Şimdi Ara

Konsol almayı düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dediklerinden Last of Us ' u izlemiştim fakat PS3 kaç yıllık cihaz sonuçta onuda unutmamak lazım belli bir süre sonra oyun çıkmaz ve destek kesilir diye düşünüyorum mesela Assassin Creed serisi PS3 e çıkmayacakmış artık.
  • Imkanın varsa hem Ps4 hem Xbox one al. Ikisi beraber harika olur. Böylece hiçbir exclusive den mahrum kalmazsın. Eğlence patlaması Yok alamam dersen hangisine daha sıcak bulduysan kendini onu al. Ben ps2 aldım Çünkü oynamadığım tonla şaheser var. Onları bitirdikten sonra ps3 almayi düşünüyorum. 1-2 sene sonra ucuzlarsa Ps4 düşünülür.

    Alışma konusunda çabucak alışıyor insan. Yarış oyunlarında hiç sıkıntı çekmesin zaten. En fazla Gta Battlefield gibi oyunlarda hafif zorlanırsın. Ancak alıştıktan sonra inanılmaz oluyor. mesela ben. PS2 de alıştım nisan almaya artık pc de alamaz oldum o derece rahatı.
    Gönlünden geçtiği gibi olsun kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bds06

    Dediklerinden Last of Us ' u izlemiştim fakat PS3 kaç yıllık cihaz sonuçta onuda unutmamak lazım belli bir süre sonra oyun çıkmaz ve destek kesilir diye düşünüyorum mesela Assassin Creed serisi PS3 e çıkmayacakmış artık.

    PS4 alın. yeni çıkacak oyunlar duyuruldukça onları oynamak isteyeceksin.

    PS3'ü sonradan da alabilirsiniz. önceliğiniz PS4 olmalı.
  • Normalde PC de oynadığım oyunları video kaydına alırken fps düşüşleri yaşıyorum ve kasarak oynamak zorunda kalıyorum, PS4 te de video kaydı alırken kasma oluyormu yok 30 FPS de bir şey olmamış gibi devam mı ediyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.