Şimdi Ara

Köpekler anlaşamadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1.5 yaşında erkek golden cinsi köpeğim var. amacım çiftleştirmek değil arkadaş olsunlar biraz oyun oynasınlar diye arkadaşın 1.5 yaşındaki dişi golden köpeğini getirdim. Yani arada çiftleşirlersede çiftleşsinler oda iyi olur diye. Ama hiç anlaşamadılar, ben kendi köpeğimi onların evine götürdüğümde dişi havlıyordu, onlar getirdi şimdi bizimki havlıyor sürekli. yan yana geliip koklaşamadılar oynayamadılar sürekli hav hav hav. neden böyle oldu sizce? alışırlar mı 2-3 saate kadar?



  • arada cam bölmesi olan bir yer koy.havlayıp havlayıp dursunlar.sonra yorulup susacaklardır.yorulduklarında ikisini bir araya getir.sessiz sakin dursunlar.yok gene durmuyorsa şimdilik yapacak bir şey yok
  • Köpeklerin hemen birbirine alışmaması normal ayrıca dişinin çiftleşme dönemine girdiğini gösteren belirtiler var mı ki hemen çiftleşmesini bekliyorsunuz.Bıraktığınızda birbirlerine zarar vermeyip uzaktan havlıyorsalar bırakın birlikte zaman geçirip alışsınlar.Dişi çiftleşme dönemindeyse bu işlem çok hızlı gerçekleşir.
  • enerjilerini atmalarından sonra bir araya getirmekte etkili olabilir ancan birazda alan koruma var gibi isterseniz dışarıda yabancı sayılabilcek bir yerde biraraya getirmeyi deniyin..arkadaşında söylediği gibi çiftleşme olayı ancak dişinin dönemi geldiğinde gerçekleşicektir..
  • arada bir çiftleşsinler .... insan mı bunlar dostum :D belli zamanı olur bunun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saucerful

    Arkadaşlar 1.5 yaşında erkek golden cinsi köpeğim var. amacım çiftleştirmek değil arkadaş olsunlar biraz oyun oynasınlar diye arkadaşın 1.5 yaşındaki dişi golden köpeğini getirdim. Yani arada çiftleşirlersede çiftleşsinler oda iyi olur diye. Ama hiç anlaşamadılar, ben kendi köpeğimi onların evine götürdüğümde dişi havlıyordu, onlar getirdi şimdi bizimki havlıyor sürekli. yan yana geliip koklaşamadılar oynayamadılar sürekli hav hav hav. neden böyle oldu sizce? alışırlar mı 2-3 saate kadar?

    Nedeni belli dominant köpekleri bu şekilde tanıştıramazsın ikisininde sahiplenmediği bir yerde buluşturun. Eğer popo koklama oluyorsa doğru yoldasınızdır. dişi istemediği sürece çiftleşmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.