Şimdi Ara

“KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • insanlar niye bu kadar *** yeter artık şu ***lere ceza verin tacize şiddete hayır

  • Bazen haberlerde izlersiniz adamı polis yakalar atıyorum gasp suçundan kesinleşmiş 12 sene cezası vardır ama herifin haberi yoktur unutmuştur çünkü üzerinden seneler geçmiştir .. Bizim ülkede adalet bir süreç olarak işler mesela olmayan bir suçtan içeri atılabilr ve senelerce orda kalabilrsiniz , hakkınızda kesinleşmiş bir sonuç olmasıda gerekmez .. Sistemin bu şekilde olması isteniyor bu olayda da yaşananlar günümüz türkiyesinde son derece normal..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 21 Ocak 2021; 16:6:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    "Türkiyede tecavüze verilen cezalar fazla bile"


    Böyle bi cümle kurabilen bir mahlukat düşünün. Nefes alıyor dışarı çıkıyor insanların arasına karışıyor. Bunun gibilerden kendinizi koruyun işte. Yemin ediyorum gücüm olsa sana burda neler söylerim ama çok sıkıldım artık senin gibi tipleri bu forumda görmekten. Cidden çok sıkıldım neden nasıl barınabiliyorsunuz kim izin veriyor buna anlamıyorum. Bunu düşünce özgürlüğü diyerek savunanın da insanlığına sıçayım. Allah belanızı versin.

  • bu adamı nasıl serbest bırakıyorlar???????????????????? neye dayanarak? Adalet nerede?

  • nereye gidiyorsun Türkiye...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede tecavüzcüler, kadın katilleri yüzünden erkeklerin onuru ve gururu ayaklar altına alınmıştır. Kızlar normal erkek arkadaş edinmeye bile çekinir korkar hale geldi bu sapıklar yüzünden.Erkeklerin derhal bu duruma el koymaları ses çıkarmaları gerekmektedir. Bu da sosyal medyayla olmaz. Adalet sarayının önünde pankartlarla öldürülen ve tecavüz edilen kadınların seslerini duyurmak için bir araya gelinmesi gerekir. Hepimiz amca dayı baba adayıyız. Zaten artık yabancı çocukları sevmek imkansızlastı bir cocugu sevmeye korkar olduk. Bu olayla birlikte aile içinde bile cocuklarımızı yeğenlerimizi sevmeye korkar olacagız. Bacılarımız eniştelerimiz hep diken ustunde olacak. Bu raddeye gelmeden birşeyler yapalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canøm -- 21 Ocak 2021; 16:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin çivisi çıktı... Edecek küfür bulamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strategen

    Çok doğru.


    İşin komik tarafı da, "erkek haklarından bahsedemiyoruz, linç yiyoruz" dediğimiz için linç yiyoruz. Gerçekten trajikomik.

    Ben sana hak veriyorum soylediklerinde cok dogru ! Bunlar burda sevgi pitircigi kesilirken kendileri gibi dusunmiyen herkese nedense hakaret ederler. Bunlarin tek sorunu gercegi kabul etmeyip direnmek !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum okudum sövdüm. Gençlere tavsiye fırsatınız varsa bu ülkeden KAÇIN.

  • Böyleleri için çok ilginç planım var azgın köpeklerle dolu bir odaya kapatacaksın bunları elini ayağını bağlayacaksın sonrası köpekler ile adam arasında...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 21 Ocak 2021; 17:22:31 >
  • Haberi oku(ya)madım ama şunu yazmam lazım.

    BUGÜN İÇİŞLERİ BAKANI İSYAN EDİYORDU. Ama sebebi bu haber değil tabii. Sosyal medyada annesiyle ilgili bir videoya hakaret eden adam tutuklanmadı diye isyanlardaymış.

    Hakaret neydi bilmiyom da (malum akp gurubunda yeşil gözlüye kahverengi gözlü dersen hakaret sayıyorlar), küfür bile olsa heralde bundan daha ağır sayılamaz.

    Bi defa asıl isyan edilmesi gereken suç hakaret değil bu gibi suçlardır. O da kötü tabii ama öncelik sırasını kıyas bile yapamazsın.

    İkincisi, bu düzene, iktidar partisinin bir yetkilisi isyan EDEMEZ. Sen zaten düzelt diye oraya geldin. Düzelt diye o kultukta oturuyorsun, düzelt diye para alıyorsun. Elinde yetki de var. EĞER DÜZELTMİYORSAN SUÇ KİMDE??

    Ayıp artık!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben bu meselenin hukuk ile çözülmesine karşıyım bu ne abi bu adam müebbet yese ne yazar ya şu yaptığına bak iş yerinde masayı yumrukladım, abi böyle insanlar için kesinlikle işkence usulu cezalar gelmeli bu şahsiyete müebbet hapis ver sonra içerde besle bunu oh ne ala dünya abi kesiceksin bunun penisini canlı canlı soyucaksın derisini acıdan bayılıcak bu şahsiyet. Ya abı sinirden yazamıyorum ben buna adalet derim iranda ki gibi sallandırıcaksın bunu vinçten ya abi burada bir insan hayatı söz konusu ve insan ömür boyu yatağa mahkum yaşayacak bu adama şu dakikadan sonra müebbet versen ne yazar gözünü seveyim aklım almıyor. Buna her gün tecavüz ettiriceksin ölmek isteyecek ama ölemeyecek yok abi bu millet kendi adaletini kendi yapmalı. Ben buna inandım bu ülkede hukuk vs yok imkansız. Bu dava en az bir sene sürer soran olursa adelet yerini buldu derler. Lanet olsun nasıl bir coğrafyada doğduk ya .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • inanilmaz ya Allah kahretsin
  • sanirim olayla ilgili gelisme var yanlis okumadiysam bakanlik falan mudahil olmus olaya mynette demin haberin guncellenmis halini okudum.

    dava bir yillik bir dava ve yine adalet,sosyal medyada olay infial yarattiktan sonra tecil etmeye basliyor
    dusundurucu...


    edit:olayla ilgili bu denli somut kayit,delil ve tibbi raporlar vs varken hakim sanığı nasil oluyor da tutuksuz yargiliyor bence bunun aciklanmasi lazim.
    bu kadar infialden sonra muhtemelen tutuklu yargilanir ama bu yeterki degil bu bir yillik surede bu denli materyale ragmen nasil oluyor da tutuksuz yargilandi bunun kesinlikle aciklanmasi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 21 Ocak 2021; 18:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olay gerçekten doğruysa yazıklar olsun ha ölüsün ha %99 engelli bitane itoğluitin sosyopatça sadistçe hırsları yüzünden sırf penisi var diye üstünlük

    kurma çabası yüzünden


    erkeklik bu değil birader erkeklik kendinden zayıfı ezip esir etmek değil

    yiğitlik yapacaksan hırsını kadından çıkaracak kadar ezik olamazsın

    bunlar kahpe ya bu tarz rahatsızların çürümüş yozlaşmışların iflah olması için devlet devlet olup demir yumruğunu göstermiyecekse yazıklar olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 21 Ocak 2021; 18:29:44 >
  • Canøm kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam kesinlikle. Çevremdeki hiçbir kadın bir erkekle konuşup görüşmek istemiyor neden diye sorduğumda başıma bir şey gelir diye korkuyorum diyor. Kadınlarda ciddi bir korku durumu var haklı olarak.

    Bazı erkekler de kadınlar kendileriyle görüşmüyor diye iyice kadın düşmanlığı yapıyor kadınları kötülüyor. Kadınların korkusu zaten bu tarz birine denk gelmek. Ben bile bu forumda şu an bu korkunç olayın altında hala kadın erkek bilmem ne yazan tipleri görünce çevremdeki kadınlar için endişeleniyorum. Artık kadınlar için bir erkekle oturup konuşmayı bırak sokağa çıkmak bile tehlikeli bir hale gelicek neredeyse.

    Peki kadınlar sokağa çıkamasa bu kadın düşmanı tipler acaba mutlu mu olucak? Sokakta sadece erkek görmek istiyorlar sanırım. Birçoğu da kesin gaydir zaten işlerine gelir. Benzer örneklerini gördük geçen günlerde.
  • Hadi döviz , ekonomik kriz , gocmen sorunu , işsizlik , Corona dış güçlerin oyunu! . Onda hükümet birşey yapamıyor!
    Bu da mı dış guclerin oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknocu_guvercin

    Öncesinde suriyeye yada yunan adasına kaçmazsa... çok var örneği. tutuklu yargılanması lazımdı.

    Tecavüz ile ilgili yasalarda biraz değişiklik yapılması lazım anlaşılan.
  • Şimdi yapılanlar kadınlara haksızlık falan eyvallah da şimdi öğretmen olarak atanacağım inşallah kpss geçerli puan aldım diyebilirim neyse. Atandığım da hizmet boyunca puan birikir kişide kadınlara erkeklerden neden daha fazla puan veriliyor bu ülkede? Hani adalet eşitlik vardı?
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Adamın işlediği suç kadar kötü, önemli olanda bu zaten ne eksik olsun ne fazla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.