj gelmiyor ancak harcamalarda şüphe olursa banka mesaj gönderiyormuş nitekim banada bu şekilde mesaj gönderdiler. mesaj gelince hemen gün içi hareketlere baktım farklı sitelerden 3000 tl tutarında harcamalar yapılmış ama hepsi provizyonda bekliyordu sadece gittigidiyor dan yapılan 50 tl lik alışveriş muhasebeleşmişti.

    Arkadaşlar ilk iş bankayı arayıp kartı iptal ettirip illegal yapılan harcamaların saat bilgilerini vs aldım ve harcama yapılan sitelere bu bilgileri verip harcamaların illegal olduğunu belirten mail attım. (24 saat telefon hizmeti veren yoktu.) sabah ta ilk işim bu firmaları aramak oldu. nihayetinde hepsi harcamaları iptal ettiler ve gerçekten de çok yardımcı oldular. Hepsinede çok çok teşekkürler. sadece 8035 ten turkcell tl yüklemesi için cevap bekliyorum. bu arada bankayada itiraz dilekçesini verdim.
    şunuda belirteyim en son netten kitap almıştım bu site ile alakalıdır diye düşünüyordum ama bu tür kopyalamalar sadece nete girilen kredi kartı bilgilerinin kopyalanması ile değil pos cihazlarından atmler den de yapılabiliyormuş.Dolayısı ile benim başıma gelmez demeyin.Harcamalarla ilgili mesaj gelmiyorsa her gün hesap hareketlerinizi kontrol edin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmare -- 28 Ekim 2015; 2:22:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.