Şimdi Ara

Korona oldum galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde biri korona çıktı iki-üç gün geçti kendimi çok kötü hissetmeye başladım, doktora gidip test olmak falan istiyorum ama sırf evdeki öteki kişiden dolayı 1 hafta karantinaya mahkûmum, ne yapabilirim? Süre dolana kadar acı mı çekmek?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Doktora telefon açın. Gezici doktor uygulaması gibi bişeyler vardır, gelip karantinada test ediyorlardır. demokraside çare tükenmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisinda sistem söyle islemekte: Öncelikle Asi olanlar ve Hastalik gecirenler bagisik kabul edilip sertifika aliyorlar, bu sertifika simdilik 6 ay gecerli. Bu sertifika ile seyahatlerde AVM lerde Sinema gibi yerlerde sorun yasamadan girip cikilabiliyor ve hastalik gecirenlerin 6 ay asi olmasi gerekmiyor. Bu yuzden hasta olanlar bunu hemen gerekli yerlere bildiriyorlar.


    Hastalik tespiti Test icin duzenlenmis merkezlerde veya evde yapilan PCR Testiyle yapilabiliyor, evde tukuruk testiyle yaptiginiz PCR Testini bu isi icin olan yerlerdeki Kutulara atiyorsunuz ertesi gun sonuc geliyor. Sonuc pozitif ise gerekli yeri ariyorsunuz, veya araniyorsunuz. Test sonucunun ertesi gununden itibaren karantinaniz basliyor. Evinize posta ile Karantina sureniz yazan bildirim geliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.