Şimdi Ara

Kotam Temmuzdaki Kardan Adam Gibi Eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce TTNET aylık 4 gb kotalı paketi kullanıyordum. Zar zor da olsa yetiyordu. Şimdi 8 mps'ye kadar hızlı 12 GB kotalı paketini kullanıyorum. Fakat son 3 4 aydır anlayamadığım şekilde çok hızlı kotam tükeniyor.

    Bakınız bugün ayın 5'i, üstelik ne film ne de oyun indirdim. İzlediğim video sayısı toplasan 10'dur belki. Onlar da kısa. Ama 5 GB kotam gitmiş.

    Yahu bende mi bir problem var, bir program benden habersiz bir şeyler mi indiriyor onu da tespit edemiyorum, bir virüsüm mü var neyim var arkadaşlar? Yoksa gerçekten o kadar cayır cayır internet mi kullanıyorum?

    İndirmelerimi nereden görebilirim yani ne yiyor bu kotayı bunu nasıl öğrenebilirim? Kablosuz değil bağlantım ama yine de başkalarının ortak olma ihtimali var mı?

    Bir de az önce TTNET indirme hızımı ölçtüm, 1,74 mbps diyor sizce buradan bir sonuca varabilir miyiz? (kampanya 8 mbps diyordu?)

    Değerli arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.







  • Güncelleme olabilir izlediğiniz şeylerin boyutu fazla olabilir bu tahmini veri kullanımlarını ölçen programlar var onları kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.