Şimdi Ara

Kızlar hakkında yardım (ne yapmaya çalışıyor bu kız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Terk etse iyi yine. Bu kız benden vazgeçmek veya vazgeçmemek sana kalmış diyor. Şimdi ben hiç cevap vermeyeceğim, seviyorsa gerçekten kendi geri gelmesi gerekiyor öyle değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreanland kullanıcısına yanıt
    Ayak yapıyor mesajlarına dahi cevap verme, KUDURSUN

    Seni sevmiyor dostum, parmağında oynatmak istiyor düşme tuzağa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 22 Ocak 2019; 16:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka en iyisi başkasını bul bunu da Allaha havale et kaç kere yazıldı yazdım. Şu kızları ilgi falan göstermeyin siz ilk zamanlar üzerine gittiğinizde sıkıntı yok sonradan elini ayağını çekip konuşmazsan götünden ayrılmaz telefondan falan da engelle bitti gitti bu kız yâr olmaz yara olur dert açar başına salla gitsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten seviyor olsaydı farklı olarak ne yapardı hocam? Tecrübesizliğimden dolayı soruyorum bu soruyu.
  • dreanland kullanıcısına yanıt
    Gerçekten seviyor olsaydı bu yaptıklarını yapmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona ne istediğini vermemişsin.telefon numaramı pm atıyorum
  • Az önce engelini açtım. Seviyor musun, sevmiyor musun diye sordum. Açık açık konuşalım dedim. Seviyorum ama dost olarak diye cevap verdi. Sevgilisi olduğunu söyledi, onu sevdiğini söyledi. Hatta onun geleceğinden ve onunla konuştuğumuzu öğrenirse kızacağını söyledi. Rahatsız etmeyeyim o halde dediğimdeyse ¨sen bilirsin¨ diye cevap verdi. Konuşmaya devam edersek kızmaz mı diye sorduğumda da ¨beni sevdiğini ve seni bilmezse sorun olmaz¨ diye cevap verdi. Buna dayanamayacağımı söyledim, bu yüzden artık konuşmayacağımı söyledim ve konuşmayı bitirdik. Sizce doğru mu yaptım, kendimi çok kötü hissediyorum..
  • hocam bunu yazarken donda ıslaklık var mıydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Uydu erkek hala çare mi arıyorsun

    Kızın sevgilisi varmış, hatta eminim seninle konuşurken de vardı. Vicdanı rahat etmedi, o rahatsızlığı silmek için senin canını yaktı uyducum. Şimdi yapman gereken tek şey kızın numarasını silmek, hatta bu konuyu bile sil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersunvanderyanal kullanıcısına yanıt
    sevgilisinin olmadığına neredeyse eminim. araştırdım elbette bu durumu da. ayrıca uydu erkek genelde ilgi gösteren taraf oluyormuş, yedek gibi bir şey sanırım. ben daha az ilgi gösteren taraf oldum hep. aylardır mesajlar atıp, arayıp peşimden koşan da oydu. O kadar peşimden koştuktan sonra bunları neden yaptığını anlamlandıramıyorum sadece ama artık hiçbir mesaj atmayacağım ona. dönerse döner, dönmezse de
  • dreanland kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir ruh hastası uzak dur ondan ciddiyim.. Aptalca vicdan yapma, sil engelle yol ver gitsin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Kız senle dalga geçiyor dostum.Muhtemelen seni ararken,sana mesaj atarken yanında kankaları da vardı.Birlikte gülüp eğlenmişlerdir.Hatta bahse bile girmişlerdir dönecek misin dönmeyecek misin diye.Bu kızları siz melek vs sanıyorsunuz fakat bunlar güzel görünümlü ''şeytanlar''dır.Kız daha 19 yaşında ve şimdiden üzerinden 8 erkek geçmiş.Bundan utandığı da yok bilakis bununla övünüyordur da.Bu tür kızların aklı başına ancak 25'inden sonra gelir.Yani böyle yaşlanmaya yüz tuttuğunda,çevresinde ki arkadaşlarının bir bir evlendiğini görünce ve en önemlisi etrafında dönen erkekler azalmaya başladığında ''Ben ne yaptım?'' diye kendi kendini yemeye başlar.Tabi 25'ine kadar üzerinden daha kaç erkek geçer orasını sizin takdirinize bırakıyorum.Yaşlanmaya yüz tuttuktan sonra da evleneceği yani kendisini iteleyeceği,yamayacağı daha önce kızlarla hiç tecrübesi olmayan,kızları melek olarak düşünen zavallı bir erkek avına çıkarlar.Bu tür erkekleri de anında tespit ederler.Geçmişte edindiği tecrübelerle pek fazla zorlanmadan bu zavallı ve herşeyden bir haber olan erkeği kolaylıkla baştan çıkarır kendine aşık eder.Erkeği kendisine iyice aşık ettikten sonra zamanında tek bir ilişkisi olduğunu (tabi o zaman 8+ ilişki yaşadım diye övünmeyecek kadar akılanmıştır) bu ilişkide erkeğin kendisini ''evlenme'' vaadi ile kandırdığını ve cinsel birliktelik yaşadığını söyler.Kendisini mağdur konumuna bir güzel yerleştirdikten sonra ''namuslu ve saf kız'' numarası yapmaya başlar.Bizim zavallı erkeğimiz ise gözü bu kızdan başkasını görmediği için onu bu haliyle de olsa kabul eder ve evlenirler.

    Bu kızın sonu da böyle olacaktır dostum.Bu nedenle bundan uzak dur.Ama sen ''Ben evlenme niyetinde değilim.Ciddi düşünmüyorum.Önceden birlikte olduğu 8 erkek gibiyim.İşimi görünce vururum kıçına tekmeyi'' diyorsan sen de onunla dalganı geç fırsatını bulursan da işini gör yoluna devam et

    NOT:Tabi gerçekten sizi seven bir kız varsa bunu yapmak erkekliğe sığmaz.Lakin böyle ''Ben daha önce 8 erkekle birlikte oldum'' diyecek kadar azıtmış kızlara da acımayın.
    Bu konu hakkında verilebilecek en mükemmel cevap budur. Tespitlerine katılmakla beraber dahada kötüsüne şahit olmuşluğum vardır ki bunu burada anlatmayı uygun görmuyorum.Alıntı yaptığım bu önemli tespitler içeren cevabı dikkatli okuyun.




  • ahhh siz zamaneler. Mesaj attım, mesaj gönderdi vs. nedir yahu. İnsan aşkını sms ile ilan edermi.
    Geçeceksin karşısına , ne diyeceksen gözlerine bakarak diyeceksin. Olumlu yada olumsuz, ne laf edecekseniz yüzyüze edin yahu.
    Sonra bu kız ne yapıyor diye yazarsınız işte buraya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.