Şimdi Ara

Konsol mu Pc mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
3
Favori
18.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    165 hz monitöre 5000₺ deyip üstüne de yazmak için yazıyorsunuz diyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konsollarda tek elcilik var alma. 2 liralık konsolu koronayı bahane edip 5 liraya satıyorlar. Pc al 100 ceşit oem markası var şu günün teknolojisi pc veya en iyisi laptop oyun performans bakımından 10 sene götürür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan.32

    Kimin haklı olduğunu sayılara bakarak mı anlayacağız? PC kullanan da yüzlerce milyon insan vardır. Kaldı ki çoğunluk yapıyorsa doğrudur diye bir mantık olamaz.
    Ben orada kendi yorumumu yaptım ve eminim ki benim gibi düşünen birçok insan da vardır. Ben size saldırmadım ki, niye böyle bir sert savunma yapma gereği duydunuz? Ayrıca donanımlardan anlıyorsanız şunu da bilirsiniz ki konsol donanım olarak 30 fps'ten fazlasını verebilecek güce sahip. En azından PS5'in o donanımla 4k 60 fps vermesi lazım. Vermiyorsa ben burada art niyet ararım.

    Siz kendi doğrularınızla yaşamaya devam edin
    Hocam baya saçmalamışsın. Firmalar bilgisayardaki oyun satışını bile umursamıyor genelde. O kadar az oyuncu var yani gerisini sen düşün. Kurduğun mantık da çok komik. Çoğunluğa göre mi karar vereceğiz ne demek? Ben senin oyunlarla pek içli dışlı olmadığından aşırı yanlış yorum yaptığını belirttim. Burada bir şeyin doğruluğunu tartışmıyoruz bile. 30fps akıcılık sınırıdır gerçek bilgi bu sencesi bencesi yok. Donanımdan anlayıp anlamadığıma değinmişsin ama bilmediğin şey şu ki yeni nesil konsolların eşdeğeri pc 4k 60fps oyun deneyimi sağlamıyor. Ona rağmen yeni konsollar 4k 60fps sağlayacak. Her oyunda olmayacak büyük ihtimalle çünkü 30fps olan oyunlar çok yoğun detay seviyesinde olacak. Ve aynı seviye pcler bile aynı ayarlarda 4k 30fps çalıştıramayacak bu oyunları. Hani ilgilenmediğin konu olur. O yüzden bilmeyebilirsin ama bilmediğin halde bilmiş davranmana gerek yok. Yazdıkların neresinden tutsan hatalı yani. Bu arada konuya attığım ilk mesajıma bak orada yaptığın tiplemeye cuk oturmuşsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • IPad Pro 2020 12.9" + Smart keyboard
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    https://www.incehesap.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-gaming-monitor-fiyati-44299/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan konularından biri daha..

    Bende ps3, ps4 de var hatta milattan kalma sega mega drivem bile durur Dolapda.. Pc lerimde var tabikii yıllardır toplarım..

    Ben şahsen pc de oyun oynamaktan çok keyif alan biriyim ama gel görki artık bu yüksek fiyat politikaları oyun firmalarının bitmek bilmeyen yüksek sistem gereksinimleri artık konsolu çok daha cazip bir hale getirdi..

    Bir konsol alıyorsun kafadan on yıl güzel güzel götürüyor.. Pc de orta halli sistemide toparlasan zaman içinde devamlı ek takviyeler değişimler istiyor...

    Giriş sınıfı yada orta halli bir sistem topladınmı illaki zaman içinde yetersizlik yada zaman içinde sistemindeki parçaların güncelliğini yitirmesi nediyle değişimler oluyor yada sistemi toplarken 5-6 bin tl olan bazı parçalar 4-5 sene sonra ikinci elde 800-900 tl olabiliyor bu sefer onu alıyorsunuz ram yetmiyor takviye yada değişim yapıyorsunuz bu tür şeyler pek çok ekipman donanım için geçerli...

    Dersen ki bende bir sistem toplıyım 10 sene elim içine girmesin oda olur ama o zamanda pc yi toplarlarken kurduğun sistemin güncel fiyatlardan yani o parçaların olup olabileceği en pahalı değerli zamanında almanızdan ötürü en pahalı fiyatlara sistem kurmanız gerekirki.. Buda bugünün rakamlarında 30 bin tl leri bulur..

    Şu cloud sistemleri gelişse rakamları çok uygun olsa hatta yerli firmalarda bu işe girse.. O zaman oyun bilgisayarı toplamak tarihe karışıcak eski nesil pentium4 ile bile millet en gelişmiş oyunları oynaya bilicek.. Orda artık bilgisayar değil İnternet kalitesi ön planda olucak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pc ile büyüyen cocuk konsol ile büyüyen cocugu yok eder derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 18 Haziran 2020; 13:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacan masaüstü hayatın kurtulacak , çok kafanı yorma devam ...
  • Güzel tartışma oluyor ama benim anlamadığım bilgisayarimda Logitech f710 joystick var karşı koltuğa oturarak amuda kalkarak yatarak her türlü oyun oynuyorum. Yani bu koltuk fetisligi sadece konsola özgü birşey sanilmasindaki mantik ne ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive oyunlar icin PS, geri kalan tum oyunlari PC’de oynarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Niye takiyorsun ki bunlari :D fanboylar bulmus birbirini birak kendi hayal dunyalarinda yasasinlar, adam sana yazdiginla alakali bir cevap yazmiyor. Cografya kaderdir deyip iyi gunler diyor konsoldaki ve bilgisayardaki grafik ve fps farkini bilmeyen adama ne anlatican

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi pc de oyun oynamıyor ki ben bunu bizzat yaşadım yok ayarları değiştireyim aa 2 3 fps alıyorum acaba overclockla nasıl olur diye diye oyundan zevk alamıyordum msi afterburner açmadan oyun oynayamaz olmuştum yahu. Bir gözüm fps sayacındaydı sürekli ama ps4 de öyle mi umrumda bile olmuyor. Rahat rahat kanepede oyunumu oynuyorum. Bilgisayarları çok seviyorum ama bu oyun oynayıp eğlenmeme engel oluyor.
  • Konsolda da Pcde de oyun oynadım. Konsolun başından 6 saat kalkmadığım oldu, Pcde 2 saat sıkılıp bıraktığım oldu.

    Sırf oyun oynayacaksan iyi bir tv varsa konsol al geç. İnternetin iyiyse Ps Now, GeForce Now gibi seçeneklere de bakmanı öneririm. Yıllık 300-400 liraya oyun oynatır sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    Onun nedeni koltuk değil hocam tabi ki gamepad bağlayıp tüm oyunları oynayailirsiniz ama elinizde tüm ayarları değiştirme imkanı olunca pcde biz gibi donanım teknoloji manyakları onları kurcalamadan duramıyor. Gözü sürekli msi afterburnerin fps değerlerinde oluyor. Oyundan çok kaç fps aldığına hangi ayarlarda oynadığına takılınıyor. Witcher 3 aldık ben ve arkadaşım ben ps4 de oynadım o pcde onda rx 580 vardı. Adamla discorddan konuşuyoruz. Sürekli fps ayarlarına bakıyor yok ayarları değiştiriyo falan bi eğlenemdi zevk alamadı oyundan. Daha sonra benim eve geldi ps4 de oynadı witcherı daha düşük çözünürlük daha düşük fps olmasına rağmen rahatladı resmen adam
  • İkisi de lazım . Benim zamanımda ps4 1300 liraydı 1 tb.Pc ye param yetmiyordu (aynı özelliklerde pc nerdeyse 3 katı) aldım iyi ki almışım.8 10 bin para verilmez playstationa ps nin amacı uygun fiyata oynamak.. 8 10 bin liram var diyorsan pc topla direkt...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidey1907 -- 18 Haziran 2020; 15:21:4 >
  • Bence pc yi konsol olarak sadece xbox ile kıyaslaman lazim ikisi oyunlar açısından ayni kulvarda rekabet ediyorlar. Ps ve nintendoyu pc ile kiyaslamak anlamsiz ikiside performans ve donanim olarak pc ve xbox ile rekabet etmiyorlar ex oyunlar ile var oluyorlar senin oyun zevklerin hangisinin daha iyi olsugunu belirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herşeye katılırım da 4K düşük ayarlarda 30 fps oyun oynayıp abi biz 4k oyun oynuyoruz yhaa diyen ps4 pro fanboylarına uyuz oluyorum. Senin oynadığın 4K'dan bir hayır gelmez. Bugün PC'de 4K oyunculuktan bahsediliyorsa 4K 60 FPS ultra grafiklerdir o.
  • Ps4 pro ilk çıktığında 2 kol ile 1700 tl ye almıştım! 2017'de oyun oynayacağım bir pc toplamak istediğimde bana maliyeti 3200-3400 tl civarındaydı.

    Geçen sene pc ihtiyacım doğdu. Ryzen 2600, 16 gm ram, 166 gtx Msı armor, 480 gb ssd ve 24" 75 mhz ıps monitörü toplamda 5000 tl ye geldi.


    Şuan Ps4 Pro iki kol ile birlikte min. 4.100-4.200 tl civarında. Aynı Pc sistemini şimdi toplasam 6.100-6.200 tl oluyor. 2017 yılındaki sistemin update hali 2 katı değerinde. Ps4 Pro ise 2.5 kat artmış! Bu artış bence konsolun fiyat avantajını bir ölçüde törpülemiştir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.