Şimdi Ara

Koronalı biriyle temas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, pandemi dönemi neredeyse hiç dışarı çıkmadım. İlk defa 3 gün önce bir süre dışarı çılmam gerekti. Haliyle yeni hayata adapte olmakta güçlük yaşadım. Maskemi hiç indirmedim, temizliğime dikkat ettim ama iş icabı biriyle tanışacaktım, unutup elini sıktım. Dün ilk defa tanıştığım kişinin arkadaşı ilgili kişide öksürük falan olduğunu söyledi. Aynı akşam biraz fenalaşmış, test yapmışlar. Testin sonucu gelmiş pozitif. Bende 3 gündür bir şey yok ama elini sıktığım gün kişi ishal olmuş. Haliyle ben elini sıktığımda muhtemelen pozitifti. Annem babamla kalıyorum, şu ana kadar belirti olmaması iyi mi sizce? Korkuyorum. Bir de elini sıktığım an zaten yüzümde bok yemiş ifadesi belirmişti. Ani bir refleksle oldu. Olayın hemen akabinde Masumlar Apartmanındaki kadın gibi 12-13 defa 10 dakika aralarla elimi sabunladım ve dezenfektam kullandım. Aynı günün akşamı duş alıp kıyafetlerimi de çöpe attım. Lütfen bir akıl verin, test falan olsam mı sizce? Kendim için değil de annem babam için korkuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum sakin ol sıkma canını. İşin içinden çıkamazsın yoksa. Ellerini akabinde birçok kez yikamissin. Maskeni de indirmediysen sorun olacağını düşünmüyorum. Sadece anne babana yine de çok yaklaşma. Canını sıkma. Bu ülkede insanlar maskesiz dolmuşa binip dolmusun içinde kahvaltı yapıyor :) Allah onlardan eylemesin inanamıyorum insanlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez, kendini poşete sarip odaya kitleyip bi 8 ay daha cikmazsan hic bi mikrop sana yanaşamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 28 Ekim 2020; 21:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qmustiq

    Dostum sakin ol sıkma canını. İşin içinden çıkamazsın yoksa. Ellerini akabinde birçok kez yikamissin. Maskeni de indirmediysen sorun olacağını düşünmüyorum. Sadece anne babana yine de çok yaklaşma. Canını sıkma. Bu ülkede insanlar maskesiz dolmuşa binip dolmusun içinde kahvaltı yapıyor :) Allah onlardan eylemesin inanamıyorum insanlara.

    Teşekkürler hocam. Malum devlette belirti olmadan test yapmıyorlar, test önerir misiniz, yoksa böyle devam edeyim mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç canını sıkma şuan bulunduğum cevrede tanıdıklarımın çoğu covid oldu gribi bile yatak döşek geçirenler şuan basit sırt ağrısı koku kaybı ve biraz halsizlikle atlatıyor... k2 li d ,c vitamini çinko magnezyum takviyeleri al yeterli...bende nerdeyse market hariç dışarı çıkmadım 6-7 aydır ama 2 haftadır avm ye gidiyorum tamda hastalandığım zamana denk geldi belkide kapıp atlattım ama bana göre üşütme çünkü 3-4 yılda bir böyle üşütüyorum ben klimalı ortamda yatmaktan klimanın 24 saat açık kalmasından ve yaz kış soğuk su tüketmemden dolayı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.