Şimdi Ara

kolinerjik ürtiker hastaları gelsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
10
Favori
45.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun zor hastalık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 19 Temmuz 2021; 1:54:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun 1 ürün var inşallah birşeyiniz kalmaz. Ağızdan alınmıyor. sabırla düzenli kullanım gerekli, 5321610279

  • Q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolinerjikürtiker -- 13 Eylül 2021; 4:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hepinize şifa versin ben kurtuldum nasıl oldu bilmiyorum. Arada girip okuyorum mesajları. Son konuşulanlardan dikkatimi çeken sınav stresi dönemindeydim. Ellerim çok terliyordu ve iyontoforez de yaptırmıştım. Gerçekten sinir sistemiyle alakası olabilir. Biz stres yapınca falan elleri terleyen insanlarız. Terleyemezse mutlaka vücut onu bi yerden atacaktır diye düşündüm hep. Yemekle falan alakası olmadığına eminim. Belki vardır bi yiyeceğe alerjiniz ama o an anlarsınız zaten. O bu durumdan biraz farklıdır. Ki vücudunda ürtiker varken zaten su bile içsen kaşınabilirsin. Size tavsiyem öncelikle kafanızdaki karanlık düşünceleri atın. İnançlı biriyseniz bol bol dua edin. Ben ilacı kullanırken birden attım ve yeter dedim kendi kendime o gündür hiç yaşamıyorum. Ayrıyetten spor yapan da biriyim. Sizi hayata bağlayacak sebepler edinin. Herkes stresten uzak durun der ama biliyorum mümkün olmuyor. Sadece stres anlarınızda en fazla ölürüm diye düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu hastalık yazın da oluyor mu bende bu hastlığın yazın olmayan sadece kış başlangıcı olanından var özellikle bu havalarda güneşin de etki gösterdiği zamanlarda oluyor çözüm var mı 

  • Hastalık ne yaparsanız yapın asla tamamen iyileşmiyor.

    3 çözümü var; Omalizumab, Prednisolon veya ölüm.

    Başka kesinlikle ne diyetle, ne de alternatif ve modern TIP'da çözümü yok.

    Allah'ın laneti üzerimizde, seçme imkanı verilse kanser olmak isterdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlarda diş sıkıntılarıda tetikleyebiliyor. Diş taşlarınız varsa Temizletin dişinizdeki çürükleri dolgu yada çekilme ne müdahale gerekiyorsa yaptırın. Diş çürükleri ve diş taşı temizliginden sonra ben çok rahatladım. + Deri kurulugunuz varsa Cilt doktoruna nemlendirici yazdırın kaşıntınız çok rahatlıyorsunuz.

  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

    Omalizumab Xolair vurulduğumdan beri rahatım, aynı belirtiler heyecan stres panik sıcak hava mont giyme v.b geçirdiğimde kaşınmıyorum ve yaşadığımı hissettim gerçekten.

    Hastalığın yukarıda yazdığım gibi 3 çözümü var, başka kalıcı çözümü yok çünkü dediğim gibi Allah'ın laneti üzerimizde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Bende Xolair vuruluyorum ama dedigim şeyleri yaptırırsanız daha da rahatlıyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yasında iken ablam tshirtümü tam iyi yıkamadan detarjanlı olarak vermiş . o gun onu giyip 2 saat hızlı tempo yürüyüş yapmıstım . geldigimde vucudum inanılmaz kasındı . kasınmaktan deli oldum .banyoya soktular beni .. bi türlü gecmiyordu . acile hastaheneye gidecektim nerdeyse.. yaklasık 2 saat deli gibi kasındıktan sonra her tarafım kıpkırmızı olduktan sonra kasınma gecmişti . ondan sonra ne zaman vucudumun ust bolgesi hafif nemlense terlesem kasınırdım . askerde ayvayı yedim diye dusunuyordum.. o kadar terle ve hazırolda kasınmadan nasıl duracaktım ....


    30 yasında askere gittim...gidene kadar hep istanbulda idim...yazın cok artan kısın nispeten azalan ter sonrası kasıntı hep hayatımda idi.


    allahtan askerde düzeldi . buyuk ihtimal farklı bir cografya ve nem durumu duzeltebiliyor diye dusunuyorum arkadaslar ...



    samsuna ve agrı dogubeyazıta gittim... sıkıntım cok sukur 7 senedir yok ....

  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

    Hastalık bende 2020 nisanda başladı, Xolair vurulduğumdan beri 2020 nisan'dan önce neysem o hale döndüm.

    Gerçekten kanser hastalığından daha fazla yaşam konforunu bozan ve insanın yaşama isteğini sıfıra indiren bir lanet..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Ben Hastalıga 2011 Yılında Yakalandım 2019 Yılına kadar ilaçlarla sorunsuzdu 2020 yılında biraz şiddetlendi 2021 yılında korona olmam ile birlikte rayından çıktı 2 Yıldır Xolair + Günde 4 İlaç içiyordum diş taşı ve çürükleri yaptırdıktan sonra ilaç sayım 2 ye düştü

  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

    Bende seboreik dermatit var, seboreik dermatit 2020 mart ayında başladı 1 ay sonra 2020 nisandada Ürtiker başladı ve 3 yıldır hergün sabah lanet okuyarak uyanıyordum neredeyse.

    20 yaşındayım ve aşı vurulmak çok koyuyor, moralim bozuluyor.

    28 günde bir 2 koldan aşı vuruluyorum, birde üstüne burun kenarında, saçımda ve kulaklarımda egzama olunca Allah'ın laneti üzerimdeymiş gibi hissediyorum.

    Kışın terleyemiyorum, terleyemediğim için cilt kuru kalıyor ve ürtiker gelişiyor. Mont falan giyemiyordum çok kötü birşeydi gerçekten..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dermatit bendede var malesef ürtikerle birlikte Sürekli hergün nemlendirici kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Bu hastalığa nerede yakalandınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kididi K kullanıcısına yanıt

    Herkesin hikayesi farklı benim yediğim dönerden kaptıgım bir parazit ile başladı. Kimisinde Ameliyat sonrası ortaya çıkıyor. Kimisinde yoğun antibiyotik kullanımından kimisinde iş yerinde yaşadıgı stress vs den sabah uyanınca ortaya çıkıyor.

  • Kididi K kullanıcısına yanıt

    Ilk olarak 2019 ağustosda Akne sorunum başladı, 2020 mart ayında karantina kararından 2 hafta sonra kafamda seboreik dermatit egzama başladı, sonra egzamadan oluşan kaşıntı geçerek yerini ürtiker'e bıraktı.

    Nisan ayında yokuş çıkıyordum ve bianda her tarafımı ateş basmıştı, 100 derece suyun içine atılmışım gibi yanıyordum.

    Eskiden terliyordum fakat şuan kışın terleyemediğim için cildim kuru kalarak ürtiker gelişiyor, aynı şeyleri eskidende yapıyordum o zamanlar terliyordum şuan aynı şeyleri yaptığımda terleyemiyorum ürtiker gelişiyor.

    Histamin salınımı ile alakalı ürtiker benim, Kolinerjik Ürtiker.

    Kanser hastası bir akrabam var ve ameliyata girerek tümörlü doku temizlendi ve şuanlık kurtuldu, 30 yaşıma kadar bekleyeceğim Egzama ve Ürtiker'e karşı kalıcı gen tedavisi veya tedavi methodu bulunmasını. 30 yaşımda geldiğimde hala bulunamaz ise İsveç'e giderek Ötenazi yaptırmayı düşunüyorum, yaşlılık bu hastalıklar ile geçmez çünkü çekilmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Öncelikle çok geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de var ve dediğin gibi kanseri tercih edersin böyle iğrenç birşey. Egzersiz yapmaya falan da gerek yok bazen yemek yerken bile yemek sıcaksa eğer başlıyo yanma iğne batması aşırı terleyince geçiriyo ama kısa süreliğine o yüzden yazın olmuyor zaten hep sıcak olduğu için ben bu hastalığa 2 sene önce yakalandim o sira bi hastalik gecirdim psikolojik bir durumdu sanirim yüzümde uyuşmalar falan olmuştu neyse o ara bu başladı okula bile gidemez oldum başlıyodu eve gitmek zorunda kaliyodum canım acıyodu cünkü rezillik gerçekten yaza girdik falan geçti tabi sonraki sene ben bunu hiç yaşamadım 1 kere bile olmadi psikolojik olarak daha rahattim belki de bir sıkıntım olmadi tekrar yaz oldu yaz bitti ben depresyona girdim evden cok az ciktim psikolojik olarak kötüydüm birden bu olmaya basladim geçti diye seviniyodum bu sene tekrar oldu ve ilk seneden cok daha şiddetli bir şekilde resmen cehennemi yaşatıyor yazın gelmesini bekliyorum uzun lafın kısası ben bunun psikolojik olduğunu düsünüyorum bence bazilarimiz itiraf etmesede psikolojik olarak çok sağlıklı değiliz sürekli sinir stres yaşıyoruz ve bu oluyor yazın spora başlıcam üniye falan gidicem zaten sehir disina ortam degisicek daha rahat olmaya calisicam hep evdeyim her anlamda kotu etkiliyo bir daha yaşamam umarım eğer tekrarlarsa mecbur xolair midir nedir ona basvurucam böyle asla yasanmaz çünkü ama dediğim gibi ben geçirecegimi düsünüyorum iğne kullananlar bu ölene kadar devam mı bir süre kullandıktan sonra gerek kalmiyor mu bilgilendirirseniz sevinirim geçmiş olsun hepimize


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alperens. A kullanıcısına yanıt

    Benim parasal açıdan tek bir sorunum yok, babam alman dolayısıyla sinir stres gibi sorunlarımda yok ve sosyal bir insanım yani evde çok fazla durmam.

    Egzama ve Ürtiker'den kalıcı olarak kurtulacaksın ama karşılığında yoksul bir hayat süreceksin dense hemen kabul ederdim.

    Ürtiker zaten tek başına Kanser'den daha fazla yaşam konforunu bozan bir hastalık, üstüne birde bende egzamada var 2si birleşince belirli bir yaştan sonra İsveç'e gidip Ötenazi yaptırarak iki hastalıktanda kalıcı olarak kurtulmak mantıklı geliyor.

    Kışın kalın mont giyemediğimi hatırlıyorum, bizim çay makinesi var onun dumanı gelince ve evde kalorifer açıp evi sıcak dereceye getirincede ateş basıyor ve kaşınmaya başlıyorum, çok kötü birşey gerçekten..

    Xolair iğne 2 koldan 28 günde bir vuruluyorum, doktor 6 ay vurulacaksın sonra duruma göre bakarız dedi ama galiba ömür boyu vurulmam gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Valla tavsiye de veremiyorum en az benim kadar tecrübelisin çünkü. Ben kalorifere dayaniyorum koşuyorum kat kat giyiniyorum falan başta cok acitiyo tabi ama geciyo sonra terleyince rahatlatiyo baya herhalde 1 ay sonra falan geçer seneye daha iyi oluruz umarim aşıyla alakalı geri dönüşler yazarsan sevinirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperens. -- 16 Nisan 2023; 19:57:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.