Şimdi Ara

KIZ TEKLIF ETTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar csb falan değildir yazdıklarım sonuna kadar gerçektir. Kızın biri dershaneden bana aşık olmuş. Kızla aynı okuldayız da konuşmuşluğumuz yok. Bu beni kesiyor dershane kantinin oralardan. Ben de ara ara kıza bakıp istemsizce gülümsyorum. Bu her sabah dershanede merdivenleri çıkınca direk karşıdaki kaloriferde arkadaşlarıyla bekliyo hep. Ben gelince de yanındaki arkadaşları falan tanıdığımdan ve aynı okulda okduğumuzdan en azından bi günaydın diyorum tabi bu kız da hemen aşk dolu gözlerle gülümseyerek günaydın diyo. Bu böyle bayağı bir sürüyo. Sonra okullar açılıyo falan. Bu arada lise sondayım. Kız hergün bizi sınıfın önünde. Ben de bundan ilk zamanlar biraz hoşlanıyodum ama baktım karakteri yollu tiksindim ben de. Ulan kız dediğin ağır başlı olur,erkeğin teklif etmesini bekler. Neyse bi gün bi arkadaşı geldi dedi böyle böyle senden hoşlanıyo vs. dedi olur mu olmaz mı. Dedim olmaz. Derslerden falan dersin dedim gönderdim.

    Gençler o kız bana ilk zamanlar öyle güzel geliyoduki anlatamam ama şuan sevmediğim için acayip çirkin geliyor. Yani aşk insanın gözünü kör ediyor. Bence önemli olan iç güzellik arkadaşlar. Gerçekten seversen eğer zaten o sana dünyanın en güzel hatunu gelecektir.

    Bu da böyle bir anımdır. Şimdi o kız beni gördüğü yer de yolunu değiştiriyo :D


    Edit: ego tatmini falan diyen arkadaşlar olmuşta benim vermek istediğim mesaj dhtaki kardeşlerime kızları elde etmenin zor olmadığı konusundadır. Dostlar siin çevreniz nasıl bilmem ama farklı olduğunu düşünmüyorum. Benim çevremde az erkek çok kız var. Bence her yerde böyledir. Çünkü bilimsel sonuçlarda böyle diyor. Kadın nüfusu git gide artıyor diye. O yüzden kızlar yoklukta beyler bunu unutmayın. Özellikle lise ve üniversite dönemindeki dostlarıma söylüyorum. Kızları birer altından yapılmış heykel olark görmeyin. Boşta çok kız var ve hepsi kendilerinin sevgilisinin olmasını istiyor. Bu yüzden boşta kızı tavlamak çok kolay. Hatta kendileri geliyor şekik a daki gibi. O yüzden biraz özgüven dostlar biraz özgüven.Şu kadınları çok kıymetli olarak görmeyi kestiğiniz an çevrenizde sayısız kız olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 8 Kasım 2014; 18:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Okumayın zeboni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ego tatmini için açılmış bir konu,saçmalamışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın kız zebaniye dönüşüp okul müdürüyle bunun kulak memesini emiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qua1912

    Ego tatmini için açılmış bir konu,saçmalamışsın.

    Dhta tanımadığım görmediğim insanlarla egomu tatmin etmeye çalışacak kadar embesil değilim. Kızların teklif etmesi de imkansız bir şey değil ben u imajı vermek istedim. Normalde çok pısırık bir insanımdır ama nedense bu yaz dershanede az da olsa özgüven geldi ve bunun etkisiydi bu.Şuan yine özgüvenim içime kaçtı. Dhtaki kardeşlerime nacizane tavsiyem kendilerinde ufak tefek değişiklikler yaparak özgüven kazanmaları olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni çok seviyorum güzel kardeşim, sırf abazan olmadığın için.
  • Seviyosan git konuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen hiç inşaat muhendisligine geldin mi? Bizimkiler kiz parfumunu 3km öteden tanıyıp bu kiz yengeniz olayına başlıyorlar :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnemployedMan kullanıcısına yanıt
    barzani diyecektin kardeşim heralde
  • salih3466 kullanıcısına yanıt
    yapma bunu ben de müh. okuyacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

    yapma bunu ben de müh. okuyacağım

    Bizim bölüme özgü biraz makine kiz kaynıyor mesela ayrıca herşey sana bağlı bizimkiler biraz dersten başka yüzü bir şey görmemiş tayfa o yüzden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.