Şimdi Ara

Klipsch RF82ii için Stereo Amplifire Tavsiye.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben Klipsch RF82-2'lerimi aldığımda önce ONKYO AVR ile sürdüm. Çok sert ve keyifsiz geldi. Sonrasında ikinci amfi olarak Bots'la sürdüm, ONKYO'dan çok daha iyiydi ancak yine tam istediğim sesi alamadım. Son olarak Harman Kardon HK970 aldım ve ilaç bu amfi oldu. Klipsch'lerin sertliğine karşılık, HK'un sakinliği bence en iyi bileşim. Tabii ki o Kadıköy'deki dükkanda kullanılan gibi bir Accuphase olmazsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barispeh

    Ben Klipsch RF82-2'lerimi aldığımda önce ONKYO AVR ile sürdüm. Çok sert ve keyifsiz geldi. Sonrasında ikinci amfi olarak Bots'la sürdüm, ONKYO'dan çok daha iyiydi ancak yine tam istediğim sesi alamadım. Son olarak Harman Kardon HK970 aldım ve ilaç bu amfi oldu. Klipsch'lerin sertliğine karşılık, HK'un sakinliği bence en iyi bileşim. Tabii ki o Kadıköy'deki dükkanda kullanılan gibi bir Accuphase olmazsa.


    dostum klipsch lerde amerikan harman kardonda amerikan olduğu için frekanslar uyuyor zaten bende harman kardon almayı düşünüyorum hk 970 in kanal başı nominal rms değerleri nedir? yani tam performans vermesi için 150 watt a yakın olmalı, çünki klipsch ler 150 watt Rms e sahip. ben hk 3490 ı inceledim çok hoşuma gitti, birazdaha teknoloji olarak yeni bir model ayrıca normal subbus çıkışı ve optik girişleride mevcut, biliyormusun bu amfiyi ? denedinmi hiç ?




  • hk970 kanal başına 8 ohm da 80 watt veriyor
    hk 3490 da kanal başına 8 ohmda 120 watt veriyor.

    yani hk 3490 daha iyi bir tercih olucaktır. ayrıca optik giriş ve pre sub çıkışıda extra tercih sebebi olabilir.
  • Kusura bakmayın tatildeydim ancak cevap yazıyorum.
    HK'ların stereoları bence çok keyifli. Klipsch'lerin yerine Wharfedale Diamond 9.6 aldım. Bunlarla da son derece keyifli, dengeli çalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barispeh
    Kusura bakmayın tatildeydim ancak cevap yazıyorum.
    HK'ların stereoları bence çok keyifli. Klipsch'lerin yerine Wharfedale Diamond 9.6 aldım. Bunlarla da son derece keyifli, dengeli çalıyor.

    Yanlış anlamadıysam klipsch rf82-II yerine Wharfedale Diamond 9.6 almışsınız. Her ne kadar klipsch'in alt çin malı serilerini övmesem de
    Wharfedale Diamond 9.6 dan her anlamda üstündür onu söyleyebilirim.
    Wharfedale Diamond 9.6 da kabin malzemesi vasat, ses hassasiyeti düşük kalacaktır. Üstelik yüksek seslerde öncelikle orta frekanslar sonra
    alt frekanslar dağılma yapacaktır. Hatta orta frekanslar dinletide önde koşuyor. Kısacası hesaplı diye alınırsa alınır ama alternatif olarak aynı
    kefeye konulmamalı derim her ikisini de dinlemiş birisi olarak




  • Marantz pm7200 kullaniyorum cok memnunum. İsinma problem degil tam tersine iyi birsey. Bu ampliler isindikca daha iyi ses veriyor. Su an a class cogu giris mid seviye amplide olmayan birsey. Seste ozellikle vokallerde ciddii fark yaratiyor. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.