Şimdi Ara

Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir güzel haberle daha karşınızdayım arkadaşlar, 24 Ağustos 2020'de Steam üzerinden THQ'ya başlattığım Knights of Honor II: Sovereign için Türkçe Dil Desteği Kampanyası başarılı olmuştur. Oyun Resmi Türkçe Dil Desteği ile birlikte çıkışını gerçekleştirecektir. Başarı şansımız çok düşük olduğundan dolayı (Çünkü THQ) konuyu DH'de açmayıp Steam üzerinden yürütmüştüm, bugün ise resmi açıklama geldi ve bu efsanevi strateji oyununu çıkış gününde Türkçe Dil Desteği ile birlikte keyfini sürebileceğiz.


    Steam'de Yürütülen Kampanya için tıklayın:

    Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!!

    Steam Oyun Sayfası için tıklayın:

    Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!!

    Sizden ricam lütfen oyunları orijinal olarak alın ki bu oyunda olan THQ gibi bir firma, gerçekten satış görürse Türkçe'yi diğer oyunlarında kalıcı olarak sağlar fakat eğer satış görmezse bir 10 yıl daha Türkçe göremeyiz. Bu yüzden bu oyunun Türkçe olması şu dakika için çok önemli bir gelişme, devamlılık için satışlardan tatmin olmaları çok önemli. THQ'da bile bu işi başardık ve topluluk olarak artık sessiz kalmanın bir işe yaramadığını, firmaların dikkatini çekmek için topluluk olarak bir araya gelmemiz ve Türkçe geldiği taktirde satış olarak tatmin etmemiz gerektiğini son zamanlarda başarılı olan kampanyalar ile farkına varmıştır herkes umarım.


    Herkese şimdiden bu efsanevi strateji oyununda iyi eğlenceler diliyorum!!


    Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 1 Mayıs 2022; 18:8:21 >







  • THQ'nun ilk defa tek başına yayıncı olduğu ve talebe karşılık deneysel amaçlı ''Resmi Türkçe Dil Desteği'' verdiği oyun Knights of Honor II: Sovereign oldu. Bu yüzden mutlaka THQ yayıncısı altında Türkçe Dil Desteği görmek istiyorsak bu oyunun satışları %'lik dilimde Türkiye olarak tatmin etmeli. Ülkemizde tek kişilik oyunlar arasında en çok satan kategorinin strateji olduğunu hesaba katarsak gerekli özveri ile THQ markasını kazanabiliriz diye düşünüyorum  

  • Harika bir haber. Emeğinize sağlık, umarım gelecek yeni THQ oyunlarında da dil desteğini görürüz. Kur artışına rağmen fiyatları bir şekilde belirli bir seviyede tutmaya devam ediyor THQ, umarım bölgesel fiyatlandırmaya aynı şekilde devam ederler. Hayırlı olsun, ellerinize sağlık. Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 1 Mayıs 2022; 19:24:3 >
  • Strateji oyunu olması üzdü . umarım thq memnun olur da aksiyon oyunlarinada eklerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen harikasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel iş.

  • Tebrikler. Kutlarim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper haber

  • harika bir iş çıkarmışsınız, elinize sağlık.

  • Bayram bayram güzel oldu bu haber emekleriniz için teşekkür ederiz.

  • Tam bayram hediyesi oldu. Satın alarak oynayalım, firmaya olumlu bir etki bırakalım.

  • THQ'nun ilk defa tek başına yayıncı olduğu ve talebe karşılık deneysel amaçlı ''Resmi Türkçe Dil Desteği'' verdiği oyun Knights of Honor II: Sovereign oldu. Bu yüzden mutlaka THQ yayıncısı altında Türkçe Dil Desteği görmek istiyorsak bu oyunun satışları %'lik dilimde Türkiye olarak tatmin etmeli. Ülkemizde tek kişilik oyunlar arasında en çok satan kategorinin strateji olduğunu hesaba katarsak gerekli özveri ile THQ markasını kazanabiliriz diye düşünüyorum Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!! 

  • Arkadaşlar Özellikle
    "Oyunlar Neden Türkçe Gelmiyor" "Türkçe Dil Resmi Olsun Alalım" Görüşleri Sanırım Bu Firmanın İlk Resmi Desteği Lütfen Uzaktan Yakından İlgilenmeyecek Birisi Olarak Söylemek İstiyorum Lütfen Ama Lütfen Oyunu Orjinal Edinelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attım istek listesine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de oyun oynamayi seven biri degilim ama fiyatina bagli olarak dusunecegim.


    Emeginiz icin tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Strateji oyunlarıyla aram iyi değil ama fiyat iyi olursa alıcağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birinci oyunu halen oynarım.


    Harika haber emeği geçen herkesten Allah razı olsun

  • Knights of Honor II: Sovereign Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!! THQ Nordic in başka bir oyunu da Türkçe dil desteğiyle çıkacak hocam haberiniz olsun.Firmanın diğer çıkacak oyunlarına da standart dil desteğinin gelmesi için desteklenmeli.

  • Thq bir dönem Türkçe oyunlar çıkardı peş peşe, bu ilk girişimleri değil yani. Ancak beklediklerini bulamadıkları için devam etmediler. O dönem Elex vs. Türkçe gelebilirdi, olmadı.


    İlk oyun harikadır. Hala oynarım arada, müthiş keyiflidir. İkinci oyunun çıkışını rahat bir beş yıldır bekliyorum. Ufak bir ekip çalışıyor üzerinde o yüzden süreç bir hayli uzadı. Türkçe dil desteğiyle geleceğini ise yeni öğrendim. Akşamım şenlendi resmen. Emeğinize sağlık şimdiden.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.