Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 23 Nisan 2024; 14:8:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • bıyıklı mat

  • Terliksi it kullanıcısına yanıt
    O da güzel anlatıyor belli bir yere kadar sabırla dinledim ama video sayısı çok uzun. Böyle olunca hem bıkıyorum hem de konuyu unutmaya başlıyorum.

    Eyüpb den konuyu genellikle anlıyorum ama sonrasında çözdüğü sorular bana çok zor geliyor kalem oynatamıyorum anlamıyorum ve psikolojim bozuluyor.

    Rehber fazla gırgır yapıyor ama sıfırdan anlattığı için şimdilik ona geçtim inşallah anlarım ama çözdüğü çoğu soruyu zaten yapabiliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt

    hocam bence sende tyt mat temel eksiği var gibi, dört işlemde sorunun yoksa tüm konuları eyüp b den anlaman lazım aslında, rehber tavsiye etmem

  • daxpc kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam aslında Eyüpb den konuları anlıyorum ama beceri temelli veya birebir ösym zor soruları hiç anlamıyorum. Vayni gibi kanalların soru çözümlerini yapamıyorum. Orijinal, 3D gibi denemelerde çok zorlanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim zamanımda rehber matematiğin konu anlatımları öğreticiydi. Türevi izledim güzel anlatmıştı mesela. Ama rehber matematiğin çözdüğü sorular çok temel kalıyor. Hiç yapamıyorsan önce rm sonra Eyüpb izleyebilirsin. Konuyu temelden öğrenip sorularla kendini geliştir. Çözmeye çalıştığın denemeler de üst seviye zaten temeli iyice öğrenmeden onlara girişmek mantıksız olur. Hem zaman kaybı hem demoralize eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 18 Nisan 2024; 1:46:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karekök ayt'nin sorularini cozen hoca (umut'tu sanirim ismi) cok iyi anlatiyordu 2 sene once. kitabi cozmediysen bile soru cozumlerini youtube'dan izlemeni oneririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.