Şimdi Ara

Klavyedeki Tüm Harflerin Hesap Makinesini Açması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi klavyedeki Türkçe olmayan bütün harfler hesap makinesini açıyor. Sorunun klavyeden kaynaklanmadığından emin olmak için Ubuntu 16.04 LTS ile denedim ve klavye normal çalıştı. Yapışkan tuşlar vs açık değil. Windows tuşu da basılı değil, 2 klavye ile denedim. Problemin işletim sistemiyle alakalı olduğundan neredeyse eminim. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: arceon

    Başlıkta da belirttiğim gibi klavyedeki Türkçe olmayan bütün harfler hesap makinesini açıyor. Sorunun klavyeden kaynaklanmadığından emin olmak için Ubuntu 16.04 LTS ile denedim ve klavye normal çalıştı. Yapışkan tuşlar vs açık değil. Windows tuşu da basılı değil, 2 klavye ile denedim. Problemin işletim sistemiyle alakalı olduğundan neredeyse eminim. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.

    Bilgisayarda klavye için kullandığın bir program var mı?

    Örneğin; klavye üzerinde e-posta, web browser, hesap makinesi gibi özel fonksiyon tuşlarını kullanmak için bir program kullanıyor musun? Bu program klavyenin driver+program yazılımı da olabilir veya eğer laptop kullanıyorsan hotkey denilen yazılım da olabilir.

    Bu programın ayarlarına girdiğinde hangi tuşa bastığında ne yapacağı seçilebiliyor. Belki de klavye programı Windows 10 öncesi bir versiyona aittir, Windows 10 ile uyumlu çalışmıyordur.




  • Belirttiğiniz türden bir program kullanmıyorum. Kullandığım klavye Windows 10'da sorunsuz çalışıyordu daha öncesinde. Hotkey'in ne olduğu ile ilgili bir bilgim yok. Aydınlatabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenli modda başlatıp dener misiniz? Belki bu şekilde anlaşılır üçüncü partinin sebebiyet verip vermediği.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyBeRAli

    Güvenli modda başlatıp dener misiniz? Belki bu şekilde anlaşılır üçüncü partinin sebebiyet verip vermediği.

    Eve gidince deneyip mesajı editleyeceğim. Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.