Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98.172
Cevap
234
Favori
4.380.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34483449345034513452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne cok seviyorsunuz arkadas İlluminati bile sizin kadar bu işlere kafa yormuyordur .

    Virüs gercek değil diyenler vardi kayboldu. Sonra grip gibi bir sey salın dükkanlari demeye basladilar baktilar o da olmadi asi geliyor . Asi çıkınca insana çip takacak falan komplo teorisi üretmeye başladılar.

    Yaydiginiz düşünceler virüsten daha tehlikeli. ABD de saatte 150 kişi hayatını kaybediyor hala İlluminati falan sacmaliyorsunuz. Bu umursamazliginiz elbet gelip bir gün sizi de vurur.
    Virüsle mücadeleyi zaafa ugratmaktan tutuklansaniz yeridir yaptiginiz cinayetten farksız .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 3 Ocak 2021; 0:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Olur mu, hiç bir yere ayrılmadılar. Sadece kılık değiştirdiler, artık sağlık çalışanı ağzıyla konuşmaya başladılar. Zil zurna sarhoş olan, aşıları savunuyor komploculara; alamancı olan da yanlıştan döndüm ayakları yapıyor. Bütün hepsi bir yana, nereye gitti o dünkü ağız birliği? Komplocular hâlâ oturduğu yerden bizi kumanda etmeye çalışıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Ne cok seviyorsunuz arkadas İlluminati bile sizin kadar bu işlere kafa yormuyordur .

    Virüs gercek değil diyenler vardi kayboldu. Sonra grip gibi bir sey salın dükkanlari demeye basladilar baktilar o da olmadi asi geliyor . Asi çıkınca insana çip takacak falan komplo teorisi üretmeye başladılar.

    Yaydiginiz düşünceler virüsten daha tehlikeli. ABD de saatte 150 kişi hayatını kaybediyor hala İlluminati falan sacmaliyorsunuz. Bu umursamazliginiz elbet gelip bir gün sizi de vurur.
    Virüsle mücadeleyi zaafa ugratmaktan tutuklansaniz yeridir yaptiginiz cinayetten farksız .

    Yok, onlar hala ortalarda. Sonuçta internette 2-3 blog okuyup 2-3 video seyrederek her konuda her şeyin en doğrusunu bildiklerini ciddi ciddi düşünüyorlar. O yüzden bu kadar özgüvenli yazabiliyorlar. Tabi bu durumda olunca kendi çelişkilerini, mantıksızlıklarını falan fark edemiyorlar.


    Hadi "korona bir grip" diyenler bir nebze ama "virüsler hasta etmez, bulaşmaz, kimse bu yüzden ölmüyor, tarihteki salgınların/ölümlerin hepsi yalan" diyen falan var. Aksi fikirlere kesinlikle saygıları yok.





  • Time Dergisi başlattı...


    Sizce 2021' de neler olacak?


    Ertan Özyiğit'in anlatımına göre Deccal 21 ya...


    Bakınız aşağıdaki linke sene 1969 dan YENİ DÜNYA DÜZENİ' ne


    http://www.citizensnewswire.org/files/NWORichardDay.pdf





    Silent Weapons for Quiet Wars (Sessiz Savaşlar için Sessiz Silahlar)



    "Gemiye Hoşgeldiniz


    Bu yayın, "Sessiz Savaş" olarak adlandırılan ve öznel biyolojik savaş kullanılarak "sessiz silahlarla" yürütülen Üçüncü Dünya Savaşı'nın 25. yıldönümüne işaret ediyor.


    Bu kitap (alttaki linkler), bu savaşın, stratejilerinin ve silahlarının giriş niteliğinde bir tanımını içermektedir."



    "İşte dünya çapında toplumun tam kontrolü için rezil (ve anonim) komplo kılavuzu. Adı bilinmeyen "elit" bir grup tarafından gerçekleştirilecek "Sessiz Savaş" planını ve yöntemini anlatır. Bu seçkin grubun bir parçası değilseniz, çok yüksek bir saygıya sahip değilsiniz. Aslında, sadece elitlerin yararına manipüle edilecek bir çiftlik hayvanı olarak görülüyorsunuz. Bu belge, çeşitli kitaplarında ve videolarında David Icke dahil olmak üzere birçok kişi tarafından referans alınmıştır. Bu gerçek mi? Şu anda bile 'sessizce' uygulanan bir plan yapıyor mu? Cevap, ne anlama geldiğini incelemek ve onu 1950'lerden beri meydana gelen olaylarla karşılaştırmaktır. Sen karar ver. "Sessiz Savaşlar için Sessiz Silahlar, Bir Giriş Programlama Kılavuzu",


    Bu, Boeing Aircraft'ın bir çalışanı tarafından 1986'da tesadüfen bulunduğu söylenen çok gizli bir el kitabı. Bir hükümet satışında hurda parçalar için fazlalık bir IBM kopyalayıcı satın aldı ve içindeki kılavuzu buldu. Kılavuz, endüstrinin, eğitimin ve politikanın manipülasyonu yoluyla kitleleri kontrol etmek ve halkın dikkatini gerçekte olanlardan başka yöne çekmek için bir planın ana hatlarını çiziyor. Şaşırtıcı bir şekilde, özetlenenlerin çoğunun geçtiği ve sosyal yapımızın daha derin düzeylerini ve bunun nasıl kontrol edilebileceğini veya etkilenebileceğini araştıranlar için ilginç bir okuma yaptığı iddia ediliyor. Bu Kitap Ağacı baskısı, diğer sürümlerde görülmeyen tüm önemli çizelgeleri ve diyagramları içerir. Baskı kalitesini düzeltmek için yapılan bazı küçük değişikliklerin yanı sıra orijinalin tam bir kopyasıdır "


    https://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml



    http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf



    https://www.amazon.com/Silent-Weapons-Quiet-Wars-Introductory/dp/1585093807



    https://www.amazon.com/TOP-SECRET-Weapons-Introductory-Programing-ebook/dp/B00O561XG0


    Yapılan virüsün abartılıp öne çıkarılarak sadece elinizdekilere değil bedeninize ve ruhunuza da sahip olacakları ihtimalinin gerçekleşirse de yeni bir insan tipi ve "Dijital Kölelik" yolda...2030




    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 3 Ocak 2021; 4:6:48 >




  • Covid 19 diye bir virüs pandemisi var ama Covid 19 diye bir hastalık teşhisi var mı?

  • Arkadaşlar abartmayın bu kadar vallahi bakın akıl sağlınığızdan olursunuz, gerekli önlemleri alın yeter. Maskenizi takın, elinizi yıkayın. Adam demiş ki önümde biri hapşırdı napcam vs kardeşim olacağı varsa olur zaten. Ben oldum 3,4 günde atlattım.


    Zaten yaşıyoruz da noluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay kadar önce eniştemgil ailecek yakalandılar. Ablam ve 2 yiğenim çok şükür evde atlattılar. Enişte babasıyla beraber ilk hafta sonunda hastaneye kaldırıldı. Lafı fazla uzatmayın yaklaşık bu 2 aylık serüvenini son 1 buçuk ayı yoğunbakımda geçti. Son 1 aydırda entübe oldular.
    Malesef geçen hafta cuma günü babasını bugünde kendisinin ölüm haberini aldık. Şimdi seyahat izin belgesi onayını bekliyoruz gidip gömecez.

    Şimdi ben bu 2 ayı 20 yıl yaşamış gibiyim.

    Lütfen sevdikleriniz için kendinize dikkat edin.
  • NiZZo kullanıcısına yanıt
    sizin adınıza üzüldüm, ama benim sevdiğim yok.
    hatta kendim için bile, araba çarpsa da bitse bu eziyet kafasındayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksisözlükte haftasonu sokağa çıkma yasağı kalksın diye kampanya başlatıldı dün 100 binlerce kişi isyan ediyor evde kalmak artık psikolojimizi bozdu ekmek poşetini alıp millet sokaklarda dolaşıyor avrupanın hiç bir bölgesinde sokağa çıkma yasağı diye bişey yok yasak öncesinde 250 kişi ölüyordu şimdide 250 kişi ölüyor ölenler zaten 70 yaş üstü zaten ölecek bi kitle benim dedem zamanında 70 yaşında öldü kanserden koronadanmı öldü bu adam zaten ölecekti ingiliz derin devleti ve küresel güçler oyun oynamaya devam ediyor şimdide yeni mutasyonu yaydılar bi anda yarın öbür gün çıkıp aşılar işe yaramıyor derseler şaşırmam bizde zaten aşı felan yok geleceğinide sanmıyorum bu çinliler tam bir dolandırıcı bu virüsü yakın zamanda israil bitirecek

  • Her gün 25 Bin insanın yetersiz beslenme yüzünden öldüğünü, sadece ABD’de işsizliğin %1 artması ile ülkede 40 bin kişinin fazladan öldüğünü biliyor musunuz?


    Tuzu kurular için karantinalar bir şey ifade etmeyebilir ancak kaç aileye geçim sıkıntısı, intihar ve sağlıksız beslenme olarak yansıdığını bilmeden konuşmayın

  • """""




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 3 Ocak 2021; 10:59:56 >
  • nucro kullanıcısına yanıt
    İnsan aç kalırsa daha çok dopamin üretir. Beynin kendi kendini savunma mekanizması olarak daha dikkatli olur. Ağzı kaz yağıyla parlayan firavunlar gibi rehavete kapılmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Sıkı can iyidir, çıkmaz. Dert etme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    hayatımda okuduğum en geniş ve en saçma yazı. teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Farkındaysan bilinçsizler, oraya buraya gidenler için yazdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    dünyada senin gibi boş konuşup boş gezenler olmasa zaten çoktan bitmişti bu virüs 

    Ha hah hep siz dolu konuşursunuz zaten.Bu salgın işinin yalan talan düzeni olduğunu anladığın zaman buraya yazarsın.Yılbaşında ve öncesinde tvlerde çıkanları gördük kaç tanesi maske takıyor.Sarayda yapılan eğlencede rte maskesiz hastalık olsa korkudan hiçbiri evinden çıkamaz.Ona da bir bahaneneiz vardır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    aşıyı vurmaya başlasalar gayet açılır. mutasyon sadece bulaş hızını arttırdı diyorlar. Ünideki öğretim görevlilerine de aşı yapılırsa 2. Dönem kesin açarlar



    Alıntıları Göster

    daha sağlıkçılara ve +65 yaş üzerine bile aşı vurulmaya başlanmadı ne ara üni öğretim görevlilerine vurulacak? ayrıca öğrencilere vurmadıktan sonra ne anlamı var o öğrenciler evine, barkına gitmeyecek mi? yurda gitmeyecekler mi? nerede kalacaklar?


    bakanın günde 2 milyona kadar aşı yapabiliriz lafına kandım deme bana Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 





  • BlackLead kullanıcısına yanıt
  • Okullar açılmalı artık.Korkanlar varsa çocuklarını göndermesin.Ben gönül rahatlığıyla gönderirim.İsveçte herşey serbest keza ingiltere,almanya,fransa,avusturya gibi ülkelerde millet yasakları takmıyor.Halk sokaklarda bir arada maskesiz şekilde yapılan baskıyı protesto ediyor.Bu arada maske çenemde 1500 kişiyle hergün içiçe çalışıyorum.Pinpiriklileri gelip buluyor.

  • @BlackLead devletin ana politikası öğrencilerin korona olmaması değil ölümleri azaltmak öğrencilerin hepsi korona olsa ölen 1-2 kişi anca çıkar amaç ölümleri azaltmak öğretim görevlileri aşılanırsaki imkansız aşı maşı yok okullar kesin olarak açılacak

  • 
Sayfa: önceki 34483449345034513452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.