Şimdi Ara

Kolum büyümüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar yaklaşık 2 aydır kolumun olcusu hiç değişmedi her yerim az çok gelişim sağlıyor ama kolum büyümüyor triceps için role pusu down + Bench dips süper set yapıyorum haftada 8 set
    Biceps için dumbell curl ve er curl yapıyorum haftada 12 set sorun nerde acaba



  • kolu çok fazla çalıştırma yüksek ağırlık az tekrar az hareket dinlenme beslenme istikrar sabır

  • Merhaba, normal sırt, göğüs omuz vs antrenmanda zaten kolda ekstra olarak çalışır. Tam antrenmanını bilmeden sana set veya hareket önermem tam doğru olmasada antrenmanına ekstra ekleyebileceğin bir kaç öneride bulunabilirim.


    Biceps haftada 2 gün


    1 gün normal antrenman sonuna:

    dumbell curl dropset x4


    örneğin 15 kg ile normalde 10 curl yapıyorsan 15 ile 8 tekrar yap. Hiç durmadan 12,5 kg a geç tükenmeye yakın 10 kg a düş yine tükenmeye yakın 10 kg ve aynı şekilde 5 e düş. Bunu 4 set yap.


    Biceps 2. gün


    incline dumbbell curl 10 tekrar. ardından durmadan barbell curl yap. Bunu kısa bar veya ez bar ile yapabilirsin. Buda 10 tekrar olacak. Yani süper set yapıyoruz. Dinlenmeden diğerine geçiyorsun.


    incline dumbbell curl de sağ ile curl yaptın bu sırada sol tamamen aşağıda olacak. Sağ kolun indikten sonra yani tam açılınca sol kalkacak. Haldur huldur yapma.


    Bunu da 5 set yapacaksın.


    birde bu iki gündede ekstra forearm için 1 hareket ekleyebilirsin bunuda sana bırakayım araştır ekle. Kafana birşey takılırsa sormaktan çekinme





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.