Şimdi Ara

klavye shift tuşu problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar..
    daha 1-2 hafta önce HP m9250 masaüstü bilgisayar aldım. Oyun oynarken, mesela fifa oynarken koşmak için shift tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor.. yani ok tuşu + shift kombinasyonu çalışmıyor. ok tuşunu bırakıp shifte basıp sonra tekrar ok tuşuna basarsam çalışıyor. diğer fps tarzı oyunlarda da denedim aynı problem var. mesela crysis te yürürken koşmak için ok tuşu + shift kombinasyonunu kullanıyorum fakat nafile. Sorun kesinlikle yapışkan tuşlar meselesi değil. Sistemime başka bir kalvye takarsam problem olmuyor. klavyenin markası da hp..kablosuz. eğer benzer problem yaşayıp çözüm bulabilen varsa memun olurum.. teşekkürler..



  • Merhaba ,
    Konu ile ilgili sorunuzu bence Hp yetkili servisini arayaıp söylerseniz belki klavyede bir sorun olduğunu anlayıp değiştirebilirler.
  • Sorunu halledebildinmi :) Aynı sorun bizde var. Başka bir marka ama aynı sorun..
  • ok tuşu nedir anlayamadım
  • Dwight Stifler Hayır sorun aynen devam ediyor. HP servisine gittim fakat pavillion serisine bakmadıklarını söylediler başka servise yönlendirdiler ama oraya da gitmedim henüz.
    Başka bir klavye kullanıyorum şu an.

    laax, ok tuşundan kastım yön tuşları (yukarı aşağı sağa sola)
  • beyler bende HP M9250 almak istiyorm fakat emin değilim acaba banada tavsiye edermisini yoksa bi pişmanlığınız oldumu ( kalvye dışında )
  • klavye dışında bir problem yaşamadım.. ekran kartı 9800 gt. crysis i full detay 1440*900 de akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. yanlız crysis gibi ekran kartını çok kasan oyunlarda, ki bundan daha fazla kasan bi oyun da pek yok gibi, fanlar biraz fazla ses çıkartıyor ama bu da normal artık. onun dışında ses olarak normal.. işlemcisi baya hızlı, 3 gb rami yeterli.
    Stabilite olarak baya iyi. dizayn süper.. eğer markalı bir pc alcaksan ve fiyatı uygunsa al. fakat overclock falan yapcaksan anakart biosunda hiç bir seçenek yok.. eğer oc ile uğraşacaksan ve daha iyi bir ekran kartı istiyorsan toplama pc alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.