Şimdi Ara

Kocaeli İzmit Auto King Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz ay kasko poliçemin bana verdiği mini onarım haklarımı kullanmak üzere 2013 Model Volvo S60 aracım, Kocaeli İzmit'deki Auto King servisine bıraktırıldı. Ön ve arka tamponları serviste güzelce boyanmış fakat bagajın ses ve su izolasyon fitilleri takılmayarak araç bizlere geri teslim edildi.
    Bizlerde aracı kontrol etmediğimiz ve araç 1 buçuk hafta hiç kullanılmadığı için yağmurda içine bagajdan su aldı. Bununla ilgili Auto King servisine gittiğimizde servis yetkililerince aracınıza detaylı temizlik yapalım denildi normal şartlarda bunu kabul edebilirdim ama aracımda aynı zamanda maddi hasar oluştu. 290 dolarcık kadar tabi ki de bu zararın tazminini istedim. Hal böyle olunca yok biz yapmadık gibi tartışma yaşanmaya başladı. Servis çalışanlarının kaba tutumları üzerine tartışma daha fazla uzamasın diye servisten ayrılındı. Konu Auto King çağrı merkezine iletildi fakat geri dönüş yapılmadı.

    İnternette Auto King hakkında yazılanlara eskiden hak vermezdim fakat benzer olaylar benim de başıma gelince bu başlığı açma gereği duydum.Kesinlikle Auto King mini onarımı sunan kasko poliçeleri ile anlaşma imzalamayın şayet servislerde(Kocaeli-İzmit) verdikleri hizmet beş para etmez üstüne almış olduğunuz hizmet dolayısı ile mağdur olursunuz.Keza ikinci el rayici 120 bin tl civarlarında olan aracımın buna benzer sorumsuz bir onarım sürecinden sonra alabileceği elektronik zarar ciddi can sıkacaktır.

    Son olarak ne kadar kurumsal olursa olsun bu tarz onarım işlerinden sonra aracınızı geri alırken dip bucak kontrol etmenizi öneririm.

    Keyifli sürüşler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzrailMelekoğlu -- 18 Haziran 2018; 16:18:43 >







  • Bizde mayis ayinda opel astra j kasa icin mimi onarimi orda yaptirdik 1 ay sonraya gun vermeleri biraz sikinti oldu ama iscilik iyiydi on tanponun yaninda ki surtunmeyi yaptirdik ve kasko delinmesin diye cepten yan marşmiyerdeki cokuyu cepten yaptirdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autoking=kurumsal sanayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımın ön kapılarında, otoparklarda yanımda parkeden öküzlerin kapılarını hayvan gibi açmalarından kaynaklı çizik ve mini göçükler var. Yaptırmıyorum, öylece duruyor ve rahatsız da etmiyor. Hem biliyorum bahsedilen tarzda bir firmaya denk gelicem aslı astarından pahalıya denk gelecek, hem de yaptırdığımın ertesi günü aynı çizik/göçükler oluşmaya tekrar başlayacak. Kaskomda bu tür mini onarım klozu olmasına rağmen hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.