Şimdi Ara

Kızla farklı şehirlere gittik,napcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yazın 1 ay konuştuktan sonra sevgili olduk,3 hafta çıktık ama üniversite için farklı şehirlere ayrılmak zorunda kaldık.Ben İstanbuldayım o Samsun'da,5 gündür farklı şehirlerdeyiz aramız çook iyi şu anlık ama zaman geçtikçe de böyle olur mu,ekşideki entryleri okudum içim karardı,hiç uzun mesafe ilişkisi idare eden oldu mu aranızda tavsiyelerinize ihtiyacım var kötü hissediyorum kendimi :((

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uzun mesafe ilişkisi hiç görüşmeden etmeden sadece bir müddet yürür, aranızda 10 saatlik yol var, hafta sonları atlayıp gidebilirsin veya o senin yanına gelebilir, maddi anlamda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız ortak bir banka hesabı açıp oraya elinize geçen paradan 3-5 atıp görüşeceğiniz zaman otobüs paranızı vs oradan alabilirsiniz. Tabi bu kız ile arandaki ne derece samimiyet olduğuna da bağlı, ama benim önerim hiç bir şeyini saklama, ve ondan da bunu yapmasını bekle diğer türlü uzak mesafe ilişkisi yürümez.
  • Maksimum ömür: 2 hafta, soğukluk başladığı an anlarsın zaten ne zaman tekme yiyeceğini
  • Sanaldan devam edin hocam
    Watsaptan görüntulu konusmaya devam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Şimdi sen pelinsularla takılmaya başla, oda berkecanlarla. Sonra bir bakmışsınız ayrısınız.


    İşin ironisi mesafeli ilişki yürümez.
  • ekşiyi referans alma ne hayal ediyorlarsa yazmışlardır. keyfine bak olduğu yere kadar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılırsınız, unutursun, yeni kızlarla takılırsın rahat ol. Öyle uzun süre birlikte değilmişsiniz zaten. Tereyağından kıl çeker gibi biter ilişki oh mis en iyisinden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite ortami baskadir. Elbet hoslandigi yada sevdigi biri olacak. Sizin iliskiniz imkansiz. Çünkü cok icli disli gecmisiniz yok. Kisacasi gecmis olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum uzak ilişkide farklı bir boyu açmış, yurt dışından bir kızla ilişki yaşamış biri olarak sana üzücü haberi söylüyorum çözümü yok maalesef başka kızlar bul.
  • Ben sana ilk önce kendi yaşadığımı anlatayım sonra buna bağlı olarak sana tavsiyemi söyleyim zaten sen çıkaracaksın .

    Sınav senesinde biz beraber hazırlandık . O sırada benim 3 senelik sevgilimdi . İkimiz de tıp kazandık . Aslında benim onun yanını yazma fırsatım vardı veya daha yakın bir yeri yazabilirdim lakin yazmadım . Ben izmirde okuyorum o ise bana 6 saat uzaklıkta okuyor . Yazmama sebebime vs değinmek istemiyorum konudan dağılmayalım . 1 senedir de uzaktan sürdürüyoruz . Ekşiye girip okusan da , buraya konu açsan da , farklı ülkede bunu sorsan da %99 insan sana bu tarz bir ilişkiyi kötüler ve yapmamanı söyler . Aynılarını ben de okudum , çevremden duydum vs . Gerçekten zor olduğu konusunda bence herkes hemfikir . Mesela ben ayda 12 gün falan orada durmaya çalışıyorum . 1 hafta izmire gidip 5-6 gün onun yanında takılıyorum . Bir yandan da tıp okuyorum . Bunun beraberinde arkadaşlık ilişkileri , senin yapmak istediğin bireysel aktiviteler , dersler vs aksayabiliyor . Ben karşılıklı sevdiğimden emin olduğum için her şeyi yapıyorum . Çünkü yapıyorum ve karşılığını da alıyorum . Program sıkışıklığından ötürü sabaha kadar çalışmalar vs . Aynı zamanda maddi kaynağı da var bu işin . Mesela yol parası veriyosun sürekli . Aylık 250 lira yol parası gidiyordu . Kıt kanaat geçiniyordum öyle diyim . Aynı zamanda ben sporu seven biriyim ve bu durum işimi baya zorlaştırmıştı . Ben de 2 farklı klübe üye oldum çözdüm .

    Burdan anlayacağın şey basitçe şu : Durum zor mu evet zor . Lakin aşmak isteyene her şey aşılıyor . Ben düzenli adam değilim , biri için yorulamam vs diyorsan hiç girişme .

    Ekstra olarak ilişkiniz daha yeni . Birbirinizi tanımıyorsunuz bile . Yani yaptığın şeylere değmeme olasılığı çok yüksek . İkiniz de aman zaten daha 1 ay oldu uğraşamam diyip hayatınıza devam edebilirsiniz . Uzun ilişki karşılıklı güven ister . Sizin böyle başlamanız ilginç olur . Ama karşılıklı güven saygı müessesinizi kurduysanız olamayacak iş değil . Lakin ben pek parlak görmüyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 1 milyar poundun yoksa buyuk ihtimal biter o iliski. Cokta uzme kendini yeni iliskiymis zaten tabi tam terside olabilir bekleyip gormek lazim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir detayı vermeyi unutmuşum,ilişkimiz daha yeni ama ben bu kızla 4 sene boyunca baya yakın arkadaştım,baya kankaydık yani,birbirimizin her şeyini biliyoruz yani neredeyse yeni tanıdığım bir insan değil.Yürütme şansımız yok mu hala

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güven ve sevgi varsa yürür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bi il olsaydı şansın vardi ama samsunda yaşatmazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kafam karışık yaaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok zor. Daha once uzun bi iliskiniz olsaydi bile anca biraz şansı olurdu. Suan boyle dusunuyosun ama sende devam etmek istemiyceksin zamanla büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.