Şimdi Ara

Kızlar hakkında yardım (ne yapmaya çalışıyor bu kız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kızla tanıştım ve amacım sadece arkadaş olmaktı. İstediğim gibi arkadaş da olduk, 3. günden kanka tarzı konuşmaya başladık. Bu arada ben 20, kız 19 yaşında.

    Bu şekilde 3 ay konuştuk, uzunca süreler muhabbet ettik.
    Bu süre içerisinde ben bu kızdan ciddi anlamda hoşlanmaya başladım. Hafiften belli etmeye çalıştım ama sert bir tepkiyle karşılaşınca geri vites yaptım mecburen. En azından yanında olayım, zamanla belki o da beni sever veya ben soğurum diye düşündüm.
    Son zamanlarda konu cinselliğe geçti ve daha önce 8 erkekle olduğunu söyledi kız(lise zamanlarında aynı anda 4 sevgili bile yapmış). Ben daha önce hiç cinsellik yaşamadım. Alkol ve sigara da kullanmadım ama bu kızda bunlar da vardı. Her neyse, kızla bir süre pek ilgilenmedim söylediklerinden dolayı ve kız aramızdaki arkadaşlığı bitirelim artık dedi (aslında daha çok ilgileneyim diye yaptığından emindim). Bende her şey için teşekkür ederek onu telefon numarası hariç her yerden engelledim.

    Tam 3 hafta sonra sms yolu ile beni çok özlediğini, şu an bu mesajı yazarken ağladığını falan yazdı. Umurumda bile olmadı. Sonra smslerine devam etti. Hastaneye kaldırıldığını, kriz geçirdiğini. Ona geri dönmezsem canına kıyacağını yazdı. Blöf olduğunu düşündüğüm için yine umurumda olmadı. Sonra bir anda ¨seni seviyorum¨ diye mesaj gönderdi. Beni sevmediğini, sadece alıştığı için boşlukta hissettiğinden dolayı böyle bir şey yazdığını veya ona geri dönsem bile ¨ben arkadaşça seviyorum demek istedim, ne diyorsun¨ diyeceğinden korktum. Cevap vermedim, beni aramaya başladı. Aşağı yukarı 50 cevapsız arama var telefonumda.

    En son ¨hayatım boyunca unutmayacağım seni¨ diye mesaj gönderdi. Bende onu hala çok sevdiğim için sms yoluyla sevdiğimi itiraf ettim ki kendisi çok daha önce itiraf etmişti. Bu sefer de ¨ben seninle sadece arkadaştım, kankaydık biz, bir zamanlar seni sevdim ama bu yaptıklarınla soğuttun beni artık¨ diye sms gönderdi. Bende yanıt olarak senden vazgeçmek zorunda bırakıyorsun beni dedim. Bu mesajımı ¨vazgeçmek veya vazgeçmemek senin elinde, ben ne desem boş¨ diye cevapladı.
    Daha sonra ondan vazgeçmek istemediğimi söylediğimde ¨beni sevemezsin, sen benim kankamdın¨ diye cevap verdi.

    Bu kız ne yapmaya çalışıyor acaba? Ego tatmini mi yoksa kaçan kovalanır mı oynamak istiyor? Benim için canına kıyacağını, hayatı boyunca beni unutmayacağını söyleyen kız bir anda seni arkadaşça seviyorum ayaklarına yattı. Onu çok seviyorum ama bu durum beni çok yoruyor. Sizce ne yapmalıyım? Açık açık benden vazgeç bile demiyor. Hala seviyor gibi ama sevmiyor da gibi, anlayamadım ben.


    Edit: Az önce engelini açtım. Seviyor musun, sevmiyor musun diye sordum. Açık açık konuşalım dedim. Seviyorum ama dost olarak diye cevap verdi. Sevgilisi olduğunu söyledi, onu sevdiğini söyledi. Hatta onun geleceğinden ve onunla konuştuğumuzu öğrenirse kızacağını söyledi. Rahatsız etmeyeyim o halde dediğimdeyse ¨sen bilirsin¨ diye cevap verdi. Konuşmaya devam edersek kızmaz mı diye sorduğumda da ¨beni sevdiğini ve seni bilmezse sorun olmaz¨ diye cevap verdi. Buna dayanamayacağımı söyledim, bu yüzden artık konuşmayacağımı söyledim ve konuşmayı bitirdik. Sizce doğru mu yaptım, kendimi çok kötü hissediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreanland -- 22 Ocak 2019; 23:18:50 >







  • Kız senle dalga geçiyor dostum.Muhtemelen seni ararken,sana mesaj atarken yanında kankaları da vardı.Birlikte gülüp eğlenmişlerdir.Hatta bahse bile girmişlerdir dönecek misin dönmeyecek misin diye.Bu kızları siz melek vs sanıyorsunuz fakat bunlar güzel görünümlü ''şeytanlar''dır.Kız daha 19 yaşında ve şimdiden üzerinden 8 erkek geçmiş.Bundan utandığı da yok bilakis bununla övünüyordur da.Bu tür kızların aklı başına ancak 25'inden sonra gelir.Yani böyle yaşlanmaya yüz tuttuğunda,çevresinde ki arkadaşlarının bir bir evlendiğini görünce ve en önemlisi etrafında dönen erkekler azalmaya başladığında ''Ben ne yaptım?'' diye kendi kendini yemeye başlar.Tabi 25'ine kadar üzerinden daha kaç erkek geçer orasını sizin takdirinize bırakıyorum.Yaşlanmaya yüz tuttuktan sonra da evleneceği yani kendisini iteleyeceği,yamayacağı daha önce kızlarla hiç tecrübesi olmayan,kızları melek olarak düşünen zavallı bir erkek avına çıkarlar.Bu tür erkekleri de anında tespit ederler.Geçmişte edindiği tecrübelerle pek fazla zorlanmadan bu zavallı ve herşeyden bir haber olan erkeği kolaylıkla baştan çıkarır kendine aşık eder.Erkeği kendisine iyice aşık ettikten sonra zamanında tek bir ilişkisi olduğunu (tabi o zaman 8+ ilişki yaşadım diye övünmeyecek kadar akılanmıştır) bu ilişkide erkeğin kendisini ''evlenme'' vaadi ile kandırdığını ve cinsel birliktelik yaşadığını söyler.Kendisini mağdur konumuna bir güzel yerleştirdikten sonra ''namuslu ve saf kız'' numarası yapmaya başlar.Bizim zavallı erkeğimiz ise gözü bu kızdan başkasını görmediği için onu bu haliyle de olsa kabul eder ve evlenirler.

    Bu kızın sonu da böyle olacaktır dostum.Bu nedenle bundan uzak dur.Ama sen ''Ben evlenme niyetinde değilim.Ciddi düşünmüyorum.Önceden birlikte olduğu 8 erkek gibiyim.İşimi görünce vururum kıçına tekmeyi'' diyorsan sen de onunla dalganı geç fırsatını bulursan da işini gör yoluna devam et

    NOT:Tabi gerçekten sizi seven bir kız varsa bunu yapmak erkekliğe sığmaz.Lakin böyle ''Ben daha önce 8 erkekle birlikte oldum'' diyecek kadar azıtmış kızlara da acımayın.
  • "daha önce 8 erkekle birlikte oldug....." lan kahkaha attim zuahahha



    Kız öncelikle dürüst takdir ettim. Konuya gelicek olursak. Madem böyle çok seviyorsun. Oturt karşına. Evet yada hayır iki cevaptan birini iste. Bitti gitti.



    Bu işin ortasî yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten evlenecek yaşta değiliz diye cinsellik konusunun sorun çıkarmayacağını düşündüm ama bilmiyorum hata mı yaptım

    Bu kız çok da ilgi isteyen bir kız ve sosyal medyada da tanımadığı insanları geri takip eden tarzda bir tip. Beni telefonuna farklı bir isimle(kız ismi) kaydetmişti, sebebini sorduğumda ¨babam telefonumu kurcalıyor, erkek ismi olursa şüphelenir¨ gibi bir şeyler söylemişti. Başka biri olduğundan bile şüphelendim açıkçası çünkü daha önce aynı anda 4 sevgili bile yapmış. Erkeklerin bunu hak ettiğinden bahsediyordu. Gerçekten sevseydim 4 sevgili yapmazdım gibi şeyler söylüyordu.

    Beni sevmiyorsa neden onca şey söyledi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreanland -- 22 Ocak 2019; 4:23:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreanland

    Hocam zaten evlenecek yaşta değiliz diye cinsellik konusunun sorun çıkarmayacağını düşündüm ama bilmiyorum hata mı yaptım

    Bu kız çok da ilgi isteyen bir kız ve sosyal medyada da tanımadığı insanları geri takip eden tarzda bir tip. Beni telefonuna farklı bir isimle(kız ismi) kaydetmişti, sebebini sorduğumda ¨babam telefonumu kurcalıyor, erkek ismi olursa şüphelenir¨ gibi bir şeyler söylemişti. Başka biri olduğundan bile şüphelendim açıkçası çünkü daha önce aynı anda 4 sevgili bile yapmış. Erkeklerin bunu hak ettiğinden bahsediyordu. Gerçekten sevseydim 4 sevgili yapmazdım gibi şeyler söylüyordu.

    Beni sevmiyorsa neden onca şey söyledi sizce?
    Senin daha önce kiz arkadasin olmamis. Anladigim kadari ile temiz ve iyi niyetli bir insansin. Kizlar genelde bu tür durumlarda (nadiren) karşıdaki insanin iyi niyetine dayanamayip geçmişini açarlar ki ileride bunu problem etme diye.



    Kizlari anlamak imkansiz. 10 dakikada kişilik değiştiriyorlar. O yuzden yorum yapmicam dediklerine. Ben neler gordum.



    Sen kendine yakisani yap . Kendine nasil yakistiriyorsan kizada oyle davran. gonlunu niyetini temiz tut Allah gonlune gore verir herkesin baskada bir sey dusunme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CSB































    Ama kızlar gerçekten böyle akıl hastası şerefsizler uzak durun derim
  • kızın psikolojik sorunları var

    bu kız seni çok üzer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak sivri kafalıyı o daha ne istediğini bilmiyor ayrıca kevgire dönmüş zaten 8-19 kişiyle grup yapmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladigim sen kizdan ilgini cekince kiz yediremedi senin onu sevdigini veya ilgin oldugunu itiraf etmen icin surekli ileriye gitti en sonunda itiraf ediince sonra arkadasca seviyorum ayağına gecti bence hocam anladığım bu,Kiz cinsi malesef dengesiz ve tutarsizlar sen iliski yasamamis düzgün saf bir insansin karşındaki heyecan arayan ani yasayan prensipleri olmayan bir insan tabi kiz boyle olunca ilgini cekiyor haliyle ama senin karakterine uymaz sevgili olsan bile seni utandirir bu kiz onu gectim kizin harbiden psikolojik sorunlari var dertsiz basina dert alma ne istedigini bilen kizlarla gorus hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 22 Ocak 2019; 7:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vur gec sende varya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız, eskort galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 22 Ocak 2019; 8:30:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen terk edemezsin ben terkederim demiş.



    Tipik kız taktiği, ayrılırsın 1-2 hafta sonra mesaj atar barışırsın, ne olduğunu anlamadan tekmeyi yersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun şizofrene denk gelmişsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu,acil durumlarda yalnız kalmamak için sana ihtiyacım var o yüzden seni elimde tutmak istiyorum krizleridir.Seni gerçekten seven bir kız kendini yerden yere vurup kendisiyle tehtit etmez onunla ilgilenmen için.O sırada ya zihni başka bir şeyle meşguldür seni düşünecek seninle hayal kuracak vakti olmamıştır, sonra duygusal bir boşlukta yalnız hissettiğinde aklına gelmişsindir ve seni kaybetmek istemeyip bir köşede bekletmek istemiştir.Aksi olsaydı sana karşı net bir ifadesi olurdu.En başından biz arkadaşız ve bunun arkadaşlık ilişkisi olarak kalmasını istediğini dile getirirdi.Iki günde seni sevip üçüncü gün kankayız biz diyecekse sadece senin zihninle oynar sen de onu sevdiğini zannedip kendini yorarsın hiç gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burada anlatılandan daha fazlası olduğu kesin

    ama bu tür konularda yapılması gereken şey çok açık aslında, dengesizlik ve saplantı sezdin mi 180 derece dönüp yok olacaksın, yoksa canını çok sıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa bulmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben zamane gençliğine gerçekten çok şaşırıyorum, kuşak farkı dedikleri bu olsa gerek. Önceden ana baba ve çocuklar arasında kuşak farkı olurdu şimdi 5-10 yıla indi. Nereden bulursunuz böyle insanları anlamam. İlerleyen yıllarda başını yakmak istemiyorsan böyle insanlara bulaşma, bırak kendi hayatlarında boğulsunlar. Senin şu vakitte tek yapman gereken kendini geliştirmek. Bunu 30 yaşındaki bir büyüğün söylüyor, deneyimlerimden ders al sonra üzülme.
  • çok ağır ergen muhabbeti dönmüş bana fazla geldi
  • Uydu erkek kavramını araştır

    Kızların her zaman senin gibi ezik erkeklerle böyle ilişkileri vardır, sana hiç bir şeyi vermez ama senden bütün ilgiyi alır.

    Hayatın acı gerçekleri ama kız seni uydusu yapmış dostum.

    Sana bunları söylemek istemezdim ama şu yazını örnek olarak paylaşmak lazım

    Tam uydu ve ezik erkek örneği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız senle dalga geçiyor dostum.Muhtemelen seni ararken,sana mesaj atarken yanında kankaları da vardı.Birlikte gülüp eğlenmişlerdir.Hatta bahse bile girmişlerdir dönecek misin dönmeyecek misin diye.Bu kızları siz melek vs sanıyorsunuz fakat bunlar güzel görünümlü ''şeytanlar''dır.Kız daha 19 yaşında ve şimdiden üzerinden 8 erkek geçmiş.Bundan utandığı da yok bilakis bununla övünüyordur da.Bu tür kızların aklı başına ancak 25'inden sonra gelir.Yani böyle yaşlanmaya yüz tuttuğunda,çevresinde ki arkadaşlarının bir bir evlendiğini görünce ve en önemlisi etrafında dönen erkekler azalmaya başladığında ''Ben ne yaptım?'' diye kendi kendini yemeye başlar.Tabi 25'ine kadar üzerinden daha kaç erkek geçer orasını sizin takdirinize bırakıyorum.Yaşlanmaya yüz tuttuktan sonra da evleneceği yani kendisini iteleyeceği,yamayacağı daha önce kızlarla hiç tecrübesi olmayan,kızları melek olarak düşünen zavallı bir erkek avına çıkarlar.Bu tür erkekleri de anında tespit ederler.Geçmişte edindiği tecrübelerle pek fazla zorlanmadan bu zavallı ve herşeyden bir haber olan erkeği kolaylıkla baştan çıkarır kendine aşık eder.Erkeği kendisine iyice aşık ettikten sonra zamanında tek bir ilişkisi olduğunu (tabi o zaman 8+ ilişki yaşadım diye övünmeyecek kadar akılanmıştır) bu ilişkide erkeğin kendisini ''evlenme'' vaadi ile kandırdığını ve cinsel birliktelik yaşadığını söyler.Kendisini mağdur konumuna bir güzel yerleştirdikten sonra ''namuslu ve saf kız'' numarası yapmaya başlar.Bizim zavallı erkeğimiz ise gözü bu kızdan başkasını görmediği için onu bu haliyle de olsa kabul eder ve evlenirler.

    Bu kızın sonu da böyle olacaktır dostum.Bu nedenle bundan uzak dur.Ama sen ''Ben evlenme niyetinde değilim.Ciddi düşünmüyorum.Önceden birlikte olduğu 8 erkek gibiyim.İşimi görünce vururum kıçına tekmeyi'' diyorsan sen de onunla dalganı geç fırsatını bulursan da işini gör yoluna devam et

    NOT:Tabi gerçekten sizi seven bir kız varsa bunu yapmak erkekliğe sığmaz.Lakin böyle ''Ben daha önce 8 erkekle birlikte oldum'' diyecek kadar azıtmış kızlara da acımayın.




  • ersunvanderyanal kullanıcısına yanıt
    Hocam o kavramı biliyorum da ben ilgilenmedim ki bu kızla. 50 kere cevapsız arama yapan, sürekli sms atan oydu. Ben sadece seni seviyorum dedim ki kendisi daha önce söhlemişti bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.