Şimdi Ara

Komşum perdeyi kapatmazsam beni mermi manyağı yapacağını söyledi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
6
Favori
31.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evde dal t..k gez daha çok kudursun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olay benim başıma gelse ya o ölürdü ya ben, büyük ihtimalle ben ölürdüm niyazi yoluna giderdik, yada olgun davranıp bu adamla uğraşılmaz diyip taşınırdım, ya da biat ederdim ama böylede yaşanmazki arkadaş, yemin ediyorum öyle hukuksuz adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz ki çözüm bulamıyorum, lanet olsun !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tip sığırlar sen kendini geri çektikçe kendilreini birşey sanıp daha fazla yüklenir. Yarın eve kız arkadşaın gelir o eve bir daha kız çağırmayacaksın lan diye bağırmaya başlar. Çevrende mafya-serseri tipli arkadaşın dayın abin vs varsa çağır gitsin konuşsun bak bakalım bir daha evde perdeler açık gangbang partisi yapsan sesini çıkarabiliyor mu? Silahla adam olduğunu sanan tipler bunlar alkolün etkisiyle gaza geliyorlar.

  • bullx kullanıcısına yanıt

    Hahah :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çevrende serseri- mafya tipli bi dayın abin amcan eşin dostun varsa çağır eve aç perdeleri bi alem yapın laf etsin gerekeni o kişiler yapsın. Seni sahipsiz sanmış belli. Böyle tipler elindeki silaha güvenerek sindirebildiğini sindirir. Kendilerinden güçlü biri çıkınca kediye döner. Böyle giderse yarın öbürgün evine kız arkadaşın geldiğinde ona da karışacak. Olay bir de koskoca istanbulda oluyo. Bu davarların bu hale gelmesine müsade etmeyin. Ev senin özel alanın dilersen çıplak gezebilirsin perdeleri açıp. Rahatsız olan bakmayacak bu kadar basit. Ben böyle tiplere inat çıplak balkona çıkıyorum. Herkes haddini bilecek. Bunlara karşı sinmeyin.

  • Dostum çevrende böyle mafya serseri tipli arkadşaın akraban eşin dostun vs yok mu ? Çağır bir gün eve görüşsün elemanla... Seni sahipsiz sanmış belli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Böyle insanlar çok Türkiye'de hangi birinden kacicaksin en iyisi ABD yapıyor cinayetmi isledin efendime soyliyim elektrikli sandalyemiz var zehirli enjeksiyonumiz var hangisini isterseniz. Bu Avrupa Birliği tarzı yasalar buraya pek uymuyor. Bize hardcore yasalar lazım.

    Okuduğunu anlama problemi olanlar alıntılamasın. Ben herhangi bir şahsın birini elektrikli sandalyeyle cezalandırmasını kastetmiyorum. ABD nin bazı eyaletlerinde idam cezası var ve suçlu bulunursan mahkeme seni idam cezasına çarptırıp ölceğin günü bekletiyor.

    ABD de bunu yapsan kafana sıkar atarlar göt yemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer neresi hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe bak ya, ben çıkıp birine hey desem mahkemede soluğu alırım , millet posta koyup tehdit eder ve oranın ağası olur, adaletini sevdiğimin dünyası

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hala bitmesimi ya
    Amma tatava yaptiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.McManaman

    Yer neresi hocam.

    Ümraniye/Site Mahallesi

  • Kusura bakmayın ama Ümraniye yazısını gördüğüm an bir şeyler yazma gereğinden vazgeçtim ben de Ümraniye'de yaşıyorum muazzam bir ilçe. 

  • Berkay Günönü kullanıcısına yanıt

    ahahaha bende ümraniyedeyim :D

  • Hocam 2 gundur gece 4 te bagirmaya basladilar sessiz olun diye irkilerek uyandim ama gorursem kimin bagirdigini sorarim ben onlara allahin cezalari

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    quote:

    Bu zeka seviyesinde ki dangalaklar evrim ile nasıl elenmedi ben ona şaşıyorum.

    medeniyet ile ayakta kaldılar. medeniyet sisteminde herkese ortak güvenlik, sosyal yardım gibi hizmetler sunuluyor olduğu için doğal seçilim mekanizmasını kendi ellerimizle yıktık.
    Maalesef ben de sizinle hemfikirim, eninde sonunda geldiğim nokta medeniyetin birilerine çok ama çok fazla geldiği ve bazı karanlık emellerin medeniyetin arkasına saklandığı. Bu asla medeniyet karşıtı olduğum anlamına gelmiyor ama özellikle Anadolu'da çok çok çok pis bir aldatmaca var, daha geçen gün bazı yaşam formlarının insan olmadığını yazmıştım, bunlar hep eşitlik sevdamızdan ama eşit olmak da seviye kaybı yaşayıp tek tipleşmek değil, bazıları yanlış anlıyor bazı şeyleri...

    Konu sahibinin anlattığı olay kötü, balkonda çıplak otursa birileri rahatsız olabilirim yine de ses etmem ama evin içine laf etmek aranmaktır. Yıllarca yazılan şeyi tekrar edip siz de kötü konuşun, silahlanın, evine gidip Ankaralı memura rüşvet verir gibi perde hediye edin, içki alın hatta eve davet edin diyenler canınız cehenneme, kaybetmişsiniz insanlığınızı...

    Düşük yoğunluklu iç savaş diye bir tabir vardır, yıllardır adını koyamadığımız olay budur. Adaletsizliğin, haksızlığın, liyakatsizliğin sonu şelale gibi kan akmasıdır ve bunu herkes bilir, arada bu ülkedeki Koç Holding gibi zümreler solcu ve muhalif avlamazlarsa sözüm ona "şan"ları yürümez, sistemleri işlemez...

    Anlamak istemiyorsanız bu 3. sınıf kışkırtmalara gelip toplumun patlayacağı noktayı ayarlamalarına izin verin. Ya bu işgalci Türkler ve uzantıları kendilerini yiyecek ya da "gerçek" dış müdahale olacak. Beni ilgilendiren şey neden bunlarla yaşadığımız ve sonrasında neleri göreceğimiz, içimizdekilerin ihanetinin boyutları kanımızı donduracak....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • En doğrusunu yapıyorsun hocam.Bu tiplerle cidden uğraşılmaz.Bazı arkadaşlar dik dursaydın tarzı yorumlar yapmışlar lakin yaşadıkları ülkeyi unutmuşlar.Daha geçenlerde Sakarya'da yol vermediği gerekçesiyle iki kişi öldürülmedi mi?Türkiye'de insan öldürmenin cezası yok.Bu tür insanlara karşı adalet sistemi etkisiz.Siz gidip polise şikayet etseniz muhtemelen ortada bir yaralama olmadığı için salınacak sonrası malum.Ya size bela olacak ya da korkup tırsacak.Ancak hangisinin olacağı belli değil.Bela olursa ciddi anlamda başınıza bela almış olursunuz.Bu tiplerle vakit kaybetmek yerine perde alıp pencerenize asın ve mümkün mertebe bu tür insanlarla muhattap olmayın.

  • ne garip komşular var şu hayatta.

  • Bana denk gelmiyor ki böyle adamlar! O silahın sürgüsünü içinde çekerdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.