Şimdi Ara

Konsol mu Pc mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
3
Favori
18.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konsol alırsan, online oyun oynamak için harici ücret ödemen gerekiyor bu da aklında olsun
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    bakayım arada 2900 fena fiyat değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC de oyun seçeneği daha fazla ücretsiz oyunlar var oyunlar için bağımsız geliştirilen yamalar ve dil paketleri var ayrıca oyunlar da konsolun yarı fiyatı ha sen diyorsan ben oyunu alıp bitirip takas ederim falan o zaman bir nebze daha ucuz ama ben şahsen bişeyi alıyorsam durmasını isterim 1 sene sonra tekrar açıp oynamak istediğimde oyun orada olmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

    Konsol alırsan, online oyun oynamak için harici ücret ödemen gerekiyor bu da aklında olsun
    pc dede hilecilerle oynaması gerekiyor
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hem PS4 Slim hem de PC sahibi olarak kesinlikle katılmıyorum.

    Nvidia GTX1070 ekran kartım var (4 sene önce piyasaya sürüldü)
    Intel 4790K işlemcim var (6 sene önce piyasaya sürüldü)

    Bugün hala bütün oyunları dertsiz tasasız 2K çözünürlükte oynuyorum. Bir oyun hem konsola hem PC'ye çıkıyorsa kesinlikle tercihim PC oluyor. Planlı eskitme diye bir şey yok yani. Mevcut sistemimin 2 sene daha gitmemesi için hiçbir sebep yok şuan. 2 sene sonra 2K çözünürlükte yüksek değil de orta ayarda oynarım güncel oyunu, ama oynarım. Toplamda 6 sene aynı sistem gitmiş olur.

    İkisini de kullanan birisi olarak söylüyorum ki, eğer oyuncuysanız uzun vadede konsol daha maliyetli oluyor.

    Ne oynuyorsun o kadar da daha az maliyetli oluyor diye soracak olursanız son 2 yıldır bitirdiğim oyunların listesini yapıyorum. Aşağıdan görebilirsiniz. Platform bilgileri de mevcut. Bir kısmı indirimdeyken alındı, bir kısmı ücretsiz olunca alındı, bir kısmı da korsan.

    Biten Oyunlar (2019)
    PS4

    1.Heavy Rain
    2.Beyond two Souls
    3.Last of Us
    4.Horizon Zero Dawn
    5.God of War (Seri)
    +God of War 3
    +God of War (2018)
    6.Detroit: Become Human
    7.Until Dawn
    8.Uncharted (Seri)
    +Uncharted: Drake’s Fortune
    +Uncharted 2: Among Thieves
    +Uncharted 3: Drake’s Deception
    +Uncharted 4: A Thief’s End
    +Uncharted: The Lost Legacy
    9.Dishonored 2
    10.Marvel’s Spider-Man
    11.inFAMOUS Second Son

    PC
    1.Dishonored
    2.Tomb Raider (Seri)
    +Tomb Raider
    +Rise of the Tomb Raider
    +Shadow of the Tomb Raider
    3.Metro Exodus
    4.A Plague Tale: Innocence
    5.Middle Earth: Shadow of Mordor
    6.Half Life (Seri)
    +Black Mesa
    +Half Life 2
    +Half Life 2: Episode One
    +Half Life 2: Episode Two
    7.Mafia (Seri)
    +Mafia
    +Mafia II
    8.Control
    9.The Darkness II
    10.Devil May Cry 5
    11.Dying Light
    12.Gears 5
    13.The Walking Dead
    +Season I
    +Season II
    +Season III
    +Season IV
    14.L.A. Noire
    15.Grand Theft Auto V
    16.Draugen
    17.What Remains of Edith Finch
    18.Life is Strange
    19.Star Wars Jedi: Fallen Order


    Biten Oyunlar (2020)
    Playstation 4

    1.Days Gone
    2.A Way Out

    Xbox 360
    1.Red Dead Redemption

    PC
    1.Red Dead Redemption 2
    2.Hellblade: Senua’s Sacrifice
    3.Kingdom Come: Deliverance
    4.Resident Evil 2: Remake
    5.The Long Dark
    +Season 1
    +Season 2
    +Season 3
    6.Batman: Arkham (Seri)
    +Batman: Arkham Asylum
    +Batman: Arkham City
    +Batman: Arkham Origins
    +Batman: Arkham Knight
    7.Assassin’s Creed (Seri)
    +Assassin’s Creed III
    +Assassin’s Creed IV Black Flag
    +Assassin’s Creed Rogue
    +Assassin’s Creed Unity




  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    aynen doğru söylüyorsunuz.
  • omer_58 O kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım steamden oyun aldım 54 tane 1.000₺ verdim. En düşük fiyatına düşmeden oyun almam en dip fiyattan aldım. Epicgames tende 60 civarı oyun var. Hepsini satıp xbox geçeyim dedim. Fps vs oynamam. Sadece indie ve hikayeli oyunlar oynarım. Oynadığım oyunların fiyatlarına baktım fc3 pc de 35 tl felan ac origins en üst paketini 28₺ ye aldım. ama ps store da xbox mağazasında 880₺ o oyunlar indirimle 400₺ oluyo. Just cause 3 aldm steamden XXL edition 6.81₺ ye en ucuz hali xbox ta 50₺. Oyuna para yetiştiremezsin konsolda bence pc al steam deli gibi indirim yapıyor epic bedava oyun veriyor. Evde ailen tv izler sana oyun oynama sırası gelmez monitör alsan 3.000₺ yede 4k monitör var 25k yada. Bütçedene göre alırsın ama konsola özel masraf yaparsın. Monitör + konsol + oyun = çok para eder. Kendi kararını ver en son. Son olarakta deteoid become human ps ex oyunuydu epicgames e geldi 20₺ den sattılae geçen sene. Şimdi140₺. Heavy rain ve beyonds oyunlarıda ps ex di ps ye geldi. Last of us gelecek. Horizon zero down da gelecek. Çok düşük ihtimal ama çok satış olursa god of war ve uncharted da pc ge gelebilir. Xbox alsan bunları oynayamazsın ps alsan forza horizon oynayamazsın fenaaaa bir oyundur. Pc alsan biraz ondan biraz bundan kopartırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pc al, bu konsol fanboylarina kanip da bir oyuna 500₺ verdirtme kendine, last of us 2'den baska bir cacigi yok ps5'in merak etme. zaten emulator var, ayrica tlou2'de pc ye cikacak

    konsolda olup da pc'de olmayan ne varmis hele? thank me later



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 18 Haziran 2020; 0:38:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok dürüst olmak gerekirse. Konsolu kötüleyenlerin neredeyse hepsi doğru düzgün oyunlarla içli dışlı olmayan. Oyun oynuyorsa da basit oyunları geçmeyen casual tipler. İnternette konsolla ilgili olayları gördükçe çekemeyip kuduruyorlar bilmedikleri ve sahip olmadıkları için. Hani tartışmasız olan bir şey varsa gerçek oyuncu toplulukları konsoldadır. PC'de düzgün bir oyuncu profili yok. F2P oyunlar dışında düzgün bir online oyun deneyimi yaşayamazsın. Konsolun tartışalacak en son konusu oyuncu topluluğudur yani. Fiyat/performans olarak da bilgisayarla kıyaslanmayacak seviyede avantajlı. Oyun listesi ve deneyimi olarak da neredeyse çoğu zaman önde. Amacı oyun olan herhangi bir insanın konsol ile pc'yi kıyaslaması bile saçma. İstisnalar olabilir o da ya geniş yelpazede oyun oynamıyordur. PC'de oyuncusu çok olan bazı oyunları oynuyordur. Ya da başka işleri için bilgisayara ihtiyacı vardır. Türkiye için pek geçerli olmadığı için sona koyuyorum bunu. Bütçesi çok çok fazlaysa iyi bir donanımda deneysel şekilde oyun oynamayı planlıyordur. Bunun için Türkiye'de 10-15binlik bilgisayar lazım tabi. Hani diyorsan ben oyundan falan çok anlamam beğendiğim birkaç oyun var iyi grafiklerle denemek istiyorum diye pc tercih sebebi olabilir. Ama durum buysa xbox one x de alınabilir o paraya. O oyunlar mevcutsa tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Birde pc de 10 sene önceki oyunuda oynarsın benim içimde hep ukte kaldı alıp oynayamadım ac serisini, crysis serisini far cry serisini cod ve bf serisi en baştan oynamak istiyorum ps5 alsam hepsini oynamam mümkün değil. Ps3 ve ps4 alsam en baştan oynayabilirim. Bazıları geçmişe uyumlu oyun oluyo ama bir kısmı ek ücretle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altyazar

    pc al, bu konsol fanboylarina kanip da bir oyuna 500₺ verdirtme kendine, last of us 2'den baska bir cacigi yok ps5'in merak etme. zaten emulator var, ayrica tlou2'de pc ye cikacak

    konsolda olup da pc'de olmayan ne varmis hele? thank me later
    Abartma o kadar da. Sırf PS4 exclusive oyunları oynayabilmek için PC'nin yanında konsol da kullanıyorum. Herhangi bir platformu ezmeye çalışmanın anlamı yok. PS4 özel oyunlar gerçekten çok iyi oyunlar. Neler oynadığımı merak ediyorsan bir kaç mesaj yukarıya bakabilirsin.




  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    abarttigim nedir anlayamadim? ben de konsol kullandim, konsol pismanliktir, bir oyuna 200/300 lira verdimdir, ps4'e ozel oyunlardan daha kaliteli oyunlar pc'de var, dunyayi tlou'dan ibaret sanan bir kitle var, 8k para vericem, eee, sadece oyun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kesin çizgilerle ayırmanın bir anlamı yok demeye çalışıyorum. İkisine de sahibim. Ayrıca özel oyunları gerçekten iyi oyunlar. Alternatifleri olan oyunlar değiller.
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Geriye dönük uyumluluk da sorun bende konsola ekmek banıyorum vitrinden oyun fiyatları korkutuyor. Değişim takas satış vs bana göre değil alırım bende kalır 1 sene sonra tekrar oynamak istersem alıp oynarım o kafasayım hikayeli ve indie oyun meraklısıyım. Fps derdi olamadan gir oyna çık istiyorum. Ac serisi far cry srrisi crysis serisini örnek vereyim. Bunları tek bir konsol alıp oynamam mümkünmü en baştan. Birde benim gibi düşünen birisi metro exodus almak istese konsolda kaç tl öder pc de en üst paketi 110₺ ye aldım. Oyunlarda 500 - 800₺ lik fiyatlar görüyorum oyun alamam ben o paralara %50 indirim olsada. Ne önerirsiniz bana. Taaa kill zone 3 aklımdadır teknosada ps3 de abi oynuyordu içimde kaldı oynayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    22 tane oyun var hesabımda , hepsi de en çok indirilen , oynanan oyun daha bir oyuna 500 TL verdiğimi hatırlamıyorum . Last of us 2 den başka bir cacık yok demişsin , ya hayatında konsol görmedin , ya da kasıtlı yazdın . PC de online oyun oynanmayacağını herkes biliyor ki hileden oynayamazsın .Anca Metin2 oynarsın.Kimin neyin fanboyu olduğu yazdığın yazıdan açıkça anlaşılıyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    sefim senin gibi yorum yapanlara saygimiz sonsuz, ama konsol tarafinda alternatifi olmayan kaliteli oyun sayisi 10'u gecmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok sacma bir yorum. Ps icin aldigimiz oyunlar sanki pc de bedava.Kardeslikle kiralama ile ya da ps plus ile cogu oyuna zaten cok rahat erisebiliyoruz.oyunu ciktigi gun almayacaksan zaten zamanla ucuzluyor.Pc ile PS cok farkli seyler.Oynanacak oyunlara göre karar verilmeli.ps oynamak pahalı yorumuna katilmiyorum yani.alip 7 sene oynuyorsun.rdr2 de aciyor last of us 2 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt
    aynen knk, her yer hile, her gun duvarlara vuruyorum benim mouse'u hileden dolayi ayrica metin2 gelmis gecmis en iyi oyunlardandir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Psn kardeşliğiyle çoğu oyuna maksimum 10 tl harcamışımdır, Playstation'da da sadece last of us yok gow,uncharted,spiderman ve niceleri var
  • Konsolculara sallamaya konu açmışsın.

    Konsol mu pc mi, bu saçma soru için her hafta konu açıyorlar.

    İkisi kıyaslanması mümkün olmayan farklı şeyler.
    Paran varsa ikisini de alırsın, paran yoksa pc alırsın bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.