Şimdi Ara

KLİMANIN SORUNUNU USTAYA GİTMEDEN ÖNCE ARIZAYI SİZ BULUN!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
12
Favori
156.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İyi günler usta. Benim aracım 2004 skoda octavia 2004 collection plus. Klima tuşları açınca takılı kalıyor. Diğer tuşlarda problem yok sadece klima tuşlarında sorun. Bu neden kaynaklanır ve nasıl çözülür. Tüm kontrol panelini değiştirmeden çözülebilirmi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhablar ustam, benim aracım chevrolet aveo 2011 sedan 1.4 , aracımın kliması kendi üzerindeki tuşla önce bir çalışıp bir çalışmıyrdu , bir süre sonra ise kendi üzerindeki tuşla hiç çalışmamaya başladı , bende elektrikçiye götürdüm inceledi bişe bulamadı ve sigorta lutunsan cıkardığı bir kabloya bir anahtar bağladı ve klima bu anahtarla acıldı ve problem olmadı . klimanın kendi üzerindeki tuşla çalışmamasının nedenleri ne olabilir , bilgi verirseniz cok sevinirim , şimdiden teşekkür ederim.

  • ustalar zaten kompresor arızalı deyıp yenısını 4500 tl ye takıyor eskıyı alıyor söküp mıknatısı degıstırıp

    sıradakı gelene 4500 tl ye satıyor her seferınde ıyı kar yapıyor

  • Selamun aleyküm. 93 model Mercedes c180 aracımın klima kompresörü klima kontrol paneli ve rezistansını yeni değiştirip gaz bastırdım. Araç seyir halinde klima açıkken gaza bastığımız anda hava akışı kesiliyor. Gazı bırakınca tekrar soğuk üflüyor. Rolantide boşta çalışırkende keza aynı soğuk üflüyor ancak harekete geçince soğuk kesiliyor. İşin içinden çıkamadık, var mı yardımcı olabilecek olan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ustam, 2020 opel insignia b aracımda klima sorunu yaşıyorum. Arabam çalışır durumdayken klimam sadece 1. kademede üfleme yapıyor fakat stop durumundayken hiç sorun yok 4 kademede çalışıyor. Klima rezistansını değiştirdim düzelmedi. Bu konu da bir fikri olan var mı.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.