Şimdi Ara

Kiz icin agladiniz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçen sene çok ağladım acı çektim. cidden diyorum sünnet-askerlik falan değil de bu ilk acı erkeği olgunlaştırıyormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lycobian

    Ağladım ama sinirden elim ayağım titrer bir vaziyette. Kız sonuçta, gidip dövemezsin. Bende bi yerlere yumruk atarak sinirimi çıkardım. Elim hala yaralı, olanlar taze. Kalbimden söz etmek istemiyorum bile. Ama pişman değilim 3 ay boyunca işimi gördüm. Sana böyle yapana bu gözle bakacaksın.

    Neden kavga ettiniz kardeş yüzük falan taktınız mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kim yanmadıysa aşkın derdinden
    O bir kadındır, değil erkeğin merd'inden.
    Gibi bi mısra hatırlattı bu soru bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4-5 yıllık platonik aşığıyım Diloş'un. Valla mutluluktan ağladığım oldu, onunla güzel hayaller kuruyorum; saçma gelebilir belki ama küçük bir örnek vermek gerekirse; yaz tatilimizde onu bizim köye götürüyormuşum falan bilmiyorum enteresan gelebilir maa yazarken bile gözlerim doluyor yani, anneannem ve dedemlerle tanışıyorlar, dayımlar, teyzem, kuzenler orada... küçük bir örnek sadece. mesela bugün yani dün akşam olmuş oluyor, bana bi koku köyümü anımsattı sebepsizce sonra bu hayal geldi böyle böyle olsa falan diye. o yüzden bu örneği verdim. yani üzüldüğümden de ağlamışımdır falan ama yani ağladığım, sıkça gözlerimin dolduğu falan oluyor Diloş için. Seviyorum çünkü. Onunla en küçük bi hayal bile beni çok mutlu ediyor ya da geçmişte olan benim için küçük anılar falan hatırladıkça mutlu oluyorum, gözlerim dolmaya başlıyor falan filan işte...





    @HeavenFever Senin için gelsin dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 16 Şubat 2016; 4:21:20 >




  • lise 2 yada 3düm

    baya ağladım yani sonra öyle bi nefret ettimki , artık kızlara sümüklü böcekmiş gibi bakıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOORAD -- 16 Şubat 2016; 4:34:09 >
  • hayır ama gözlerim doldu
  • galiba ağlamıştım tam hatırlıyamıyorum
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    Sanane lan zıbık benim kim için ne yaptığımdan. O laf attığını kız kalp hastasıydı 2 sene önce kaybettik. Edebinle takıl yoksa önce çuval geçirirler sonra üstüne binerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir erkek bunları yaşamalı ya..Üzücü durumlar vs , ne anılar vardır..Ben de ağladım çok..Sarhoş fln olmuştum..Şimdi bakınca kimine değer kimine değmez diyorsun lakin İnsan sevdiği için ağlayacak aga..Gözyaşları ellerine düşecek , sigarana düşecek , tutamayacaksın kendini..Ben normalde ağlayamam iki damla gözyaşı gelir sonra başım ağrımaya başlar ama kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağladığım olmadı değil..
  • İlk ilişkim cidden en zor ilişkimdi. Her kelimesiyle aşık olduğum insandı kendisi. Gülüşünde kendimi buluyordum, buluştuğumuz zamanlardaki mutluluğumu saymıyorum bile. Öyle ki 4 ay süren bir ilişki olsa da kabullenemedim benden ayrıldığına. Alkolün dibine vurmuştum o sıralar. Kendimi mutlu etme nedenim kalmamıştı. Ayrılık sonrası 1-2 hafta içinde defalarca rakı masasına oturttum arkadaşları. 2013 nisan-mayısta oluyor bu olay. Temmuz-Ağustosa kadar tek düşüncem oydu ve okul çıkışlarında sadece izledim onu. Çünkü bana başkası o mutluluğu veremezdi.

    Bu arada da sevgili olmasak da ismi koyulmamış bir şekilde konuşuyoruz; bir şeyler içelim dedi, kabul ettim. Karşılıklı tekila atmıştık ve sanırım aile ferdi kaybı dışında yaşayabileceğim en büyük acıyı o zaman yaşadım. Hafif sarhoşken benden ayrılma nedenini söylediği an yıkıldım ve gözlerimden yaşlar düşmeye başladı. Keşke onu söylemeden önce zaman dursaydı da duymasaydım. O günden sonra bu aşkı bitirmeliyim deyip kendi içime attım, bunu yaptıkça kayboldum. 2014e girerken yine içiyorum, aradım onu. Meşguldü ve mesaj attım uzunca bir şey; geri dönmedi. 3 ay aralıkla ikinci kez yıkılmıştım. Ve ilişkisi olduğunu da duyunca köşeme çekilip sadece bekledim ve bir süre sonra ayrıldılar. Sonuç olarakta çekinmeden konuştuğum tek insan oldu. Ondan daha fazla değer verdiğim başka bir insan olmadığını fark ettim. Arkadaşlığımız da güzel gidiyor.

    4 aylık bir ilişki için defalarca ağladım, yine bazen gözümün önüne gelir anılar, duygulanırım. Onun benim üzerimdeki etkisi bambaşka. Sabahın 6:45'i olmuş ben hazırlanayım okul var Okuyan arkadaşlar için teşekkürler tekrardan.

    Edit:ekleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 16 Şubat 2016; 6:47:56 >




  • Wüste kullanıcısına yanıt
    Kız için ağlamadık birader sevdiğimiz için ağladık. Değer verdiğimiz birini kaybettiğimiz için ağladık. Olayın kızla erkekle bi alakası yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HeavenFever H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Allah sabır versin, çok üzüldüm. Kolay değil. Ben yaşamadım fakat ayrılık eşiğinden döndük, yapamadık.. Onda bile bittimm..
  • Hayır daha 20 yaşındayım, okuyorum. İlerisini görüyordum ama bana yanlış yapıldı. Bir daha herhangi bir kıza güvenebileceğimi sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüst olarak cevap veriyorum hiç ağlamadım. Hiç de aşık olmadım. Fiziksel özellikleri nedeniyle hoşlandığım kızlar oldu, ancak bu zamana dek "aşk" denen zımbırtıyı yaşamadım. Duygusuz herifin tekiyim galiba veya cinsel dürtüleri aşkın önüne koyuyorum.
  • Dostlar 14 şubat sevgililer günü gecesi hayatımın en acı ve unutamayacağım günü olarak kalacak, sevgililer günü gecesinde terk edildim ve sebebini bile bilmiyorum ne yapacağımı nereye gideceğimi de bilmiyorum o kadar emek hediye birlikte geçen zamanların hepsi yalanmış hepsi boşmuş bir mesaja bakıyormuş terk etmek ve onca verilen sözler bir hiçmiş hala atlatabilmiş değilim ağlıyorum ağladım bana söylediği sözler sen çok iyi birisin,sana çok büyük haksızlıklar yapıyorum,teşekkür ederim her şey için layık olamadım üzgünüm kendine çok iyi bak,istediğin zaman yazabilirsin iyi geceler




  • Sadece bir kere ağladım 2 gün kadar sonra düşündüm özlediğin icin mi ağlıyorsun diye sordum ve cevap olarak kendime ağladığımı fark ettim . Kendim gibi olamamıştim her dediğine evet dediğim icin güçsüz kaldığıma ağlıyordum . Diğer iliskilerim de oldu ve bitti ama hep kendim gibi oldum neysem oydum ve ağlamayı unuttum kız için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamayan erkek yoktur, henüz aşık olmamış erkek vardır belki de. Dün 1 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım, bu ilk değildi ve son da olmayacaktır yalnızlık Allah'a mahsus ama inan asıl üzen sevdiğin insanla olacak alternatif geleceğinin artık asla gerçekleşmeyecek olması. Yoksa acı dediğin geçer, ama herşeyini rahat rahat konuşabildiğin, artık alıştığın için kendi doğal halinle davrandığın bir ilişkin varsa vah yanan emekler, sabırlar, günler, aylar. Buna ağlamayacak da neye ağlayacak insan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, ilkine tabi, 3-4 sene oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığın anılar, söylediği güzel sözler, planlarınız aklına geldikçe ister istemez ağlıyorsun "neden böyle oldu" diye
  • Çok iyi bilirim bu durumu malesef
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.