Şimdi Ara

Korsan Oyun İndirirsen Bilgisayarında Mining Yaparlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
10.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamamen sans isi, benim banka hesap kartimdan amazon uzerinden alisveris yapmislardi parayi zor kurtarmistim, korsana bulasmayin derim, arkada neler yaptiklarini bilemezsiniz. Yukaridaki arkadasin da dedigi gibi adam at kosturur bilgisayarinizda. Virus programi bilgisayara yerlesmis bir virusu silemez kolay kolay, hatta imkansiza yakin. Virus programi viruslu uygulamalari siz calistirmadan once tespit eder ve sizin bu dosyalari calistirmanizi engeller. Bilgisayara yerlesmis bir virus bazen bu virus programlarini bile silip/etkisiz hale bile getirebiliyor bazen. banka kart bilgileriniz disinda isterse webcaminizden sizi izler, konusmalarinizi okur vs. vs. bunlari bana neden yapsin ki demeyin, elbet denk gelebilir.
  • hiç bir şey olmaz aynen devam
  • 30 senedir oyun ve programları hep crackli kullandım. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Siz nerden indiriyorsunuz da sorun yaşıyorsunuz.
  • Fitgirl Repack kullanın çok da sorun olmaz keza kendisi isterseniz bana mining yaparak bağışta bulunabilirsiniz diye sitesine tool koymuş.Program için de solidshare öneririm.Kendimi bildim bileli crack kullanırım büyük bir sorunla karşılaşmadım fakat arkada backdoor açmayacağı anlamına gelmiyor...Her zaman en iyi crack beleş cd key'dir.Sıfır sıkıntı.
  • 90 doğumluyum 10 yaşında beri bilgisayarla haşır neşirim ve korsanını denemediğim programa asla para vermem. Öyle bir şeyi de aha ilk defa buradan duydum.
  • yasal oyun oynamamış biri olarak söylüyorum, bazen virus bulaştığı oluyor ama temizlemesi zor değil.. bu güne kadar hiç sorun yaşamadım..
    asıl bilinçsiz kurulan programlar sıkıntı: "next-next" yaparsanız tarayıcı yönlendirmeli reklam eklentileri kuruluyor onları temizlemek işlence..

    iş yerindeki pc'ye korsan oyun kurulmamasına rağmen "svchost.exe" 1,5gb ram kullanırdı.. ne yaparsam yapayım düzelmezdi antivirus - antimalvare - firewall hepsi boş bir ara düzelttim ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum..


    korsan oyundan daha zarar görmedim.. korsan yok diye ps bile almıyorum dark souls oynamak için
  • En başda uzun yıllardır korsan yazılım oyun yükleyen insanlar zaten kişisel hiç bir kredi kartı yada diğer kişisel verileri ni o bilgisayarda kayıt log altında tutmaz...

    Her şeyi tek kullanımlık yapar.. ve logout olur işi bittimi arkasında kayıt kuyut bırakmaz..

    Virüs programları alarm verir çok doğal crack dosyası yada keylogger olduğu için.. ona alarm verir zaten..

    Zaten bu tip şeyleri kullanan insanlar sık sık düzen li bilgilerini DVD disklere back up yaparlar....

    Ama.miming çok iddialı geldi açıkcası deli sistem kaynağı kullanır.. anlaşılmasına imkan yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scene ve bilinen gruplar haricinde, bilinmeyen sitelerden oyun indirirseniz virüs yeme olasılığınız yüksek. Onun dışında imkansız.
  • Gta v crack ilk çıktığı zaman içinde mining virüsü vardı, bi sürü konu açıldı bununla ilgili, ondan başka hiçbir oyunda görmedim ama bu olmayacağı anlamına gelmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi ara Metin2 hesabım soyulmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Konsoldan pcye geçtim biraz da crack coşturayım diyorum hangi siteyi önerirsin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mert_özcan kullanıcısına yanıt
    niye hocam noldu bilgisayarınıza,bende uzun süre crack kullanıyorum lakin hiçbir şey olmadı aksine hızlanıyor bilgisayar sürekli orijinalliği denetleyen güvenlik yazılımlarının kontrolü olmadığından
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Virüs programları lisanssız olduğu için daha kurulum aşamasında bu uygulamalara zaten izin vermiyor. Eğer hala kulkanmak istersen istisna listesine eklemen lazım, ondan sonra da zaten virüs programı karışmıyor. Az çok bu işlerden anlayan insan temiz bir şekilde korsan indirebiliyor. Geçenlerde kardeşim bir kaç oyun yüklemek istemiş, bilgisayardan 30'a yakın malware temizledim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen gidip hiç bilinmeyen bir yerden indirirsen tabii olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 38 yaşında adamım, korsanla büyüdüm ve halen devam ediyorum :D
    cyberpunk 2077 satın aldım bekliyorum :D
    bir ara yıl 2001 2002 mi neydi, test drive 2 cd si almıştım, oyunu yükledim, biraz oynadım kapattım pcyi, bir sonraki açtığımda masaüstündeki herşey gitmişti, meğersem cd virüslü idi :D o aralar biliyosun bu kadar bilgiye kolay ulaşılmıyor, bir abi vardı front muı frapmı ne virüs programı vardı, adını unuttum, msdos üzerinden temizlemişti virüsleri :D anı olarak kaldı hep :D
    şimdi ise ne bir tek virüs bile bulaşmadı, virüs programı kullanmıyorum. windows 10 üzerinde olan deffenderi bile devre dışı bırakıyorum, orj win10 olmasına rağmen :D

    bilmediğiniz yerden kafanıza göre indirirseniz her halt olur.
  • Yıllardır bende virüs kapmıyordum ama şu son 2 yılda ne olduysa bir kaç defa girdi. En son ki virüs tarayıcı devamlı kapanıp açılıyordu. Temizlenmedi de zorla format atmak zorunda kaldım.

    Birde bu yaş ortalaması düşük olan oyunların hilelerinde miningi kesin yerleştiriyorlar.
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    çok var

    mining en basit ve tespit edilip önlem alınması kolay olanı, asıl dosyalar şifrelenirse ve dosyaların önemliyse problem
  • Doğrudur , korsan yazılım , oyun hileleri (cheat engine hariç) , oyun botları vs hepsinin keygen tarafında bir gömülü trojan mevcuttur , bu trojan ya coin mining yapar yada makineni botnet ağına dahil eder.

    Bundan dolayı korsan kullanmak sıkıntılıdır her zaman. Ha bazıları bu işi gönüllü yaparak crackliyor bazı crackler temiz oluyor bu çok nadir bir olaydır , genelde adobe gibi firimaları protesto etmek için yaparlar bunu.

    Fakat %99 ihtimalle crackler içinde trojan tarzı zararlı yazılımlar gömülüdür veya entegre indirici istemcisi ile bir şeyler indirirken arkaplanda trojani sonradan kuruyordur anti virüsü atlatmak için.
  • yeni nesil zararlilar bilgisayara zarar vermedigi icin anlamiyorsundur. eskiden amaclari bilgisayarlara zarar vermekti ama simdi bilgisayarlari kullanmak. cok gereksiz ve iddiali bir yorum olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. X kullanıcısına yanıt
    ahahhahha :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.