Şimdi Ara

KIZLARLA SEVGİLİ OLMAK VE ASOSYALLİĞİ YENMEK - UZUN ANLATIMLI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
128
Favori
11.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna uğraşmışsın leş.
  • Motivasyon videosu atmışsın videonun içeriği icat,spor vb şeyler bi tane kız peşinde koşan gördün mü? kızla çıkıp çıkmamak bir şey değil arkadaşlar..Çirkinler 5k maaş alamıyor mu? Çirkinler İcat yapamıyor mu ünlü olamıyor mu Çirkinlik sorun değildir..Çirkinliği sorun eden sorunludur..

    Bu saçmalığı bu seviyeye çıkaran bu konuyu açandır..Sen sınav öncesi yapılması gerenler gibi madde madde açıklarsan tabi zor olur..Abi rahat olun,Bir çok şey yaşadım bunun sonucu, olmuş olmamış umurunuzda olmasın...

    Hadi toparlan kendine gel hadiii...
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hiç bir şey yazmamaktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu cümlemi sadece .orno izleme kısmını gördüğümde kullandım. İnsanın zihnine, bilincine zararları belli bir çok makale var bu konuda. Konumuzda özgüven ise özgüven ile bu mereti yan yana arz etmek bile saçmalıktan başka bir şey değildir.
  • okuyan biri özet geçebilir mi
  • Güzel yazmışsınız emek var sonuçta teşekkür ederiz.Lakin burası Türkiye burada her şey çok farklı.Diğer ülkelerde olsa bu dedikleriniz işe yarayabilir ama burada pek yaramaz.Öncelikle paran olacak bu devirde sonra tipin olacak birde araban olursa kızlar etrafında pervane olur.Yani öncelikle herkes tipe bakıyor bu gerçek.Yani dışarı çıktığımda etrafa bakıyorumda altında arabası (Audi,Mercedes vs.) olan adamların veya gençlerin kollarında güzel hatunlar oluyor.Yani ben şuana kadar hiç ÖNCE KARAKTER diyen kıza pek rastlamadım çok nadir gördüm.Kızlarda biraz şımarık yetiştirildiğinden bu devirde beklentileri çok farklı oluyor.

    Kızlar istiyor ki sürekli lüks mekanlara gidelim check-in yapacaklar ya hani güzel olsun diye.Bir yere gidilecekse mutlaka altında araban olsun istiyorlar falan filan.He bak arada nadirende olsa parası olmasada karakterleri iyi olup sevgili olanlar var hiçbir lafım yok onlara helal olsun derim sadece.Geri kalanlar içinse boşuna çabalamaya gerek yok.

    Burası Türkiye beyler..Eğer PARAN,ARABAN ve İYİ BİR TİP'in olmazsa kızların gözünde bir HİÇ'siniz ! Öyle sanal alemde çok güzel kızlara bakıp keşke sevgilim böyle olsa falan diyorsanızda pek hayallere dalmayın.Ama eğer yukarıdaki 3 şart sizde varsa zaten internette güzel kızlara bakıp bunları demezsiniz




  • up
  • 1=kiz arkadas/sevgili 0=kiz arkadas veya sevgili yok

    Tip var ozguven yok=0
    Tip yok ozguven var=0
    Tip yok ozguven yok=0
    Para var tip yok=1
    Para var tip var=1
    Para var ozguven var=1
    Para var ozguven yok=1
    Para var tip var ozguven var=1
    Para var tip yok ozguven var=1
    Para var tip var ozguven yok=1
    Para var tip yok ozguven yok=1
    Para yok tip var ozguven var=1

    Para varsa isterseniz 1.50 olun cirkin olun kaldiramayacaginiz kiz yok. Para ozguven getirir dogal olarak ozguven sorununuz varsa oda cozulur. Gerci yukarida para olup ozguven olmama dururmunu da yazdim para olursa hersey yoluna giriyor bu bi kere kesin. Tip ve ozguven varsa zaten parayi dusunmuyorsunuzdur hadi kiz, sevgili vs bulmayi gectim zengin kizlarla takilip onlarin parasini bile yersiniz. Cirkinseniz kusura bakmayin ama parayi bulmaniz lazim ozguven vs ile olacak is degil turkiye gibi bir yerde yasiyoruz kizlarin gozu yuksekte tv de iste dizilerde vs. sanki hic tipsiz insan yokmus gibi gosteriliyor medya boyle bir algi yaratiyor e insanlarda hergun bunlari izliyorlar onlara boyle insanlar normal geliyor kimse yaninda cirkin birini istemez anca parasi varsa parasini yemek icin tolerans gosterebilir oda parasi bitene kadar veya hem tip hemde parasi olan birini bulana kadar.Genel olarak durum boyle he adam cirkin olsa bile ozguveninden vs etkilenen kiz vardir iste ne diyim istisnalar elbette vardir ama 1000 kizdan 1 i boyle.

    Bana gelirsek ortalama ustu bir tipim var ozguven yok para var(para vardan kastinin noldugunu zaten herkes bilir baba parasi iste parasi olan gordugunuz elemanlarin kac tanesi o altlarindaki bmw audileri mercolari kendi parasiyla aliyor? Bi yerden para var iste kimisinin sirketi var kimisi fabrikator kimisi arsa arazi sahibi kimisini donumlen ciftligi tarlasi var vs.) ben buna ragmen para yedirmeyi seven biri degilim cunku yanimdaki kiz beni degil cebimdeki paraylan araba anahtariylan sevismek istiyor hal boyle oluncada para olayini en sona attim hicbir zaman kizlara parayi koklatmadim zaten mumkun oldugunca baba parasi yememeye gayret ediyorum, kiz benden hoslanacaksa bile en kotu tipimden dolayi hoslansin dedim
    Ozguven pek olmadigindan dolayi kaybeden taraf genelde ben oldum ozguvenin olmamasinda kucuklukte yasanmis seyler aile alakali seyler bedenen alakali seylerde var ama birakin onlarda bana kalsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 24. Maddeyi cok begendim. Eve hapsolmus asosyal fotograf cektirmeyen fenada tipi olmayan bi insanim. Ama o instagramdaki fotolari gorunce yok o mekan bu mekan para kokan kiyafetler, hareketler, mekanlar gorunce hayat bunlara guzel diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • uplayın
  • Güzel konu uğraşmıssın ellerine sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 14 Eylül 2015; 18:58:29 >
  • ------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:20:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhenoMachinal kullanıcısına yanıt
    Ben de web programlama ve android programlama yapmaya çalışıyorum ve biliyor musun ben de bunalımdaydım ve bunalımdayken böyle şeyler yazıyorum
  • Çok yüzeysel olmuş gibi geldi. Püf noktası varla yok arasında. Bide bazı maddeler farklı yaş aralıklarına hitap ediyor ama bazılarını kime söylediğin belli değil gibi. Daha çok gruplama ve nokta atış yapman gerekli.
  • devyedzoko kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilgileneceğim.
  • up
  • Nationalsocial kullanıcısına yanıt
    up!
  • up
  • Lise 2 deyim tip yok bende .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.