Şimdi Ara

KREDİ KARTI AİDATINDA TÜKETİCİ MAHKEMESİNDEN EMSAL KARAR GARANTİ BANKASI AÇTIĞI DAVAYI KAYBETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda sıkca karşılaşılan ve birçok arkadaşın haklı iken mağdur olduğu bu konuda benimle aynı durumda olan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum. Garanti bankasından iadesini talep ettiğim kredi kartı aidatı hakk. Thhk na başvuru yaptım, lehime çıkan karara garanti bankası tüketici mahkemesinde itiraz etti, yapılan tahkikatda da mahkemeden lehime karar çıktı. Ben bir hukukçu değilim mevzuatı da bilmiyordum, fakat başıma bu olay gelince çok araştırma yaparak mevzuatları bir bir inceleyerek yaklaşık 9 sayfalık bir cevap dilekçesi hazırladım ve emsal yargıtay kararlarını da dilekçeme ekledim. İlk duruşmada hakim lehime karar verdi.
    Aynı sıkıntıyı yaşayan ve ne yapacağını bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim, bankalardan korkmayın hakkınızı arayın, mevzuat tüketiciden yana, avukata falan da gerek yok. Garanti bankası zaten her açtığı davada standart dilekçeyi veriyor mahkemeye, 3 kuruş da olsa hakkınızı arayın arkadaşlar, bankaların bizleri sindirmesine korkutmasına izin vermeyelim.
    Davaya konu dava dilekçesi, buna karşılık benim verdiğim dilekçe ve mahkeme kararı ile emsal yargıtay kararlarını burdan paylaşmak isterdim fakat hepsi yaklaşık 20 sayfanın üzerinde olduğu için paylaşmadım, yardım isteyen arkadaşlar bana buradan ya da kaptan_emreakbas@hotmail.com adresinden mail ile ulaşabilir, orijinal evrakları sizlere gönderebilirim, yardımcı olabildiysem ne mutlu, herkese iyi şanslar.







  • e-mail attım ....
  • o değilde banka davayı kaybetmek bi tarafa bi de başına iş aldı. banka görevlilerine mahkemeyi yanıltmaya çalışmaktan, soruşturma için mahkemece savcılığa ihbarda bulunuldu
     KREDİ KARTI AİDATINDA TÜKETİCİ MAHKEMESİNDEN EMSAL KARAR GARANTİ BANKASI AÇTIĞI DAVAYI KAYBETTİ KREDİ KARTI AİDATINDA TÜKETİCİ MAHKEMESİNDEN EMSAL KARAR GARANTİ BANKASI AÇTIĞI DAVAYI KAYBETTİ KREDİ KARTI AİDATINDA TÜKETİCİ MAHKEMESİNDEN EMSAL KARAR GARANTİ BANKASI AÇTIĞI DAVAYI KAYBETTİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquarius173 -- 12 Haziran 2015; 23:29:57 >




  • e-mail attım.
  • ben hep söylüyordum zaten :

    önceden matbu olarak hazırlanmış tüketicinin oynama yapamadığı sözleşme maddeleri haksız şart olarak kabul edilir.

    mahkeme de bunu dile getirip bankayı mahkum etmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 1 Şubat 2016; 1:59:53 >
  • En son yapılan yasa değişikliği ile bankalar artık bu paraları yasal olarak talep edebiliyor. Artık bu tarihten sonra thh bu konuyla alakalı dilekçeleri kabul etmiyor, etsede karar tüketici aleyhine çıkıyor bilginize. Eğer başvurunuzu yasa değişikliğinden önce yaptıysanız hakkınız devam etmektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aquarius173 A kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından önce haberlerde hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatı tarih oluyor diye söylüyorlardı. Yalanmıymış ya ? Ayrıca garanti bankasından nefret ediyorum maaş aldığımız hesaptan bile hesap işletim ücreti alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • republic10 R kullanıcısına yanıt
    tekrar e-mail attım olumlu yada olumsuz cevap yazarsan sevinirim. Özür, size yanlışlıkla atmışım.@republic10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueline. -- 11 Şubat 2016; 12:50:57 >
  • aquarius173 A kullanıcısına yanıt
    tekrar e-mail attım olumlu yada olumsuz cevap yazarsan sevinirim.
  • aquarius173 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    Kart aidatı iadesi için lehime sonuçlanan THH kararına Garanti Bankası Tüketici Mahkemesinde Dava açtı. Sizde aynı süreçleri yaşayan biri olarak bana yardımcı olurmusunuz . Mahkemeye 2 hafta içerisinde cevap yazmam gerekiyor. Teşekkürler.
  • aquarius173 A kullanıcısına yanıt
    Bu forumda paylaştığın emsal kararlar ve savunmandan faydalanarak bende GARANTİ BANKASI davasını kazandım. Paylaşımların için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.