Şimdi Ara

### Klan Savaşları [ANA KONU] ~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
9.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ### Klan Savaşları [ANA KONU] ~


    Çoğunuzun bildiği üzere klan savaşları, SC tarafından geçtiğimiz günlerde duyruldu. Bu konu altında Klan Savaşları hakkında bulabildiğim bütün bilgileri sizlerle paylaşıyorum. Klan Savaşları güncellemesi 9 Nisan'da yayınlanacaktır.

    Genel Konsept
    Klan Eşleşmeleri klan oyuncularının kupa sayısına göre değil, köylerinin gücüne ve gelişmişlik miktarına göre yapılacak. Anlayacağınız üzere saldırmak istediğiniz herhangi bir klana saldıramayacaksınız.
    Hazırlık Günü eşleşme sağlandıktan sonra savaşa hazırlanmak için 24 saatiniz olacak. (Köyünüz düzenlemek, asker bağışlamak, rakipleriniz köylerine göz atmak vb.)
    Çatışma Köyü hazırlık aşaması bittiğinde köyünüzün bir fotoğrafı çekilecek ve savaşta kullanacağınız köy bu olacak. Sonrasında köyünüzü değiştirseniz bile.
    Savaş Sistemi her oyuncunun 2 saldırı yapma hakkı bulunuyor, toplamda en fazla 6 yıldız kazanabileceksiniz. Savaş sonrası en çok yıldıza sahip olan klan galip gelecektir.
    Ganimet Zamanı her savaşta bir kazanma bonusu bulunacak. Şavası sizin klanınız kazandıysa bu kaynaklara sahip olabileceksiniz.

    Detaylı Bakış - Klan Eşleşmeleri
    Bir klan savaşı Lider veya Yardımcı Lider tarafından başlatılabilecek. Savaş yapabilmek için klanın en az 10 üyesinin bulunması gerekiyor. Klan Eşleştirme süreci birkaç dakika sürecektir. Klan Savaşlarında 5'in katları sayılarında oyuncu çarpışabilecek. Savaşlar 10v10, 15v15, 20v20, 25v25, 30v30, 35v35, 40v40, 45v45, 50v50 formatlarında olacak. Örneğin 35 kişilik bir klan ile 38 kişilik bir klan eşleştiğinde 35v35 formatında bir savaş gerçekleşecek. Bu savaşa 38 kişilik klandan en düşük 3 kupa sayısına sahip oyuncu katılamayacak. Eğer savaş sırasında klandan ayrılırsanız, 2 gün boyunca başka bir klan savaşına katılamayacaksınız.

    Detaylı Bakış - Ganimet Sistemi ve Klan Kalesi Seviye 6
    Saldırdığınız köylerin güçlerine ve zorluk derecelerine göre kazanabileceğiniz kaynak miktarları değişecektir. Yağmaladığınız kaynak sizde kalacaktır. Yağma klan içinde paylaşılmayacaktır. Kazanırsanız yağmaladığınız bütün kaynaklara + bonusa sahip olacaksınız, klanınız kaybeder ise sadece yağmaladığınız kaynakların küçük bir kısmı sizin olacaktır. Maximum 1.5M altın ve iksir, 5000 de Kara İksir yağmalayabileceksiniz. Yapabileceğiniz maximum yağma seviyesi klan kalenizin seviyesi arttıkça artacaktır. Klan Kalesi 6. Seviye yükseltmesi de bu güncelleme ile oyuna eklenecektir. Klan Kalesi 6. seviyede 35 asker kapasitesine sahip olacaktır.

    Detaylı Bakış - Savaşta Asker Bağışı
    Savaştaki Klan Kaleniz, kendi klan kalenizden ayrı olacak ve ayriyetten bağış yapılarak doldurulması gerekecektir.

    Detaylı Bakış - Savaş Haritası
    Bu harita savaşın yer aldığı bölgenin haritasıdır. Sizin klanınız dost bölgede, haritanın sol tarafında bulunacaktır. Rakip klan ise haritanın sağ tarafında yer alacaktır. Ok tuşlarına basarak iki bölge arasında geçiş yapabileceksiniz.

    Detaylı Bakış - Savaş Etkinlikeri
    Savaş Etkinlikleri adlı kısımdan klan savaşında gerçekleşen bütün saldırıları izleyebileceksiniz.

    Detaylı Bakış - Hazırlık Günü
    24 saat sürecek hazırlık gününde 3 göreviniz olacak, asker bağışı yapmak, köyünüzü düzenlemek ve rakiplerinizi gözetlemek. Savaş sırasında Cehennem Kuleleriniz ve X-Toplarınız dolu olacak, yükseltme halindeki binalarda yükseltmeden önceki seviyelerinde kullanılabiliyor olacak. Bütün tuzaklar tamir edilmiş olarak savaşa çıkacaksınız. Savaşta "önerilen hedef" adlı bir rakip base bulucaksınız. Bu saldırmanız en uygun olan base olarak, oyun tarafından seçilmiş olacak. Dilerseniz başka baselere de saldırabilirsiniz.



    Konu sürekli güncel tutulup, yeni bilgiler ve resimler eklenecektir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 9 Nisan 2014; 20:35:17 >







  • Oyun içindeki bilgilendirmeden başka bişey duymamıştım bununla ilgili teşekkürler konu için. Güzel olacağa benziyor fakat aklıma takılan bi konu var, diyelim ki rakip clanı devirdik ödül mü kazancaz yoksa yeni bir eşleşme mi olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aesthetic.

    Oyun içindeki bilgilendirmeden başka bişey duymamıştım bununla ilgili teşekkürler konu için. Güzel olacağa benziyor fakat aklıma takılan bi konu var, diyelim ki rakip clanı devirdik ödül mü kazancaz yoksa yeni bir eşleşme mi olacak?

    Yaptığınız yağmaların kaynaklarını + savaş bonusunu kazanıcaksınız. Savaş bonusu konusunda tam emin değilim, bazı videolarda yer alsada forumda resmi bir açıklama yoktu bununla ilgili. Ama yaptığınız yağmaların kaynaklarını alabileceğiniz söyleyebilirim. Lider ve Yardımcı Lider isterse tekrar savaş yapılabilir başka bir klan ile. Tam bilmiyorum ama aynı anda birden fazla savaşın içinde dahi olabiliyor olacağız galiba :)
  • Matchmaking sistemi de buna göre değişkenlik gösterecekmiş.yani düşük seviyeli bir klanın yüksek seviyeli bir klanla eşleşme ihtimali olmayacak anladığım kadarıyla.
     ### Klan Savaşları [ANA KONU] ~


    Kaynak:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 5 Nisan 2014; 15:13:35 >




  • Konu gayet yararli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunsun
  • Güzel bilgiler;teşekkürler.
  • Takip

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli olacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Hazırlık Günü Detaylı Bakışı eklendi.
  • Bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağma yaparken resim çekildiği anki ganimet miktarı mi geçerli olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cycloner

    Yağma yaparken resim çekildiği anki ganimet miktarı mi geçerli olacak?

    Evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eels

    quote:

    Orijinalden alıntı: cycloner

    Yağma yaparken resim çekildiği anki ganimet miktarı mi geçerli olacak?

    Evet

    Hazırlanma günü ganimetlerimizi harcasak iyi olur o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mukemmel konu fakat video gozukmuyor.
  • alalim burayi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip merak etmiştim bu clan savaşlarını merakimi giderdim teşekküerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olacağa benziyor. Merakla bekliyoruz. Kesin 9 Nisanda mı çıkacak güncelleme
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.