Şimdi Ara

Konu Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKayseriLi38 -- 24 Mart 2021; 15:42:23 >



  • Garibim :( keşke onları gebertebilse veya ceza almadan fişlerini çekebilse

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalan gibi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B5F071B04

    Bu mesaj silindi.

    Anladım hocam o zaman konuyu kaile almayın açtığım konuyu da silemiyorum troll konu olduğu kesinleşti. Herkesten özür dilerim. Gerçek sanıp paylaştım bende.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B5F071B04

    Bu mesaj silindi.

    Edit: Trol sanırım ama dava olduğuna dair belge falan gösterdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B5F071B04

    Bu mesaj silindi.

    Tamam işte hocam orada Creative isimli moderatöre özelden belgeleri sunmuş kendisi söyledi belge gösterdi bana diye. Dava konusu olduğu için konuyu da kilitlemiş adam.

  • Bir çok sitede, bir çok hesabı olan bir kişi. Şu an burada bile yazıyordur. Teknoseyir sitesini, dava etti. "bana telefondan elektrik veriyorlar" diye suç duyurusunda bulunmuş. Siteden birinin, teamviewer ile bilgisayarına bağlanmasını sağlamaya çalışıyor. Elinde delil olabilmesi için, sürekli site ile uğraşıyor. Bununla uğraşan kimse yok, sadece geldiğinde ve farkedildiğimde banlanıyor. Sitede sürekli huzursuzluk çıkaraıp, sağda solda siteyi karalıyor. Twitter, youtube üzerinden sürekli hesap açıp saldırılarına devam ediyor. Böyle yazdığımızda, bizide site yönetiminde olmak ile suçluyor. Aslında böyle bir olay yok, muhtemelen kafasında kurguluyor. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: awsalli

    Bir çok sitede, bir çok hesabı olan bir kişi. Şu an burada bile yazıyordur. Teknoseyir sitesini, dava etti. "bana telefondan elektrik veriyorlar" diye suç duyurusunda bulunmuş. Siteden birinin, teamviewer ile bilgisayarına bağlanmasını sağlamaya çalışıyor. Elinde delil olabilmesi için, sürekli site ile uğraşıyor. Bununla uğraşan kimse yok, sadece geldiğinde ve farkedildiğimde banlanıyor. Sitede sürekli huzursuzluk çıkaraıp, sağda solda siteyi karalıyor. Twitter, youtube üzerinden sürekli hesap açıp saldırılarına devam ediyor. Böyle yazdığımızda, bizide site yönetiminde olmak ile suçluyor. Aslında böyle bir olay yok, muhtemelen kafasında kurguluyor. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.

    Hmm. Anladım. Sorunlu birisi o zaman. Böyle konu açınca bir an gerçek sandım ama moderatör arkadaşa sanırım dava evraklarını göndermiş onlarda konuyu kapatmışlardı. Neyse o halde hesap açıp açıp devam eder bu hareketlere.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.