Şimdi Ara

Korona Nedeniyle Kullanmadığınız İnternet Hizmetinizi Ücret Ödemeden Dondurabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Öncelikle Ülkemize ve tüm Dünya'ya geçmiş olsun dileyerek başlamak istiyorum. Muhtemelen hepimiz virüsten en az bir şeyden de olsa olumsuz olarak etkileniyoruzdur.

    Herkes böyle bir dönemde pozisyon alıyor gerek faturalarını kısarak gerek kredi çekerek gerek döviz altın bozdurarak.

    İş yeri sahibi olup iş yerine gidemeyen, tedbirler kapsamında iş yerini açması yasaklanan işletme sahibi arkadaşlarımız da olabilir aramızda veya ben ödeyemiyorum evimin internet faturasını diyen arkadaşlarımız da olabilir.

    Bu sebeple İNTERNETİNİZİ DONDURABİLİRSİN.

    İnternet dondurma işlemi daha önce ücretliydi ancak şuanda İnternet Hizmet Sağlayıcıları Korona Nedeniyle Ücret Almıyorlar. (Superonline Teyitli)

    Ben şahsıma ait Superonline hizmetimi dondurdum ve fatura vergi ve modem ücreti olarak gelecek yani örneğin 100 TL değil de 20-30 gelecek. En azından boşu boşuna bir ödeme yapmayacağım.

    Eğer siz de benim gibi bundan yararlanmak istiyorsanız hemen internet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arasın ve hizmetimi dondurmak istiyorum desin.

    Superonline aradığınızda telesekretere "hizmet dondurma" dediğinizde otomatik olarak sizi yönlendiriyor ve çok kolay şekilde dondurabiliyorsunuz. Diğer firmaların aynı mı bilmiyorum.

    Hizmet dondurma bir sözleşme taahhüt süresi içerisinde 2 defa toplamda 90 gün dondurulabiliniyor bu husus bir şart olarak sunuluyor. 90 gün yani en azından 3 aylık fatura boşu boşuna ödemeyiz aynı zamanda donduruluan süre kaadar taahhütünüze ekleniyor süre.

    Bilginize.

    Sağlıklı Günler.







  • Böyle bir durumun varlığından haberim bile yoktu. Kendi evimde internet öylece kaldı aile evine geldim diye. 1-2ay bile dondurmak mantıklı. Türksat dener yazarım. Teşekkürler bu arada bilgi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 4 Nisan 2020; 19:29:50 >
  • netgalaksi bende 35 tl dondurma ücreti kesti. ücretsiz olduğu nerde yazıyor?
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yararlanmanıza sevindim.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Netgalaksi isimli firmayı hayatımda ilk kez duydum valla muhtemelen kira pedeli ödüyor ana firmaya bu sebeple çok para aldılar sizden ben türk telekom süperonline ve vodf da ücretsiz olduğunu teyit ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.