Şimdi Ara

Koy aktarimi ios-android android-ios

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Telefonum android ben telefonumu servise vermeyi dusunuyorum kardesim ios kullaniyor oda clash of clans oynuyor simdi ben iosa onun telefonuna kendi koyumu gecirebilirmiyim gecirebilirsen onun koyune zarar gelirmi telefonum servisten gelince tekrar iostan androide gecirebilirmiyim.
    Forumlarda okuduguma gore androidden iosa 1 kez aktarabiliyormuşuz aktardiktan sonra androide tekrar gecmek soz konusumudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84A1FC1C -- 9 Eylül 2015; 20:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam basit 2 tane hesap açın yeni hesaplaa game centere giriş yapıp andoridden yeni bir cihaza bağla yaıp kodu yazın olur ama kardeşinizin hesabıyla yapmayın zira gidebilir
  • çok basit kardesım sen bir tane game center hesabı alıcaksın aldıgın gc hesabı ile kardesının iphonesine giris yapıcaksın. kendi köyünü android telefonundan açıcaksın bir cihaza bağladan köyünü gc hesabına aktaracaksın. iphonede hesap geçişi yaparak senin köy ve kardesının köy iphonede açılıcak. sen telefonunu geri alınca servisten köyünün kayıtlı oldugu gmaili telefona giriceksın köyün gelicek artık köyün hem gc ile hemde gmail ile açılıyor olacak. yani 1 kere aktarmak o yüzden 1 kere köy 2 hesaptan açılıyor oluyor aynı anda açmayı deneme hata verir 2. giren köye giremez hesabı kaldır diyerek telefondan köyü silebilirsin tarama verilerinide sil tarama verilerini silerken köy bir hesaba bağlı olsun yoksa köy silinir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.